Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Instrktor Snowboardu |
Nauka jazdy na snowboardzie od podstaw lub doskonalenie techniki dla osób jeżdzących. Zajęcia prowadzi licencjonowany instruktor snowbordu. Kontakt: 506 043 252 Miejsce zajęć: Stok Rybno Zapraszam!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Instrktor Snowboardu |
A na miejsce parkingowe też się da wjechać po szkoleniu?
|
|
hahaahaha dobre Figa :)
|
|
to juz na wlasna odpowiedzialnosc:)
|
|
Jak bym była tak odpowiedzialna, to nie łamała bym plastików na rejestracji, dlatego pytam, bo wjazd na osiedlowe parkingi właśnie mi z tym kojarzy:)
|
|
To albo uczysz poruszania się po śniegu, albo nie?
|
|
gdzie z tej górki na skajteparku ?
|
|
Licencjonowany z narciarstwa zaprasza ;) Kamil Karpik 664 095 152 http://www.rybno.pl/?p=187
|
|
lepiej już na musli jeździć niz w Rybnie;d tam jest takie nachylenie ze szok;d a na znjeździe nawet dziecaki hopkę zrobiły;p
|
|
Figa...A gdzie parkujesz i o czyich plastikach mówisz....Swoich, czy samochodów obok??? Dobrze wiedzieć tak na wszelki wypadek gdzie nie parkować :-)))
|
|
Połamałam plastiki od rejestracji, jak wiadomo są bardzo czułe i dlatego montuje takie, a nie inne, żeby właśnie nie uszkodzić, kogoś takiego jak TY, także bez obaw :)
|
|
Aha. No fakt moje też delikatne, bo ostatnio kopnąłem żeby strącić lód i odpadła rejestracja. No może trochę mnie się noga za mocno machła.
|
|
Ja ostatniej zimy złamałam 4 plastiki, ale po to są żeby się łamały, zanim się coś innego zgniecie :)
|
|
Uwielbiam Łomżyńskie fora (pozytywnie oczywiście) jak to można w kilku postach zejść z tematu "śniegu" na plastyki od tablic ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |