czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Problem z gazem...

Witam mam problem z samochodem (gaz sekwencja), na gazie wogóle nie ma siły, na wolnych obrotach przerywa nie równo chodzi wogóle jakiś dziwny głos ma silnik. Za każdym razem silnik gaśnie jak się wyrzuci na luz dodam że na benzynie wszytsko jest ok. Wiecie co może być przyczyną

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Problem z gazem...

kolego moge ci pomoc co do tego auta napisz do mnie na meila a podpowiem ci co moze byc masz meila:com454@wp.pl lub na gg 7400846

Ludzie, wy zabijacie auta przerabiając je na gaz...

lubią miec tanio

Prawdopodobnie będziesz musiał podjechać do elektryka by zresetować komputer i wykasować błędy, chyba że po przełączeniu na benzynę zachowuje się normalnie, to wtedy do gazowników.

Mam rade, wypierdol ta cala sekwencje i jezdzij na benzynie. Ja tu nie widze problemu

Profesor kto cię prosił o zdanie, a jeśli tanio to co przeszkadza ci to...

Bo tanio = *******

Jak ma sie pieniadze na samochod to i powinno sie miec na benzyne. Jak sie nie podoba to bylo kupic rower, wtedy bys niemial teraz problemow

Mistrzu 123 a jaki ty masz samochód że taki mądry jesteś i bogaty ??

pewnie większośc z was ma na gaz a na forum to wielce mądrzy jesteście

ja mam na gaz i silnik 1.6 w benzynie i w gazie

A po 2 to mam pieniądze na benzynę i na gaz w przeciwieństwie do ciebie h.. na ropę co pewnie aby taniej to na ruskiej jeździsz

Myslalem ze gaz to tylko na wsiach, no ale sie mylilem. A dla twojej wiedzy to do silnika 3.8 leje tylko benzyne 98 i nie mam zadnych problemow z samochodem, jak nie masz pieniedzy to do roboty gnoju

kolego z tym gazem podjeć do gazowników niech ci sprawdza tłoczki czy jakoś tak wymienia sie to po 30 000 km najlepiej na kraskę, a do reszty jak was temat nie dotyczy to sie nie udzielać bo nie macie kasy na instalacje gazową pajace

Zwykła usterka. Ze dwa lata temu zapłaciłem 60 zł na Senatorskiej za czyszczenie silniczków krokowych.

hehehe bezyne leje 98 do silnika 3,6 hehehe ponioslo Ciebie kolego a tak wogole kupujac samochod za okolo 20 tys zalozysz gaz i jezdzisz okolo 30 tys km rocznie zdajesz sobie sprawe jaka to oszczednosc jest? od czasu do raz w roku wymieniasz filtr 50 przeglad i drobne naprawy

Sprawdź filtry LPG, przewody i świece. Co do filtrów do podjedź do gazownika, samemu nie ryzykuj bo możesz narobić sobie problemów.

czasem jak sie instalacja zawiesza zeby zresetowac kompyterek wystarczy odłączyc kleme od akumulatora i tez pomaga :)

Jak widzę to na tym forum są sami fachowcy, lecz w większości żadnej konkretnej odpowiedzi, a jakby przyszło to zrobić to dopiero chciałbym zobaczyć minę takiego forumowicza.

nie dotyczy a ile tych silniczkuw krokowych masz bo ja mam 1 i on nie jest od gazu ;D:D:D

Mam dwa silniczki dozatorze podobnym do tego.

Oddaj się w ręce fachowca Kraska albo Senatorska i będzie OK. Gaz to nie tylko tanio ale i ekologicznie i zawsze do pełna i to jest cała przyjemność w tym wszystkim ...

Zobacz przerywacz, albo kopułkę. A może palec rozdzielacza, lub gaźnik!!!!

he he

Przerywacz to ty masz w głowie. Sprawdź go....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org