Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poszukuje mieszkania!!!!=) |
Witam! w ogloszeniach jakos nic mi sie w oko nie rzuciło ,wic pisze tu... Wraz z mezem poszukujemy mieszkania do wynajecia 2-3 pokoje,preferowane przynajmniej czesciowe umeblowanie..mile widzane meble kuchenne,lazienkow ei spora szafa=))) Jestesmy bezproblemowi ,bez nalogow,nie imprezujemy...=) Mozemy wprowadzac sie od"już"... Mile widzane zdjecia=) Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poszukuje mieszkania!!!!=) |
szukajcie a znajdziecie
|
|
511741917- jest mieszkanie na ul. CHOPINA, bardzo fajne . zadzwon
|
|
a jaka tam kultura na szopena daj spokoj nie dzwon po tygodniu sie spakujesz i bedziesz szukac dalej
|
|
a co z ta Chopina jest nie tak?=)
|
|
Polecam zanim komuś się wynajmie mieszkanie skontaktować się z poprzednim najemcą. Są w Łomży osoby, które przeprowadzają się co kilka miesięcy, jak najemcy tracą cierpliwość i mają już dość czekania na zaległe opłaty. Jest pewna rodzina, która nawet rachunków nie opłaca. Ostrzegam! Raz jeszcze zolecam sprawdzać wynajmujących!
|
|
srodowisko ktore cie otacza chyba ze lubisz takie
|
|
=)aha czyli rozumiem ze spokoju tam nie zaznam?=)
|
|
yhy
|
|
a czemu nikt nie wspomniał o hurtowniach alkoholi?
|
|
to tez duzo jest hurtoowni
|
|
na Prusa 8 jest kilka mieszkan do wynajęcia
|
|
Od stycznia 63m2(3 pokoje),os.Poludnie.moje gg 18982819
|
|
Mieszkam na chopina od 12 lat i jakoś ani razu nie spotkałem się z brakiem kultury w jakiejkolwiek postaci - mili i spokojni mieszkańcy, nie ma się do czego przyczepić ... Po kilku latach mieszkania na stancji udało mi się kupić mieszkanie w tym samym bloku, to chyba o czymś świadczy. Grzegorz
|
|
..jakos hurtownie alkoholi mi nie przeszkadzaja w kazdym osiedlowym sklepie jes wóda i czesciej stoja tam pijaczki od bladego switu, niz pod hurtownia=)
|
|
Witam jestem zainteresowna wynajeciem mieszkania na Chopina czy sa dostepne jakis zdjecia,czy mieszkanie jest wyposazone ? i od kiedy mozna sie wprowadzac?=)i oczywiscie jakie sa oplaty? pozdrawiam
|
|
czemu ludzie sa tacy durni ... masz numer telefonu zadzwon zajdz zobacz ... a tu zdjecia przez internet ehhh poziom inteligencji na swiecie zostaje ten sam zwieksz sie tylko liczba osob na ktore ten poziom trzeba podzielic ...
|
|
ty nie rozumiesz tych hurtowni heheheheheh
|
|
=) no najwidoczniej nie=) _M_L z twojej wiadomosci wynika ze co raz mądrzejsze społeczenstwo mamy...zerknij na przyrost naturalny w ostatnim czasie=)
|
|
czyżby w łomży nie było mieszkan do wynajecia?
|
|
Nad moim mieszkaniem niby jest ale wole spokój i cisze już jedni się wprowadzili w klatce kilka pięter niżej to od czasu do czasu muza gra na full :)
|
|
My raczej nie imprezujemy a nawet na pewno nie ... wole cisze i spokój ..szczegolnie ze czekamy na dzidzie... chyba ze dzieci tez Ci przeszkadzaja....
|
|
Uuu to jak macie mieć dziecko to już w ogolę nie polecam wam u mnie mieszkać bo na przeciwko was by była też dobra imprezownia co dzień tylko zawody zbiegu z 4 piętra w traperach i imprezki co weekend ;) mi tam dzieci nie przeszkadzają tylko fakt że jest post a tu muzyka dudni i imprezka .#$@(I* @$(@!-)!0-!#0#!901-#193#$((((@#@@@#@#@##@
|
|
=)a no to i ja podziekuje... lubie muzyke,ale bez przesady... a imprezowac nie imprezuje bo co to za impreza do 20.00=) jak mi o 19.00 juz sie kleja oczy... to nie mozna nic z tym zrobic? jakas staz miejska,albo porosic zeby sie zachowywali bo sami nie mieszkaja w bloku....
|
|
mam chatę tyko ostro imprezuje, jak będziecie mi sprzątać, gotować i podawać piwo to możecie się wbijać, a i szafy nie otwierać bo schowam tam swego piesa ludojada i on nie zbyt się zaprzyjaźnia, ale idzie się zaprzyjaźnić, jeszcze jest brat co ślini się na baby, jak jesteś fajną dupą, to pas cnoty obowiązkowy
|
|
a darmowy net z dostepem do 4lomza tez dajesz free
|
|
jasne i na redtuba
|
|
no to czesio chowaj gacie z kaloryfera,wieczorem wpadmy.... a co do psa to mozemy zrobic sparing z moim... tez nie przepada za ludzmi i za innymi psami.... 2 dni nie dam rzec i z kibla nie da ci wyjsc.... a co do brata to piesek tez sie nim zajmie...=)) o ktorej mozemy byc?
|
|
toc tych ogloszen na lomzynskiej do wyboru
|
|
twój pies rży ? jakaś hiena ? i dlatego z kibla nie wyjdę ? a gacie to się na balkonie suszy kobieto, a piwo umiesz podać ?
|
|
na balkonie to ty wietrzysz hahaaaa
|
|
no przy mrozie -15stopni nie wiem czy bys wysuszyl ...ale skoro tak mowisz to moze tak jest... a pies jest po prostu uprzedzony....zreszta sam zobaczysz...=) a co do piwa to nawet nie pytaj..na zimno,grzane z pomarancza,grzane z jajeczkiem i miodem...
|
|
Codziennie pojawaiaja sie 2-3 ogloszenia , na 4lomza wystarczy zadzwonic i sie dopytac co i jak Eniu !
|
|
dzwonie dzwonie... ale ja potrzebuje na JUŻ..=) w wiekszosci albo nie aktualne ,albo cenę sobie taka wymysla ze można zemrzec ...
|
|
A ile max. ma wynosic odstepnego w mieszkaniu 2 pokojowym ?
|
|
zalezy jakie mieszkanie,lokalizacja,ktore pietro itp=) jak czyste i jest cos w wyposazeniu to moge troche zaplacic.... zalezy od wynajmujacego...
|
|
Troche czyli ? 600zł za umeblowane całkowicie ?
|
|
no mysle ze bysmy sie dogadali=)))
|
|
To jakie byly te ceny z kosmosu na ktore sie nie godzilas ?
|
|
np 900-1000zł z czynszem wychodzilo 1400-1500zł no i do tego oczywiscie rachuneczki... i mieszkanie nie zawsze kompletnie wyposazone...
|
|
a ja poszukuje ladnego pokoju / stancji bez wlascicieli, jesli ktos ma namiar albo wolne miejsce to niech sie odzywa
|
|
900-1000 no to niezle trafiałas , masz tu numer 696204790 dogadamy sie . Pstynka a ile masz lat ? Uczysz sie pracujesz ?
|
|
no=) mam 27 lat narzie nie pracuje bo jak wczesniej pisalam czekamy na dzidziusia=) oczywiscie chcialam zamieszkac z moim mezem=))hehe ps.z drugiej strony....=) zaraz zadzwonimy...dzieki
|
|
Powiedz ze z ogloszenia o mieszkanie dzwonisz .
|
|
no domyslam sie=) ale nikt nie odbiera...
|
|
i nadal nikt nie odbiera...
|
|
bachor w domu ? odpada
|
|
studiuje mam 20 lat i wynajmuje pokoj w lomzy ale rozgladam sie za czyms innym
|
|
oj czesio nie pekaj... i nie wykrecaj sie ze dzieci nie lubisz....=)))
|
|
A ładna jestes ? to moze bym cie przygarnoł .
|
|
co ty ciężarną chcesz posuwać ?? ble
|
|
przynajmniej w ciąże nie zajdę głąbie!!!! prosze o wypowiedzi na poziomie Czesławie..... bądź całkowity brak wpisów bo jak widac szału nie robisz inteligencja =) miłego wieczoru!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |