wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WOŚP Łomża

Ponieważ taki temat jest nieunikniony zakładam go już teraz.
Na początek naszła mnie taka refleksja - w Warszawie mijam wiele banerów WOŚP z XVI finału - na tych banerach widnieją ludzie trzymający napisy z miastami gdzie "grają". Jest oczywiście Warszawa, Gdańsk, Wrocław, Kraków, Gdańsk itd., jest porównywalna z Łomżą Ostrołęka, są Suwałki. Łomży natomiast - brak. Tak jak na tym klipie - http://www.youtube.com/watch?v=J94Xlj6R1Cs&feature=user
Panie i panowie sztabowcy, panie i panowie odpowiedzialni za promocję miasta - do roboty! Dajcie znać o Łomży za rok, macie dużo czasu do namysłu. Bo jaka może być lepsza promocja niż właśnie taka?
No, chyba, że "Światełko" będzie transmitowane to zwracam honor.

Tymczasem, zachęcam do wspierania idei, wrzucania do puszek, sprzedawania, kupowania na specjalnych allegrowych aukcjach - http://aukcje.wosp.org.pl/ i innych pozytywnych akcji.

-----------------------------------
Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WOŚP Łomża

Zdelegalizować to dziadowanie , każdy płaci podatki sięgające 70% zarobków. Przyjżeć się im wydawaniu.

Skąd te wyliczenie?? No chyba, że wliczasz VAT, akcyzę płacone w cenie towaru, ale i tak nie wyjdzie tyle podatku....

zovo na tym klipie nie ma wymienionych nawet połowy miast,w których będzie WOŚP. Nie ma czym się martwić.

Ale mi chodziło głownie o baner - jeżeli nie doczytałeś. Na banerze jakoś Suwałki i Ostrołęka są.

-----------------------------------
Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.

doczytałem doczytałem nie martw się Łomża też już pomalutku będzie reklamowana iż będzie tu WOŚP,mogę powiedzieć,że już są nawet plakaty ;)

A u nas to fajerwerki będą jeśli tak to gdzie i o której?

W związku z WOSPem to zapraszam do przeczytania:

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=128152&t=128152

Pozdrawiam

Z przyczyn technicznych w Łomży światełka nie bedzie................

orii

Muszę was zaskoczyc!
Jestem wolątariuszką i wiem, że w tym roku przewidywany jest koncert w Łomży. Koncert finałowy odbędzie się w centrum miasta, na dawnym dworcu PKS. Na scenie wystąpi kilka zespołów, nie zabraknie także tradycyjnego Światełka do Nieba.

a narkotyki też będą za darmo jak ostatnio ?

Czesio, dla ciebie nawet bedzie lewatywa z butaprenu...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org