Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lutnik gdzie znajde |
Witam. Dokłdniej chodzi mi o prostowanie gryfu gitary. Ile to kosztuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lutnik gdzie znajde |
W Łomży chyba nie ma kogoś takiego. Ale pewien nie jestem. Był ktoś co chyba skrzypce naprawiał, ale gitary chyba nie.
|
|
co chcesz prostować? Krzywiznę wzdłużną czy poprzeczną?
|
|
Wzdłużną. Kiedyś sam to zrobiłem lecz było z tym bardzo dużo roboty wolałbym oddać wiosło do jakiegoś specjalisty.
|
|
a z ciekawości zapytam :D jakiej firmy gitara?
|
|
Z Allegro :) Widziałem tam kilka
|
|
"Quattro Jazz" 19-300 Ełk Krzysiek Roszko tel 501175923 Niestety to Ełk ale na pewno pomogą.
|
|
Ul. Rybaki, biały dom bezpośrednio obok hali sportowej "Budowlanki". Pan nazywał się chyba Zieliński. Parę lat temu naprawiał mi gryf w gitarze. Kiedyś nawet był szyld "naprawa instrumentów" a teraz to nie wiem.
|
|
Ok. Dzięki za odpowiedź. Jeszcze ile to może kosztować? Jest ona dość wysłużona i czy nie będzie lepiej rozejrzeć się za nową. Gitara to Ibanez'ik RG
|
|
Pan Zielinski naprawia akordeony i stroi pianina,naprawy lutnicze wykonuje skrzypek z Filharmonii Łomzyńskiej.Gitara klasyczna?a co do ceny,profesjonalne uslugi lutnicze sa raczej dosc kosztowne,jezeli gitara nie ma wartosci sentymentalnej i nie jest to szczegolnie dobry instrument,to moze warto rozejrzec sie za nowa.
|
|
Nie pieprzcie głupot znawcy. wrzuć mayla to ci powiem co zrobić.
|
|
i co sam naprostowałeś?
|
|
Jeżeli szukacie sprawdzonego, internetowego sklepu muzycznego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.musicaudio.pl/pianina-cyfrowe/ , gdzie znajdziecie najróżniejsze instrumenty muzyczne, nagłośnienie oraz inne akcesoria muzyczne. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |