czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
moje wrazenie

czasem mam wrażenie że słyszę od mediów coś takiego : "ch*j z polską i polakami, niech żyją Żydzi !" mam też wrażenie że wszyscy się do tego przyzwyczaili a rządzącym to na rękę ale cóż ja mogę wiedzieć wokół mnie tylu młodych wykształconych z dużych miast(oczywista ironia).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: moje wrazenie

burczymucha weź zmień dopalacze i nie siej propagandy bo twoje wnioski to jedno wielkie dno.

wojna ma to do siebie że ludzie na niej giną a to że o holocauście cały czas się mówi a o wielkim głodzie na Ukrainie nie to bardzo ciekawy fakt , istnieje wiele organizacji które żyją z holocaustu, ciągłe wyrzuty pretensje roszczenia finansowe przy aplauzie ogółu o to mi chodzi a jeżeli jesteś ślepym typowym ignorantem to nie mam z tobą co dyskutować

Polecam
http://www.youtube.com/watch?v=38NNtNJCYLA

________
Malachit

.

odswiezam

zasmradzam

milcz : bita śmietana

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org