czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Witam. Mam pytanie, jaką męską golarkę wybrać..?

Mam twardy zarost..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Witam. Mam pytanie, jaką męską golarkę wybrać..?

wydaje mi się ,ze kosa jest w sam raz .
ewentualnie zarost można sparzyć i ze skrobać .

ja mam philipsa od 3 lat sobie chwalę.... ale może Twój zarost jest twardszy nie wiem

no ok dzięki za info noi będę musiał jeszcze poczytać więcej o golarkach...
noi przemu za dobry humor też ;d

philipsa najlepsza

Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...

Ja kupiłem sobie Philipsa ale niestety okazało sie że moja skóra nie nadaję sie do golarek elektrycznych. Strasznie sie podrażnia, wróciłem do jednorazówek.

ja mam taką, najlepiej by bylo zebys wyprobował 2 typy golarek ta z koleczkami i taka cos jak depilator no własnie i tak jak Stefan mozesz miec problem z goleniem bo skora podrazniona

Łomża leży na Mazowszu !

spoko only , jak by co polecam sie na przyszłość :)

pozdrawiam serdecznie i zarazem życzę miłego dnia !

Stefan, po kilku goleniach skora sie przyzwyczaja, co nie zmieniafaktu ze przy twardym zaroscie nie zda egzaminu!

Witam,

Golarki elektryczne marki Philips, tak jak piszą inni forumowicze, są rzeczywiście bardzo dobrym sprzętem, zarówno dla mężczyzn z twardym zarostem jak i panów z zarostem nieco rzadszym. Wynika to ze specjalnej technologii, którą zastosowano w nowych modelach, np. z serii min. Senso Touch 2D. System podwójnych ostrzy, podnosi włoski a później ścina je tuż przy skórze.

Odnosząc się do problemu wrażliwej cery, to warto zwrócić uwagę na modele z ruchomymi głowicami. Technologia ta zmniejsza ingerencję w górną warstwę naskórka, gdyż golarka podąża za konturami twarzy i dopasowuje się do jej kształtu. Tym samym minimalizuje ryzyko podrażnień.

Mam nadzieję, że udało mi się pomóc, ale gdybyś miał pytania np. o konkretne modele, to pisz na ekspert@philips.com. Chętnie pomogę.

Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

ale sl.uchajcie przeciez skoro sa to nasze skrzynki prywatne, a nie Poczty Polskiej to nikt nie ma prawa wrzucac do nich ulotek. Przeciez mozna kazda ulotke wrzucona do skrzynkiw ziac do reke i czarno nia bialym bedzie widac skad ona przyszla i tam zlozyc zazalenie, postraszyc jakims paragrafem i beda pamietac, ze tam sie ich nie wrzuca.
Mnie tez wkurza to, ze czekajac na jakis dokument musze bgrzebac w tych papierach zanim cos znajde

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org