Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Witam. Mam pytanie, jaką męską golarkę wybrać..? |
Mam twardy zarost..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Witam. Mam pytanie, jaką męską golarkę wybrać..? |
wydaje mi się ,ze kosa jest w sam raz . ewentualnie zarost można sparzyć i ze skrobać .
|
|
ja mam philipsa od 3 lat sobie chwalę.... ale może Twój zarost jest twardszy nie wiem
|
|
no ok dzięki za info noi będę musiał jeszcze poczytać więcej o golarkach... noi przemu za dobry humor też ;d
|
|
philipsa najlepsza Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...
|
|
Ja kupiłem sobie Philipsa ale niestety okazało sie że moja skóra nie nadaję sie do golarek elektrycznych. Strasznie sie podrażnia, wróciłem do jednorazówek.
|
|
ja mam taką, najlepiej by bylo zebys wyprobował 2 typy golarek ta z koleczkami i taka cos jak depilator no własnie i tak jak Stefan mozesz miec problem z goleniem bo skora podrazniona Łomża leży na Mazowszu !
|
|
spoko only , jak by co polecam sie na przyszłość :) pozdrawiam serdecznie i zarazem życzę miłego dnia !
|
|
Stefan, po kilku goleniach skora sie przyzwyczaja, co nie zmieniafaktu ze przy twardym zaroscie nie zda egzaminu!
|
|
Witam, Golarki elektryczne marki Philips, tak jak piszą inni forumowicze, są rzeczywiście bardzo dobrym sprzętem, zarówno dla mężczyzn z twardym zarostem jak i panów z zarostem nieco rzadszym. Wynika to ze specjalnej technologii, którą zastosowano w nowych modelach, np. z serii min. Senso Touch 2D. System podwójnych ostrzy, podnosi włoski a później ścina je tuż przy skórze. Odnosząc się do problemu wrażliwej cery, to warto zwrócić uwagę na modele z ruchomymi głowicami. Technologia ta zmniejsza ingerencję w górną warstwę naskórka, gdyż golarka podąża za konturami twarzy i dopasowuje się do jej kształtu. Tym samym minimalizuje ryzyko podrażnień. Mam nadzieję, że udało mi się pomóc, ale gdybyś miał pytania np. o konkretne modele, to pisz na ekspert@philips.com. Chętnie pomogę. _________________________________________________ Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.
|
|
ale sl.uchajcie przeciez skoro sa to nasze skrzynki prywatne, a nie Poczty Polskiej to nikt nie ma prawa wrzucac do nich ulotek. Przeciez mozna kazda ulotke wrzucona do skrzynkiw ziac do reke i czarno nia bialym bedzie widac skad ona przyszla i tam zlozyc zazalenie, postraszyc jakims paragrafem i beda pamietac, ze tam sie ich nie wrzuca. Mnie tez wkurza to, ze czekajac na jakis dokument musze bgrzebac w tych papierach zanim cos znajde
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |