Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Parking. |
Wjeżdżając na ul. Broniewskiego, od strony Al. Piłsudskiego, po prawej stronie jest sklep mięsno - wędliniarski i komis rowerowy. Część klientów tych sklepów parkuje swoje samochody bezpośrednio przed tymi sklepami, chociaż obok jest duży parking. Mimo, że jest to ulica osiedlowa jest na niej dość duże natężenie ruchu i właśnie te zaparkowane samochody stanowią dość duże utrudnienie dla innych użytkowników. Problem, do rozważenia odpowiednim władzom, jeżeli jest to możliwe. Pozdrowienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Parking. |
maćku: problem nie zostanie zauważony, dopóki jeden z włodarzy naszego pięknego miasta nie rozpieprzy tam swojego samochodu... Pozostaje czekać. Pozdrawiam
|
|
A mnie nic nie wk**wia bardziej od zapchanej klientelą 'małhatanu' ul. Sikorskiego
|
|
Mnie wkurza, jak ktos nie potrafi parkowac tylem i staje na dwoch miejscach parkingowych. Ulica Sikorskiego to juz normalnie, czasmi wyglada jak droga przy Gieesie :) http://nieparkuj.pl
|
|
Macku nie rozumiem dlaczego rozstrzasasz te sprawe tu na forum, zadzwon do komendy pol. i popros o zajecie sie to sprawa. Mi nie odmowili i widzialem jak interweniowali gdy zwracalem sie o pomoc przy swoim bloku - teraz jest spokoj bo ludzie ktorzy utrudniali innym zycie "juz widza" znak i "juz wiedza" ze tam parkowac nie mozna. Stworzyles nowy bezsensowny watek dla sfrustrowanych dzieciakow.
|
|
To ludzka rzecz, narzekać. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Czy sprawy naszego miasta i osiedla to jest temat bezsensowny, dla mnie to nie. Kogo nie interesuje temat nie nich nie traci swego cennego czasu na odpisywanie. Mnie jak nie interesuje temat, to nie zabieram wcale głosu. Problem jest naprawdę ważny, ponieważ po reorganizacji ruchu na skrzyżowaniu ulicy Chopina i Bema zwiększył się ruch pojazdów na ul. Broniewskiego, a parkujące pojazdy przy sklepach stanowią duże utrudnienie. Czy, prośba o poprawę bezpieczeństwa na ulicach to jest narzekanie? Pozdrowienia.
|
|
Maćku, problem w tym, że zwracasz się do nieodpowiednich osób w nieodopowiednim miejscu (forum). Posłuchaj rady Brzeczyszczykiewicza, w tym przypadku ma rację. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Myślę że ten temat przeczyta ktoś z ŁSM, przecież to ulica na ich osiedlu, a i prezydent Sroczyński mieszka na sąsiedniej ulicy i też nią jeździ. Czy oni tego nie widzą , czy szary mieszkaniec osiedla musi zwracać uwagę na niedogodności? Wtedy coś zmienią jak napisał MrS, jeżeli któryś z prominentów uszkodzi sobie prywatny samochód. Pozdrowienia.
|
|
Widocznie problem został zauważony przez odpowiednie władze, a forum to dobre miejsce na porusznie problemów naszego miasta, bo znak zakazujący postóju został postawiony. Markac narzekanie pomogło. Darmo nie pisaliśmy. Pozdrowienia.
|
|
Ty im swoje a oni swoje !!
|
|
Nie rozumiem, dlaczego czepiacie się Maćka. Według mnie on ma rację, po to jest forum, żeby poruszać nurtujące nas problemy. A czy to, że np. Ptysiu sprzedaje telefon to właściwy temat na forum 4lomza ? Bo nie sądzę :] A wracając to meritum sprawy, faktem jest, że jeśli sam prezydent albo jakaś urzędzina z ŁSM się tam rozwali, to problem zostanie na pewno rozwiązany. Pozdrawiam ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |