Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lodowa zazdrość |
Cześć.Chciałbym krótko coś opisać:::Wybrałem się z rodziną w niedziele na lody na nasze ulubione na HALI. Dzieci chciały lody z budki obok więc im kupiłem dwa i poszlismy z tymi lodami kupić resztę lodów tam co zawsze. Żona usiadła z dziećmi przy stoliku,a ja stanąłem w kolejkę. Właścicielka widząc,że przyszliśmy z lodami konkurencji wyszła i powiedziała "to są stoliki dla moich klijentów" Opuściliśmy to miejsce bez lodów. ps. już te lody nie są nasze ulubione.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lodowa zazdrość |
hehehe... jak zawsze ( bardzo miła obsługa i zadowolony klijent )
|
|
hahahah no comment :D
|
|
Gaweł i co w tym dziwnego? Ta sama zasada dotyczy każdego baru. Jakby tak każdy siadał kto chciał, to właściciel tej lodziarni nie miałby gdzie posadzić swoich klientow. On płaci, jego krzesła, więc ma prawo decydować kto może na nich usiąść. A już napewno nie pozowliłbym usiąść Tobie, widząc jak kupujesz lody u konkurencji :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Dziwne, przecież stał u Niej w kolejce po lody. Mieli czekać na zewnątrz aż zjedzą lody kupione u konkurencji? Pozdrowienia.
|
|
A mnie kiedys wywalili bo wszedlem mcdonaldu i chcialem zjesc przy stoliku zamowiona z ****** pizze :P
|
|
Jakos ta "puszysta" Pani nigdy nie byla za mila. Przeciez chciales byc klientem jej budki z lodami, no coz, lody Soprano The Best :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |