Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie sie czesac na Studniowke |
Witam mam pytanie gdzie zapisac siostre na studniówke a siebie na sylwestra oczywiscie chodzi o czesanie slyszalam ze Dorota Modzalweska z 3go maja dobrze czesze ale ksztalt powtarza sie za kolejnymi czesaniami bo tez z farbowaniem chce ale u niej podobno bez rewelacji i z plamami baleyage a czy juz Ewa z datury z nowogrodzkiej otworzyla salon???gdzies reklama byla ze kolo kina milenium podobno ona dobrze maluje ale czy napewno ktos z was wie?? bo czesze niebardzo POMOCY dajcie kogos kto naprawde dobrze to robi i w okolicach nie z Poludnia bo nie odpowiada mi odleglosc a-gness
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie sie czesac na Studniowke |
Podaje nr 602409148 facio gra az milo ,najladniej ave maryja .cos na strunie g a moim starym podobalo sie to alleluja ze szreka.
|
|
"Edena" Salon Fryzjerski Edyta Lutrzykowska Glogera 27 (skryzowanie z Nowogrodzka), tel. 86 473 08 73
|
|
W Jeziorku po zabawie chłopaki dobrze czeszą:)
|
|
polecam ksiazke:"poczesaj mnie mamo" kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
z tego co się orientuję to pewnie będziesz miała problem z fryzjerem w te dni bo każdy się zapisuję dużooo dużoo wcześniej. ja na studniówkę zapisałam sie na początku listopada i już miałam problem tam gdzie chciałam więc życzę powodzenia :)
|
|
ladnie czesze fryzjerka na pilsudskiego ;styl' kolo alkoholi swiata ale pewnie na sylwestra to nie ma juz miejsc bo ja zapisywalam sie na poczatku listopada to miala wolne miejsca tylko z rana polecam
|
|
A ja polecam Panią Agnieszkę, z hotelu Gromada. Sama czesałam się u niej na studniówke oraz na każdą inną okolicznośc. Powiem szczerze nie poszła bym do nikogo innego. Cenowo nie jest drogo, ale efekt bardzo super. Jeśli będziesz zainteresowana mogę podac nr tel.
|
|
Wazne abys poczesala cipke. Z poczuchrancem nie idz na studniowke.
|
|
prezes38 haha a to pewnie ty masz nieźle rozczuchraną skoro każesz jej ją czesać hih.
|
|
Ja proponuję Ci, żebyś olała tych wszystkich fryzjerów, przecież te ich studniówkowe ..balejaże.. wyglądają jak ptasie gniazda na głowie. Najładniej jest dziewczynie w naturalnie uczesanych długich włosach, a nie tam jakieś druty kolczaste, które przy studniówkowym zdjęciu bedą kuły partnera w oczy. PiS & LoVe :)
|
|
Lipińska Katarzyna Salon Fryzjerski Sikorskiego 91 a polecam ;) KSz1989
|
|
jak jestes brzydka owszem mozna sie poczesac troche, a jak ladna to wlosy rozpuszczone naturalne zdrowe bez fryzjera:)
|
|
mimixxx popieram, p. Iza czesze rewelacyjnie - polecam!!
|
|
Salon Laura bodajże na mazowieckiej obok komputronika polecam,naprawdę warto tam zajrzeć.
|
|
a ja polecam M&M na dworcu,super:)
|
|
u teściowej
|