Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BOKSER |
W okolicach Ks.Janusza - Stokrotki błąka się bokser. Widać, że został wyrzucony, albo się zgubił.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BOKSER |
Gołota czy Wałujew ? ________ Malachit
|
|
Nie gadaj Adamek w Łomży się zgubił;D
|
|
Również go widziałam.Jest strasznie chudy.Chciałam go nakarmić.Poszłam do domu po karmę.Kiedy wróciłam już gdzieś pobiegł.Jak nie znajdzie opieki długo nie pożyje.
|
|
ja pier... szczeniak?? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
a ten piesek juz sie szlaja dlugo czasu, jest chyba raczej bezdomny.. w wakacje koczował u mnie przed blokiem. ;/:( szkoda ajjjjj.. B)
|
|
prosze o szybka odpowiedz.. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
nie mozna gdzies tego zglosic? ze schroniska moze ktos by zabrał.. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
To nie jest szczeniak,ale wydaje mi się,że jest młody.Ciemny,pręgowany z białym krawatem i skarpetkami.Dzwoniłam do schroniska,ale chyba nic z tego.Podobno trzeba zadzwonić do Straży Miejskiej.
|
|
albo samemu zawiesc do schroniska, warto spróbować, pies jest bardzo wystraszony ale podbiega jak sie mu daje cos do zjedzenia, lepiej to niz ma zamarznąć na mrozie
|
|
jak go spotkam to przygarnę bydle
|
|
Jeśli macie taką możliwość do dowieżcie tego psa do schroniska. Niestety pracownicy schroniska nie mieli szczęścia natrafić na tego biedaka. A w kółko jeździć tam i z powrotem nie mają czasu. I tak jest mnóstwo roboty przy 160 psach szczególnie , że są teraz trudne warunki pracy w okresie zimowym.
|
|
Nie mam jak go dowieźć,ale jak znajdę to przyprowadzę.
|
|
czy ktoś wie gdzie jest ten pies? wczoraj już nie było go widać w okolicach Ks. Janusza
|
|
Pies jest teraz w schronisku.
|
|
Rozumiem elina,że TY się tym zajęłaś.Wielkie dzięki za dobre serce.
|
|
DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZ ELINA :)
|
|
Schronisko to nie dom,ale chociaż namiastka. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |