poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pizzeria BIG RED TOMATO

Drodzy Łomżyniacy jesli ktos z was jest osoba bezrobotna a chce otworzyc interes jestem otwarty na wspólprace pozdrawiam Jacek tel.797486334dzwoncie mail jacekdybikowski@wp.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pizzeria BIG RED TOMATO

nie ma sie co oszukiwac w naszej łomży jest naprawde zle poniewaz nie ma pracy i ludzie lapia sie wszystkiego otwieraja swoje interesy ja zauwazylem najwiecej sklepów z odzieza uzywana powiedzcie czy to ma jakis sens czy to przynosi jakis dochod mysle ze straty a nie zysk dlatego mam do was pytanie czy warto robic cos bez sensu dlatego jesli macie cos otworzyc to sie zastanowcie bo morzemy my bezrobotni stworzyc wspólnymi silami cos czego w lomzy jeszcze nie ma.

Bez sensu jest otwieranie kolejnej pizzerii.

Tu potrzeba infrastruktury dla dużych zakładów , i nic więcej ! ale jak to bywa w łomży tu nic nie ma racji bytu , każdy normalny wyjeżdża z tej dziury ! ta dziura nie ma nic do zaoferowania !

ja wiem jedno tu sie nic nie zmieni !

tak w ogole , mieszkańcy łomzy to z czego wy tu żyjecie , ? tak min żeby w jakis "komfortowych " warunkach tu życ to min te 5 tys na reke trzeba miec !

ja was podziwiam ,

może nowy Prezydent coś zmieni. ja na to liczę bo też szukam pracy,ewentualnie otworzyć własną firmę, tylko pomysłu brak ;/

dlaczego nie otwierac pizzeri te ktore juz istnieja kazda z nich dalej istnieje a dlaczego nowe biznesy upadaja nie daje to wam do myslenia ja prowadzilem pizzerie i wiem ze naprawde na godne zycie zarobisz i mialem tylko pizze na dowoz jesli teraz bym otwieral to takze na miejcu bo w sobote i w niedziele rodziny chca zjesc na miejcu i w wykend zarabiasz najwiecej odchodza koszta

na prezydenta nie licz jesli go nie znasz to ci nie pomoze obsadzi swoimi znajomymi stanowiska i tyle jesli szukasz pomyslu to ja go mam

Kolejną pizzerią nic nie zmienisz!!!

Ile trzeba by zainwestować???

szpenio - człenio!!!!

obliczalem ze 30000tys starczy na wszystko lokal piec masz do ciasta lada chlodni wystroj wnetrza itd

a o jakiej kwocie ty myslales wiecej niz ta czy mniejsza?

nastepna pizzeria ... litosci ...

Pyśka- czy ty nie chodzisz do PG8 ? ;]

lomzaa chodzi mi o to że może nowy Prezydent sprawi że nasze miasto będzie się rozwijało, czytaj: strefa ekonomiczna itp itd, co przyciagnie inwestorów a co za tym idzie nowe miejsca pracy. z tego co wiem ten Pan sporo zrobił dla Łomży a nie był jeszcze prezydentem, wiec nadzieje są.

lomzaa powiedz mi gdzie miales wczesniej ta pizzerie i dlaczego dalej jej nie prowadzisz?

powiadasz ze take away bedzie cos podobnego jak dominos na wynos?

podbijam

Porozmawiaj z tym facetem, który latami współtworzył Diavollo, a później pracował w Presto. Wiem, że chciałby coś znowu współtworzyć. Nie pamiętam, jak on się nazywa, ale to chyba najbardziej znana osoba od pizzy w Łomży. A on sam jest znakiem dobrej jakości i super smaku.

taka znana jak ty oć filozofia

odzwiezam

.

taaa te wszystkie sieciowe pizze.....
fakt.. gość od Diavolo stworzył nową jakość pizzy , skłonię się nawet do stwierdzenia,że pizza w Łomży stamtąd właśnie się wywodzi, na przełomie tych wszystkich lat,upadków i wzlotów to tylko tam mi zawsze smakowało.
Miałem niejednokrotnie okazję kosztować pizzy z italiańskiej ręki, co oczywiście jest mistrzostwem świata, ale Diavolo, jak dla mnie też ma w sobie to "coś"...

Ich bin fur Berlin...

lomzaa nie bądź drugim betterem. Działaj po cichu, lepsze wrażenie zrobisz.

tu nie chodzi o wrazenie

tu trzeba pomyslec przyszlosciowo zeby bylo zadowolenie

ze jak dam 20 zl to zjem ja ze smakiem lomzaa jadles dominosa to wlasnie taki smak potrzebny cienki placek przedewszystkim i duzo produktow dominos ma 8 pizzy w menu i do tegojakies kawalki porcji kurczaka ziemniaczki zapiekane frytki napoje wiesz o co chodzi:)))

jasiek_00 o co chodzi ?

Gościu ,który założył ten post podał swój mail "jacekdybikowski@wp.pl" a nazywa się Jacek Dybikowski. Ten facet jest wielkim oszustem i uważajcie na niego. Jakiś czas temu prowadził w opłakanych warunkach niby pizzerie na ul.Słowackiego tuż przy zakładzie wulkanizacji a że znam właściciela lokalu to wiem co ten cwaniak Jacek Dybikowski potrafi. Chciał oszukać właściciela ale ten był sprytniejszy i zamknął lokal z urządzeniami - piec itp. - dopiero jak Jacuś Dybikowski rozliczył się z pieniążkami . otrzymał zwrot urządzeń. A przedtem Jacuś Dybikowski prowadził tę pizzerię na ul. Broniewskiego i tyle co wiem to też oszukał właściciela lokalu. NIE WCHODŹCIE W ŻADNE UKŁADY Z TYM CWANIAKIEM , TO OSZUST I KOMBINUJE WYRWAĆ PIENIĄDZE Z KOGOŚ NAIWNEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

acha to takie sanki

to juz wiem o kogo chodzi jak tak piszesz heee

ty bita smietana ty jestes jakims smierdzielem pajacu jeden skad takie informacje dostales idioto

smietana to ci z nosa kapie i nie tylko ty to napewno biznesmen jestes pewnie nawet nigdy nic nie prowadziles w zyciu zasrancu jeden

To ten od pizzy wielkiej jak Łomżyński stadion?;) Długo nie pociągneli...

Co panie Dybikowski prawda boli ale od niej nie uciekniesz a Łomża jest mała i o złych ludziach wiadomości rozchodzą się bardzo szybko i więcej nie będziesz oszukiwał ludzi. Dybikowski o tobie ludzie więcej wiedzą niż myślisz.

bita śmietana jasiu na 100 to prawda ?

burczymucha ?????????????

burczymucha ćwoku

bita śmietana czy to prawda co piszesz na 100 % czy zartujesz z niego daj jakies blisze info

Milena won pod latarnie dziwko i nie pisz w powaznych tematach

ta milena ma tyle do powiedzenia co mama jej na obiad ugotuje

burczymucha to co napisałem to jest w 100% prawda i unikajcie JACKA DYBIKOWSKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzieki za info b juz sie zastanawialem dzwonic do goscia

lomzaa--- wytłumacz sie z tego tutaj nam kolego chyba masz cos do powiedzenia w swojej obronie a my cie rozkminimy

burczymucha czy ty siedziesz na bezrobociu w UK? Bo sądząc po Twojej aktywności na forum, cały dzień siedzisz na necie. Bijesz na głowę śmietanowego jasia.

nie wyobraz sobie ze dzis mam wolne pracuje 5 dni w tygodniu przez 7 lat i zainteresowal mnie ten temat ,ale z tego co czytam to lipa

mistrz123 ********** psie ******.

ssij pale szmato :)

Milena nie ładnie !no no trzymaj wodze!!!

widze ze te forum to dla dzieci jest poswiecone myslalem inaczej macie po 17lat bo to o czym wy piszecie to na to wyglada dzieci

lomzaa ja jestem za otwarciem, moze wreszcie jakaś smaczna pizza trafi się nam w Łomży

lomzaa-wez juz skoncz szukac debili powiem ci tyle na ten temat bo z tego co widze to cie znaja trozke pamietam te pizze i juz wiek co za kubus ja robil a dowiedzialem sie od luty

Dybikowski Jacku o nicku - lomzaa - oszuście , spieprzaj z tego forum i idź do swoich kolesiów , ciebie podobnych drani bo przecież cały czas z nimi przebywasz.

to jak dowiedziales sie od luty to pozdrowim lute bo luta to stary znajomy a ty kim jestes

jakich drani to pozadni obywatele ........................

niech zostanie to nasza slodka tajemnica

widze ze ty na tym forum jestes bo nudzisz sie w tej smierdzacej angli

sory pomylilem cie z kims innym

akurat mam wolny wekend i tak se siedze i czytam pisze radzej nudzic sie nie nudze a czy smierdzaca to tak murzyny sie nie myja :)))

jak nie masz co robic to nie udzielaj sie na tym forum bo widze ze nie masz pojecia co piszesz nie na temat

co ty wypisujesz chyba pijany jestes

Ty oszuście Dybikowski twoje napisy BIG RED TOMATO jeszcze częściowo istnieją na markizie budynku przy ul. Słowackiego , tam gdzie chciałeś oszukać właściciela lokalu.

nie pije

to taki oszust z niego ?

zebym kogos oszukal baranie to tych napisow by juz dawno nie bylo o czym ty gadasz nawiedzencu

jednak widze ze mam do czynienia z 15latkiem

ty ten daszek nazywasz markiza zebym go nie pomalowal to juz by go dawno nie bylo

no z jednej strony jak by zrobil walek to by tu sie nie oglaszal swoim imieniem i nazwiskiem co ty pidolisz smietana

lokal to nie byl zaden lokal tylko pokoik dlatego nie nadawal sie do niczego dlatego do tej pory stoi pusty

nie ogłaszał się imieniem i nazwiskiem.Podał adres e-mail
a ,że urzytkownicy znają gagatka to tylko grzecznie informują.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

na wynos ta pizze bedziesz robil tak jak dominos?

ok napiszcie cos nowego bo zanudzacie mnie tymi waszymi wpisami pozdrawiam

lomzaa czyli Jacek Dybikowski idź do swoich kolesiów i automatów przy Piłsudskiego , tam jest 24 h. twoje miejsce.

nie tylko na wynos takze na miejscu

ale tez bedzie mozna w srodku posiedziec beda porcje kurczaka ziemniaczki zapiekanr frytasy?

to zapraszm moze jak przegrasz wyplate to zmadrzejesz smietana

heeeee

chyba przegrales sporo kasy ze takie bzdury piszesz

zycze wysokich wygranych powodzenia

narka

lomza napisz mi tu czy bedzie ten kurczaczek optaczany w panierce i ziemniaczki zapiekane

lomzaa czyli Dybikowski Jacku nie kombinuj jak Żyd pod górę próbując wyciągnąć ze mnie wiadomości kim jestem. A kim ty jesteś to wystarczy porozmawiać z właścicielem lokalu na ul. Słowackiego jak też na ul. Broniewskiego - tam wynajmowałeś lokale.
SPIEPRZAJ OSZUŚCIE Z TEGO FORUM!!!

na broniewskiego kolo zlotej rybki?

Dokładnie nie wiem ale ulice na pewno są dobrze wskazane.

Heh śmieszy gościu bita śmietana czy tam śmierdząca kupa nie można przetrzymywać kogoś rzeczy jak nie zapłacił był plajt to mógł nie mieć kasy i nie osądzaj kogoś nie wyzywaj od cwaniaków złodziei zastanów się nad sobą troche. pizza była na prawdę dobra w BIG RED TOMATO . w łomży ciężko o dobrą pizze. Ja na miejscu jacka złożył wniosek do sądu za takie oskarżenia już były takie akcje na tym naszym pięknym łomżyńskim forum i doszli kto co . A co do tych szmateksów to podobno niezły interes .

---===CICHO CIEMNY JA===---

Odnosząc się do tematu pizzy i pizzeri to jest to interes niskonakładowy i w takim mieście jak Łomża mało dochodowy, acz kolwiek dochody uzyskane z tego typu działalności jeśli jest prowadzona z głową wystarczą na normalne życie (czyt. kredyt na mieszkanie + auto).

Średnia marża nałożona na takie typu produkty to 300% co oznacza, że z każdych 4 zł netto można uzyskać ok. 12 zł.

Żadna "prywatna" pizzeria nie moż konkurować z sieciówkami, bo to nie ta "liga".

Rynek gastronomiczny w Łomzy jak i również w całej Polsce jest mało rozwinięty, chociążby dlatego, że Polacy przeznaczają góra 5% swoich dochodów na posiłki poza miejscem zamieszkania.

Dla Łomży było by lepiej, gdyby lokali gastronomicznych byłoby jak najwięcej, wiadomo wzrost konkurencji etc i inne takie, które przekłądają się na jakość.

Ale czy Pan Jacek bierze pod uwagę chociażby najbliżą podwyżkę VAT na produkty nieprzetwożone ? wybór odpowiedniej lokalizacji a jak wiadomo ceny wynajmu lokali są "z kosmosu" ?

Jestem jak najbardziej za tym, aby ta pizzeria powstała, tylko niechciałbym aby było to kolejne rozczarowanie jak z sieciówkami typu gruby benek i tele pizza.

(P.S. brak kapitału na rozpoczęcie działalności jest najmniejszym problemem jaki może pojawić się w "interesach". Jeśli tego nie wiesz to już przegrałeś. )

cicho_ciemny_ja (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) hahaha człowieku piszesz tu o sądach,pozwach...heh.Kogo ty próbujesz zastraszyć.Każdy może i powinien pisać opinie i oskarżać jak coś wie.

pleasurmex widze ze ty jeden masz na tym forum cos ciekawego do napisania masz te same poglady co ja.Jesli natomiast chodzi o rozczarowanie napewno go nie bedzie poniewaz juz wszystko mam opracowane sieciowki tak jak telepizza itd to cos innego nigdy bym nie wszedl w taki interes robia to ci ktorzy nie maja pojecia o prowadzeniu gastronomi ja w niej siedze od bardzo dlugiego czasu jesli chodzi o konkurencje to ja takze nia bede dziekuje za wpis pozdrawiam Jacek

milena sio

jacek zycze ci tego

napisz tiedy otwarcie zjem ta pierwsza pizze jak sie wyrobie:)

milena pisz opinie bo po to jest forum a co ty wiesz o zyciu i o interesach jestem pewny ze masz 15lat i nigdy nie prowadzilas nawet budki z piwem ten kto ci napisal to mial racje widzisz sam/a ze nie jestes mile widziana na tym forum spadaj milenka

burczymucha piszesz jacek znamy sie tak sie domyslam kim jestes

nie panie jacku moze z widzenia

ok to sie mylilem a czemu zainteresowalo cie to forum?

jesli masz jakies pytania pomysly to z checia porozmawiam

patrze co z tego wyjdzie zeby był na miejscu wszedł bym w ta spólke z toba ale tego nie pogodze rozumiesz tu i tam,a ciekawy temat

lomzaa słuchaj 15 lat to może ty masz,jeśli ogłaszasz się na forum świadczy to tylko o twojej naiwności.A że ktoś napisał o tobie prawdę,to już twój problem.

ok widze ze czytajac tylko to co pisza milbys chec wejsc ze mna w spolke i masz racje napewno bys po jakims czasie zrozumial dlaczego poniewaz ludzie w lomzy nie wiedzac jaki interes otworzyc lapia sie wszystkiego jesli ja prowadzac pizzerie tylko na dowoz zylem godnie a konkurencja wtedy byla taka sama to dlaczego otwierajac pizzerie z dowozem i na miejscu mam sie bac nie widze powodu pozdrawiam

jeszcze jedno moi klienci na dzien dzisiejszy spotykaja mnie i mowia ze bym otwieral pizzerie bo bardzo im smakowala jestem optymista i pokaze ze mozna napewno bede szukal pare osob do pracy dostawcy pizzy i do kuchni w sumie okolo 3 osob jesli jest ktos zainteresowany piszcie na maila jacekdybikowski@wp.pl pozdrawiam

lomzaa spad płaski na cztery...

dobra pizza, ładna reklama i pomysl z lokalem

lomzaa w takim razie czekamy na dobrą pizzę. Z ciekawości spróbuję, bo benek jest do niczego już. Zawiódł mnie na całej linii po ostatnich zamówieniach na dowóz.

a jaka lokalizacja?

dowoz bedze priorytetem dla mnie zawsze tak bylo bedzie duzo promocji nie takich na pewno jak w innych pizzeriach nie mowie ze sa to zle promocje ale beda sie roznic od pozostalych

to moze zapytam inaczej czy masz na oku jakis lokal w ktorym chcesz otworzyc pizzerię,jaka lokalizacja

to narazie tajemnica sory

No to pytanie drugie - jakiś przewidziany konkretny termin?

no to juz czaje to pizzernie co miales łosiu był kierowca tak

Czytam i nie rozumiem kolesia , który chce otworzyć ponownie pizzerie no i nasuwa się pytanie, dlaczego zlikwidowałeś działalność skoro niby tak dobrze prosperowała a teraz chcesz wrócić do tego samego.

?

maszyny beda w barze zeby se popykac??/

.

?

,

cisza:)

oj cisza

cisza bo ,oj cisza myślę ,że tak zostanie..................

ten gosc z tego co juz wiem mieszkał na broniewskiego podkreslam mieszkał bo chałupe ze starym puscił w maszyny kupili skorupe za 3 tys zeby nie wydawac kasy na tarychy i jezdzili po lokalach grac hhaha potem stary zamieszkał na działkach a on u jakiejs pannicy co go przygarneła i wyjechał na anglie biznesmen hahahaahha wałkaz jak śmietana pisał popytałem sie tu i tam

nawet fote moge wsawic tego goscia heehhe

Brawo, ależ "dedektyw" z ciebie hehehehe:)))

lol

MY ZNAMY
WY MOZE ESZCZE NIE

burczymucha te hhaha mógłbyś sobie odpuścić. Nie wiem ile jest prawdy w tym co mówisz ale nie podzielam radości z czyjejkolwiek krzywdy.
Jak chodzi o maszynki to głupotą jest zagrać raz czy dwa jeżeli ma się podatny na nałogi charakter, później człowiek płynie. Zorientuj się w ciągle rosnących statystykach osób uzależnionych od hazardu i jest to tak samo choroba jak alkoholizm czy narkomania. Podziwiam ludzi którzy mimo wielkich przegranych (zarówno pieniądze, godność, rodzina) przerywają w końcu swoją zgubną gehennę i próbują stanąć na nogi i w jakimś stopniu wrócić do normalności i codziennego funkcjonowania.
Jak chodzi o biznesy i inwestycje to popieram w 100% pomysł bo trzeba w życiu robić to co się najlepiej potrafi i w czym czuje się pewnie. Skoro Jacku masz jakieś plany to je realizuj. Czekam na efekty.

pozdrawiam

No własnie, to forum pełne jest takich "dedektywów", którzy co rusz coś wyciągają na światło dzienne. Ale można się przyzwyczaić i traktować to tylko z uśmiechem:)
Za jakiś czas wypłynie kolejny poczytny temat;)

Ja mam w planach otwarcie ogródka piwnego,jeśli zobaczę że takie łomki będą dochodzić co gdzie jak kto po co na co za ile gdzie, to sam się nimi zajmę osobiście.
Jeszcze nic nie otwarte a wchodzą człowiekowi na głowę,przewidują niecne czyny za w czasu. Książkami się interesować bo do szkoły albo robotą a nie detektywistycznymi zagadkami łomżyńskiej metropolii.

Пивной сад хехехе кто тебе даст концессии хехехе !!

jedrulas to idz otworz z nim interes wpadne na pizze nawet nic nie wiesz co i jak wczesniej u niego kierocy zlodzieje pracowali hahaha a on z takiego otoczenia pochodzi bedzie wam smakowalo nawet podeszwa dobrze przyprawiona i powiecie ze to schab hahahhahah

Pizza to może niezbyt chodliwy pomysł, ale takie.......coś to by sie przyjęło myslę;)
1) http://franchising.pl/franczyza/869/china-in-box/
2) http://franchising.pl/franczyza/862/noodle-pudle/
3) http://franchising.pl/franczyza/864/wook/

: Brzeczyszczykiewicz--- faktycznie ciekawe pomysły

pdbijam

ja też złodziejom mówię NIE

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

Potwierdzam to co piszesz bita smietana.Ten Dybik to dobry kanciarz i naciagacz!!!Wisi kase dookola i znowu szuka naiwniaka.Pewnie musi dlugi z maszyn posplacac lub juz i na piwo u rury nie ma.Wiem ,bo znam tego typa osobiscie,takze nie dajcie sie wciagnac w jakies interesy z tym typem spod ciemnej gwiazdy-Ostrzegam!!Lomza jes mala, takze nie wiem o czym on myslal oglaszajac sie jawnie na forum .Chyba liczyl na kolejnego zyciowego fuksa ale wlasnie dzieki jego glupocie jest mozliwosc , ze wszyscy dowiedza sie co to za typ i unikna finansowej wpadki .Precz z oszustami!!

precz

precz

precz z oszustami!!!!!!!!!!!!!!!!

.

Po co otwierac nową pizzerie, jest w łomzy do kupienia telepizza...

juz po biznesie

serio?

nie chodzi mi o to telepizze

.

:)

telepizze jadem w olsztynie i do tej pory choruje :|

ahhaahaha

ja chce

Jazda do roboty je..ne nieroby

a gdzie nasz wlasciciel tematu

wie , ze jest spalony i temat zakonczony.Precz z oszustami!

:)

What a ****?

?

zaniedbany temat

JAK TO ZROBIĆ NIC NIE ROBIĆ I ZAROBIĆ

trochę zaniedbany...........

lezec w domu i od mamy brac
Autor: 7angelfree (217.98.4.---)
Data: 09-01-11 19:53

JAK TO ZROBIĆ NIC NIE ROBIĆ I ZAROBIĆ

ciach temat

i powstała ta pizzeria? znalazł się ktoś do współpracy? ,bo jakoś nie zauważyłem ...

kolejna pizzeria? łeeee

Witam,
jak w temacie, link do zdjęcia oszusta i złodzieja z Łomży - Jacek Dybikowski rocznik 73. Ja też jak inni polecam unikać tego oszusta.
https://mega.nz/#!kjIjjBKS!ykqmLWWZQ9KvOerZMbHywyHQaje34rgYz92QRjzYiKQ

Inne info
https://www.dlugi.info/wierzytelnosc/99580/Jacek-Dybikowski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org