piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lutnik gdzie znajde

Witam. Dokłdniej chodzi mi o prostowanie gryfu gitary.
Ile to kosztuje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lutnik gdzie znajde

W Łomży chyba nie ma kogoś takiego. Ale pewien nie jestem. Był ktoś co chyba skrzypce naprawiał, ale gitary chyba nie.

co chcesz prostować?
Krzywiznę wzdłużną czy poprzeczną?

Wzdłużną. Kiedyś sam to zrobiłem lecz było z tym bardzo dużo roboty wolałbym oddać wiosło do jakiegoś specjalisty.

a z ciekawości zapytam :D jakiej firmy gitara?

Z Allegro :) Widziałem tam kilka

"Quattro Jazz" 19-300 Ełk
Krzysiek Roszko
tel 501175923

Niestety to Ełk ale na pewno pomogą.

Ul. Rybaki, biały dom bezpośrednio obok hali sportowej "Budowlanki". Pan nazywał się chyba Zieliński. Parę lat temu naprawiał mi gryf w gitarze. Kiedyś nawet był szyld "naprawa instrumentów" a teraz to nie wiem.

Ok. Dzięki za odpowiedź. Jeszcze ile to może kosztować? Jest ona dość wysłużona i czy nie będzie lepiej rozejrzeć się za nową.

Gitara to Ibanez'ik RG

Pan Zielinski naprawia akordeony i stroi pianina,naprawy lutnicze wykonuje skrzypek z Filharmonii Łomzyńskiej.Gitara klasyczna?a co do ceny,profesjonalne uslugi lutnicze sa raczej dosc kosztowne,jezeli gitara nie ma wartosci sentymentalnej i nie jest to szczegolnie dobry instrument,to moze warto rozejrzec sie za nowa.

Nie pieprzcie głupot znawcy. wrzuć mayla to ci powiem co zrobić.

i co sam naprostowałeś?

Jeżeli szukacie sprawdzonego, internetowego sklepu muzycznego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.musicaudio.pl/pianina-cyfrowe/ , gdzie znajdziecie najróżniejsze instrumenty muzyczne, nagłośnienie oraz inne akcesoria muzyczne. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org