Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bebilon Pepti 1 Gdzie najtaniej? |
Witajcie, poszukuję łomżyńskiej Apteki, gdzie najtaniej kupię Bebilon Pepti na receptę. Meg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bebilon Pepti 1 Gdzie najtaniej? |
Ostatnio kupywałam w APTECE tej na rondzie NOVA i tam mają po 8,50.Według mnie najtaniej:)Przeszłam juz wszystko:)
|
|
I w kółko panie Macieju która apteka najtansza robak ty chyba jesteś właścicielem tej apteki tak mocno ją reklamujesz po raz kolejny, albo dobrze ci za to płacą
|
|
Dzięki za jakikolwiek odzew. Meg
|
|
sprawdź na Cefarm 24
|
|
Na rondzie mają sporo leków w taniej cenie to fakt. Może to zrobili na początek, ale jeszcze aktualne bo znajomi robili zakupy po porównaniu oczywiście cen w innych punktach. (dobra reklama nie jest zła) jeżeli ma dobry skutek dla klienta nie?
|
|
W Kauflandzie mają tani bebilon 2, więc może i bebilon 1 jest w dobrej cenie. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
robak55 ma racje na rondzie w tej aptece Nova jest najtaniej bo jest to ta sama apteka co przy Eskulapie. Ja kupuje w Eskulapie bo tu jest mi bliżej ale właśnie te mleko kosztuje tu 8,50 , w Kauflandzie tez jest taniej niż w innych aptekach ale kosztuje tam ok 9,90 zl.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |