środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Artykuły na 4lomza

Dziwi mnie to że artykuły na 4lomza są zaczerpywane z innych źródeł a redaktorzy nie podpisują skąd je mają w brew przepisom takie coś to jawna kradzież przecież nic w internecie nie jest niczyje . Zobaczcie sami

http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=397&idart=6572

Na 4lomza też jest ten sam obrazek ale już bez podpisu KWP Białystok a nie mówiąc o artykule

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Artykuły na 4lomza

Lecą na łatwiznę , nie chce sie chodzić i zbierać materiałów więc wykorzystują inne , nie ładnie !!!

szpenio - człenio!!!!

Może to policja zaczerpnęła informacje i zdjęcie z 4lomza. Nie wiesz tego. Chociaż na zdjęciu zamieszczonym na 4lomza można dostrzec obróbkę dolnego fragmentu zdjęcia tam zamieszczonego przy pomocy programu graficznego. Uważam jednak, że insynuacje zawarte w postach powyżej są bezpodstawne. Nikt przy zdrowych zmysłach nie kradłby własności policji. A może mają umowę z serwisem policji i zawarte tam informacje mogą publikować jako własne, też tego nie wiecie.

Na stronie Wspolczesna.pl jest napisane, że to archiwum policji. Ale pragnę uspokoić, że ze strony policyjnej można kopiować teksty i zdjęcia. Natomiast miło by było, gdyby pisać źródło. Aczkolwiek nie jest to złamanie prawa, raczej chodzi o dobre obyczaje.

Czyli 4lomza idzie jak zawsze na łatwiznę i ciekawe czy tak z strony policji można kopiować bez pozwolenia

Tommek: zobacz mój post wyżej. Można kopiować.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org