Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciasto |
Jakie dobre.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciasto |
KAŻDE ABY Z DALA OD CIEBIE BO ZACZNIESZ JAK Z DENTYSTĄ. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
szymonek cwoku wszedzie sie udzielasz, ale cie wczoraj zgasili hahaha
|
|
swzymonek buraczyno ja pier.... ze takie glaby zyja
|
|
hahaha ech.
|
|
Każde dobre aby nie twarde bo można zęba złamać.
|
|
do kawy i suche ciasto ujdzie
|
|
Milena_ zależy kto co lubi,w różnych cukierniach specjalizują się w wielu rodzajach, jest duży wybór, ale najlepsze moim zdaniem jest domowe, najlepiej jeszcze ciepłe ;) pozdrawiam
|
|
Składniki: galaretka wiśniowa żelatyna 1 szklanka wody 2 łyżeczki dżemu truskawkowego W miseczce wsypujemy galaretkę, żelatynę i dżem oraz wlewamy szklankę wody i mieszamy. Odstawiamy tą miksturę na około 5 minut, aż bardzo zgęstnieje i wtedy przelewamy ją do garnka i gotujemy aż rozpuści się żelatyna - nie dopuszczamy do wrzenia! Następnie przelewamy do silikonowych foremek (w tym wypadku użyłam foremek szczęk które kupiłam we Flo) i wstawiamy do lodówki na około 20 minut ;-) Gotowe!
|
|
100mario hahaha takie coś to musisz zrobić sobie ty szczęko 3. hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihhihihihihihihihihihihihihiihihihihi.
|
|
Cieszę się, że Ci się podoba. :) Wesołych Świąt !
|
|
najlepsze francuskie,
|
|
a jak się robi?
|
|
@@@@
|
|
a chodzi ci o tańsze czy drogie
|
|
Autor: Milena_ (178.56.98.---) Data: 14-12-10 22:33 a jak się robi? No po francuzku właśnie!
|
|
fanka bocianka ty próbujesz byc śmieszna rozumiem,ale słabiutko ci to wychodzi.Ty słuchaj,a ten obrazek który wklejasz poniżej swoich wypowiedzi to twoja fotka?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |