Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pizzeria |
KOCHANI KLIENCI MAM DO WAS PROSBE CHCE WAS SPYTAC CZY PAMIETACIE MOJA PIZZERIE BIG RED TOMATO CHCE OTWORZYC PONOWNIE I CHCE ZEBYSCIE NAPISALI CO O TYM MYSLICIE TO DLA MNIE BARDZO WAZNE POZDRAWIAM WAS I ZYCZE POGODNYCH WESOLYCH SWIAT JACEK
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizzeria |
otwieraj dobre pizzy tam były :)
|
|
tylko podaj namiary gdzie to bedzie :)
|
|
Jeśli masz dobrą lokalizację dla lokalu to czemu nie,można spróbować,trzeba by było opracować jakieś fajne oferty,smaczny przepis na pizzę i ładnie się zareklamować.Oczywiście też dowozy pizzy na terenie całego miasta,możesz mnie przyjąć na na kierowcę na okres zimowy :D,mam doświadczenie,chętnie sobie pojeżdżę,pizzerem też byłem. Mniej więcej wiem jak powinna prosperować i rozwijać się porządna pizzeria a że w Łomży już trochę ich jest trzeba by było stworzyć dobrą konkurencję,inaczej nie wiem czy zdołasz się przebić.
|
|
DZIEKI ZA WPISY NIE MYSLALEM ZE TAK SZYBKO COS NAPISZECIE I ZE KTOS PAMIETA ZE TAKA PIZZERIA KIEDYS BYLA JESLI CHODZI O DOWÓZ NAPEWNO BEDZIE GRATIS WCZESNIEJ DOWOZILEM NAWET DO PIATNICY ZA DARMO NA WLOSCIANSKA TERAZ TAKZE TAK BEDZIE JESLI CHODZI O LOKALIZACJE TO JESZCZE NIE JESTEM ZDECYDOWANY JESLI MACIE JAKAS NA OKU TO NAPISZCIE GDZIE BEDZIE OTWARTA NAJDLUZEJ W LOMZY MYSLE ZE OD 10-3 W NOCY DZIEKUJE BIG RED TOMATO JACEK
|
|
JESZCZE JEDNO JESLI JEST JAKAS CHETNA OSOBA ZEBY POGADAC O WSPOLPRACY I MA PARE GROSZY DO ZAINWESTOWANIA TO PROSZE O KONTAKT ZE MNA PISZCIE NA ADRES MAIL jacekdybikowski@wp.pl dzieki
|
|
Cztery pory roku De(i) Angelo 2 x Diavolo 2x Savana Osteria Chilli Pizza Telepizza Presto Da Grasso Gruby Benek Kolego jak którąś ominełem to "plus" dla Ciebie konkurencja jest wielka. Trzeba pamiętać że 4 z tych pizzzeri to marki ogólnopolskie, a Łomża ma tylko ok 60000 tyś mieszkańców. Nie zapominaj też o zatrzęsieniu kebabów bo to też jest gastronomi i co za tym idzie twoja konkurencja. Życze powodzenia
|
|
dzieki wiem o konkurencji ale jak prowadzilem wczesniej pizzerie to nie bylo tylko presto i grubego benka i naprawde uwierz ze nie narzekalem na brak klientow poprostu tak mi sie wydaje ze cenowo bylem dla nich konkurencja i dowoz mialem gratis teraz takze tak by bylo
|
|
jak prowadzilem pizzerie to tylko diavolo sprzedawalo wiecej pizzy na dowoz wiem bo brali kartony z tej samej hurtowni dlatego jeszcze na dzien dzisiejszy jestem optymista.
|
|
napewno bede sponsorowal nasz łks tak jak wczesniej trzeba chlopakow wspierac kazdy powinien tak robic
|
|
mam nadzieje ze kibice ŁKS jak i moi stali klienci którzy pamietaja Pizzerie BIG RED TOMATO wróca do mnie a przez dlugi czas napewno beda mieli promocyjne ceny itd pozdrawiam moich klientow i życze wesolych pogodnych swiat
|
|
A pizza "stadionowa" nadal będzie?:)
|
|
A gdzie była poprzednia lokalizacja? Pozdrawiam i życzę powodzenia
|
|
prawie kazdego dnia jadlem u ciebie ogolnie pizza dobra i przystepna cena
|
|
dawaj Dybik, dawaj
|
|
Skoro tak ci dobrze szedł ten interes to co się stało że upadł?
|
|
A gdzie było napisane że upadł? Może były inne przyczyny zamknięcia interesu.
|
|
fajnie cos nowego
|
|
shao w lomzy mieszkasz i nawet nie wiesz ile jest mieszkancow to fajnie 75 tys kolego
|
|
Z tego co wiem to Łomża ma niewiele ponad 65000 mieszkańców
|
|
@burczymucho zamiast pouczać kolegę to byś sam się uczył. Łomża ma około 63-65 tys. mieszkańców. Ludność (XII 2009) - 63 357 http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81om%C5%BCa i co megalomanie?
|
|
stare te wiadomosci
|
|
otwieraj otwieraj
|
|
to sa dane ludzi zameldowanych tak zwany wpis w ksiazke
|
|
.
|
|
a browarek winko bedzie?
|
|
nikt nie ma ochoty na pizze nie dobrze
|
|
?
|
|
Burczymucha czemu ty chłopie taki zdałnowacony jesteś? Co ci się ostatnio w życiu takiego stało przez co szajba ci odbija... Muchy już dawno na zimę wyginęły a jak ci burczy w brzuchu to się nażryj i idź spać. Oszczędź mi i innym czytania twoich bzdetów.
|
|
dzieki za wpisy piwko bedzie winko takze juz teraz nie chce otwierac pizzeri tylko na dowoz bedzie to naprawde przytulne fajne miejsce dla kazdego bedzie duzo dodatkow z drzewa przepis ciasto sosy takie same nic nie zmieniam
|
|
jesli chodzi o pizze wielka jak lomzynski stadion to napewno bedzie nie ma mowy zeby jej nie bylo w menu dzieki ze pamietacie ze taka byla a jesli chodzi o to dlaczego zlikwidowalem dzialalnosc to dlatego poniewaz tam gdzie wynajmowalem lokal nie spelnial wymogow sanitarnych i trzeba bylo szukac nowego lokalu a wtedy czynsze byly duzo wieksze jak w tej chwili i postanowilem ze wyjade na chwile do angli zarobic pare groszy itd ale pobyt sie wydluzyl niestety ale to dobre doswiadczenie teraz dopiero wiem co stracilem ale napewno sie nie poddam i wiecie co po nowym roku napewno bedzie BIG RED TOMATO
|
|
jeszcze jedno jesli ma ktos kapital to jestem otwarty na wspolprace piszcie na mojego maila jacekdybikowski@wp.pl tel.kom.797486334 zapraszam
|
|
podbijam
|
|
odswiezam
|
|
jebał... w Angli i kapitału Ci brak ? koziol0
|
|
koziol01-glupi jestes az cie szkoda
|
|
.
|
|
?
|
|
otwieraj !!! im więcej konkurencji tym lepiej i może w końcu benek się poprawi, bo powinien pasów dostać za takie kluchy, już o grassach nie wspomnę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |