Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry ginekolog |
Hej dziewczyny, mam pytanko o dobrego ginekologa w Łomży. Możecie kogoś polecić? Dobry, sprawdzony i ... przystojny (nie staruch;) bo co jak jak co to też ma jakieś tam znaczenie :) aha no i chodzi mi bardziej o takiego z jakiejś przychodni- żeby wizyty były za free. Dzięki i pozdro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry ginekolog |
Witam wpadnij do mnie ja cię zbadam od tyłu i przodu a przystojny jestem i to wszystko za free może nie do końca tak darmo bo coś mi zrobisz pozdrawiam areczek25
|
|
świniak bez kultury dla takiego chama to szkoda dac koze a co mowic dziewczyne..
|
|
areczek ma racje, z takimi trzeba krótko, tępa idio$ka ! 100 razy ten sam temat w 1 miesiącu.
|
|
i jeszcze przystojnego chce bo to jakies znaczenie....co za lala...... chyba na podryw tam idziesz bo taki starszy to juz ma dosc patrzenia na krocza przez swoje lata pracy.
|
|
za free to se przystojnego w Jeziorku poszukaj, no co za pusta pala, *** ze niedouczony lekarz wazne zeby mial facjate przystojna i co moze jeszcze sprawna pale,bo to tez jest wazne?
|
|
idziesz dać dupy czy sie zbadać??
|
|
niczego tu nie mozna sie dowiedziec.. od razu tylko atakuja. ech..
|
|
Dr. Sokół
|
|
dziewczyno przeczytaj swo post: mlody, przystojny i za free no zal po prostu
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Autor: alusek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-12-10 10:38 Hej dziewczyny, mam pytanko o dobrego ginekologa w Łomży. Możecie kogoś polecić? Dobry, sprawdzony i ... przystojny (nie staruch;) bo co jak jak co to też ma jakieś tam znaczenie :) aha no i chodzi mi bardziej o takiego z jakiejś przychodni- żeby wizyty były za free. Dzięki i pozdro. Ale masz wymagania.
|
|
dr.sokół lecz na nfz nie przyjmuje wiec jak chcesz iść do niego musisz zapłacić chyba że chcesz iść do starego i brzydkiego i pomarszczonego a na makowej przyjmuję dr.skrętek na nfz lecz nie jest przystojny więc decyzja należy do ciebie powodzenia NINKA88
|
|
Dr. Pękała na Wyszyńskiego na nfz tylko do niego są duże kolejki "Była piękna ciemna noc kiedy poznałem ją..." Czy zna ktoś może autora i tytuł tej nutki byłałym zwdzięczna Pozdrawiam
|
|
załęska na południu prv i na nfz przyjmuje....noo ale to kobieta;p dr. pękała
|
|
Jak masz iść do dobrego to nie patrzy się czy to kobieta czy mężczyzna, polecam dr Załęską na ul.Ks.Janusza w nowych blokach przyjmuje na NFZ i prywatnie.
|
|
Godny polecenie jest Dr Pękała przyjmuję w poniedziałki i środy. Nie ma teraz aż takich kolejek do niego. Wystarczy przyjść parę minut przed 8 żeby się zarejestrować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |