Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
masaż kręgosłupa |
Czy miał ktoś robiony masaż kręgosłupa przez naszego łomżyńskiego zielarza pana Czarneckiego i czy był skuteczny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: masaż kręgosłupa |
nie polecam możesz doznać szoku!!!
|
|
i to nie jeden, były bardzo skuteczne - polecam. Nie wiem o jakim szoku piszesz! ana
|
|
raczej polecałabym masaż u jakiegoś fizjoterapeuty :)) :)
|
|
polecam salon masazu na zjezdzie, moze nie kregoslupa ale tez jest fajnie kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
a ja poleca pana Rogowskiego, bolące masaże ale bardzo skuteczne :)
|
|
Masaz zdaje sie nie powinien byc bolesny,przetestowalam dwoch Panow,nie pojde juz wiecej do zadego,wiem,ze sa w Lomzy skuteczni masazysci,ktorzy nie uszkadzaja pacjenta i nie tak bolesnie jego kieszen
|
|
Nie tylko na zjeżdzie dużo jest masażystek co przychodzą do domu.
|
|
jak rozumiem masaz uruchamia w naszym organizmie rozne kanaly , mowiac obrazowo . Wiec z poczatku musi bolec!!!!!!!!!!! gdy np. masz jakas dolegliwosc tzn. ze poprostu taki "kanal' jest zatkany aby uruchomic ,jednak trzeba troche pocierpiec. bagrmosen
|
|
Po co wydawać kasę na masaże? Nie lepiej poprosić kogoś bliskiego o pomasowanie? Dziewczynę/chłopaka? Wyjdzie na jedno, milej i taniej poza tym. Można taki na przykład masaż pleców krok po kroku zrobić :)
|
|
polecam masaż fiuta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |