Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Abonament na internet ???? To jest mozliwe !!! |
Witam , Jak podaje "Rzeczpospolita" kRRiT ma zamiar wprowadzic abonament na internet!!! Nie bede wklejał artykułu bo to bez sensu ale zachecam do przeczytania. Link: http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050524/ekonomia/ekonomia_a_2.html Co o tym sadzicie ??? Moim zdaniem ktos upadł na głowe !!! I to z bardzo duzej wysokości !! Eh .... to własnie Polska :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Abonament na internet ???? To jest mozliwe !!! |
qde!! pogielo tych ludzi normalnie!!! ale czego sie nie zrobi dla kasy... szkoda tylko ze ucierpia na tym kieszenie uzytkownikow... jaki kraj taka polityka.... Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Normlanie przegiecie!!!!!! Jeszcze dla uzytkownikow komorek z radiem!!!!!!! Mam nadzieje ze wybory wplyna na obrone uzytkownikow, bo to najlepzy okres aby pokazac jakim sie jest politykiem i wiele ustaw oraz postanowien zapada w tym okresie.
|
|
A po co takie ciało jak KRRiT. Politycy za dużo chćą za mało potrafią ...
|
|
Raczej to nie przejdzie (miejmy nadzieję)... Np. moje łącze nie pozwala na płynne oglądanie TV, więc za co mam płacić, jeśli nie mam technicznych możliwości odbioru TV? A nawet jak bym miał, to i tak bym nie oglądał, ponieważ mam telewizor :) i już płacę abonament telewizyjny. Po drugie Internet to sieć globalna. Czy internauci np. z USA też będą placili abonament dla kRRiT? Przecież oni też będą mieli dostęp do tych samych kanałów telewizyjnych co my. Eh szkoda gadać. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Dziwny jest ten... kraj.
|
|
poprostu nasz polska polityka jest tylko pogratulowania !! ciekawe co z naszymi pieniedzmi bedzie dalej pewnie trafia do kieszeni naszych szanownych pań i panów politykow! ajj dlaczego nasz rzad i nie tylko jest taki glupi?? ale tego chyba juz nie sa sie zmienic!!!!!
|
|
Abonament na talewizję internetowa -dalej-> abonament za www -dalej-> abonament za gg -dalej-> opłata za włączanie kompa -dalej-> abonamet za oddychanie Tylko liczyc lata kiedy polska upadnie :-/
|
|
pozostaje nam tylko czekać na wprowadzenie abonamentu za kożystanie z: pralki, młynka do kawy,tostera, kuchenki gazowej,krajalnicy do chleba, zmywarki, itd... to jest tylko Polska nic mnie już nie zdziwi...... PS. mam już projekt książeczki abonentowej na w/w sprzęt w tym internet
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |