czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bebilon Pepti 1 Gdzie najtaniej?

Witajcie, poszukuję łomżyńskiej Apteki, gdzie najtaniej kupię Bebilon Pepti na receptę.

Meg

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bebilon Pepti 1 Gdzie najtaniej?

Ostatnio kupywałam w APTECE tej na rondzie NOVA i tam mają po 8,50.Według mnie najtaniej:)Przeszłam juz wszystko:)

I w kółko panie Macieju która apteka najtansza robak ty chyba jesteś właścicielem tej apteki tak mocno ją reklamujesz po raz kolejny, albo dobrze ci za to płacą

Dzięki za jakikolwiek odzew.

Meg

sprawdź na Cefarm 24

Na rondzie mają sporo leków w taniej cenie to fakt. Może to zrobili na początek, ale jeszcze aktualne bo znajomi robili zakupy po porównaniu oczywiście cen w innych punktach. (dobra reklama nie jest zła) jeżeli ma dobry skutek dla klienta nie?

W Kauflandzie mają tani bebilon 2, więc może i bebilon 1 jest w dobrej cenie.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

robak55 ma racje na rondzie w tej aptece Nova jest najtaniej bo jest to ta sama apteka co przy Eskulapie. Ja kupuje w Eskulapie bo tu jest mi bliżej ale właśnie te mleko kosztuje tu 8,50 , w Kauflandzie tez jest taniej niż w innych aptekach ale kosztuje tam ok 9,90 zl.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org