Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie dostane butelki |
Witam gdzie mogę dostać butelki od średniej klasy wódek. Najlepiej nowe mogą być też używane ale w super stanie bo to weselne tzw. bramy. najlepiej żeby były tej samej marki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie dostane butelki |
No kupić to raczej nie kupisz. Pytaj znajomych itp ;)
|
|
ja mam po frugo
|
|
koleka Biernaczento, bardzo dobrze mowi popytaj sie tych, u ktorych miales wesele lub mieli wesele, i z tej przy okazji robili bramy, -na 1OO procent tam znajdzesz
|
|
w hurtowni ze szkłem, słoikami kupisz butelki w różnych kształtach, kolorach z różnymi zamknięciami.
|
|
Mina organizatorów bramy po akcji - bezcenna :)
|
|
PAMIETAJ na kazdej szyjce od butelki, zawiaz kokardke, :)
|
|
ale z ciebie popierdoleniec damiannqu, nie stac cie na wesele to wcale go nie szykuj, niż masz nalewac wode z metą z bazaru zycze ci hały na weselu jak masz tak truć ludzi.
|
|
a stary chleb też zbierasz?
|
|
Czepiaja sie chlopaka taka jest prawda ze na bramy zawsze kupuje sie gorsza wodke niz jest na weselu bo kto najczesciej sie po nie pcha jak nie miejscowi zulicy tylko nie widze juz sensu przelewania jej w inne butelki
|
|
Wesele jest dla rodziny i znajomych a nie bumów z ulicy, którzy gromadnie okupują auto państwa młodych. Popieram pomysł
|
|
tylko ze na bramie stoją chlopaki i to piją,przeciez zostaniesz zatrzymany tylko pare razy na drodze, 100zl by wystarczylo. To nie są tylko bumy ale i starsza mlodzież, nie będe juz pytal czy uczyli cie co powoduje picie mety. Domyślam sie ze jedzenie na weselu też bedziesz mial slabej jakości skoro tak oszczędzasz, tak sie sklada , ze zaden z ludzi ktorych znam nie kupowali gorszej wodki na brame tylko byla ta sama co stać będą na stole, najtańsza wodka kosztuje nawet 16 zł, 17 .... a hurtowo jeszcze taniej. Czyli blisko ceny mety, to wolisz dac 5 zlotych mniej i dac komus pseudo wódke która i tak zostanie wyrzucona do smieci , bo wystarczy powąchać i wiadomo co to jest
|
|
nikt nie mowil o ruskim spirytusie czy o denaturacie tylko o tanszej wodce z legalnego zrodla a nie zaraz o pomyjach
|
|
?
|
|
?
|