Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ULOTKI w skrzynkach tzw. europejskich!!!!!!!!! |
mam dosc - ile pism wyrzucilam to tylko ja wiem!!!!!!!!!!! oczywiscie razem z tym reklamowym smieciem. WIEM ,ZE TO WASZA PRACA ALE KLADZCIE TE REKLAMY NA SKRZYNCE --- KTO CHCE TO WEZMIE!!!!!!!!!! NIE WPYCHAJCIE DO SKRZYNEK!!!!!!! MIEJCIE LITOSC!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ULOTKI w skrzynkach tzw. europejskich!!!!!!!!! |
Popieram i jeszcze dodam, że nawet zrywane są nalepki " NIE WRZUCAĆ REKLAM" Moim zdaniem Spółdzielnie powinni zamontować specyjalną pułkę na reklamy, tak jak w kioskach na gazety. Myśle że to niewiele kosztuja a zadowoleni by byli wszyscy a i skrzynki "niby prywatne" nie byłyby zawalane reklamami. Lora
|
|
Mnie to też wkurza . Na dodatek napis " Nie wrzucać ulotek !" zupełnie jest ignorowany !
|
|
moze dotrze do oficjeli!!!!!!!!!!!!!!!ale watpie!!! zrywanie napisow jest nagminne--ale jak kuzva zlapie to za siebie nie odpowiadam!!!!!!!!!!!!
|
|
ale sl.uchajcie przeciez skoro sa to nasze skrzynki prywatne, a nie Poczty Polskiej to nikt nie ma prawa wrzucac do nich ulotek. Przeciez mozna kazda ulotke wrzucona do skrzynkiw ziac do reke i czarno nia bialym bedzie widac skad ona przyszla i tam zlozyc zazalenie, postraszyc jakims paragrafem i beda pamietac, ze tam sie ich nie wrzuca. Mnie tez wkurza to, ze czekajac na jakis dokument musze bgrzebac w tych papierach zanim cos znajde
|
|
a ja tam lubie zawsze sobie przejrzec ulotki w wolnej chwili i sie ciesze ze mi je wrzucaja niema nic bardziej relaksujacego jak przegladanie ulotek podczas siedzenia na kibelku
|
|
W innych miastach są przed wejściem do klatek przymocowane koszyki, gdzie są wrzucane ulotki. To jest dobry pomysł, bo czasami człowiek musi się przespać. A tak w czasie snu jbudzą cię jeszcze.
|
|
cytat: "a ja tam lubie zawsze sobie przejrzec ulotki w wolnej chwili i sie ciesze ze mi je wrzucaja niema nic bardziej relaksujacego jak przegladanie ulotek podczas siedzenia na kibelku" A czy dobrze zbierają i przypadkiem, dupy nie malują? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |