Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karnety |
Hej mam pytanie jakie są ceny karnetów na siłownie? i gdzie najlepiej iść dla kobiety. Lusia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karnety |
w domu przy miotle
|
|
lusia26 najlepiej dla dziewczyn jest w siłowni Ewa. Są tam prowadzone aeroby przez pewnego pana. Nie wiem ile tam karnet kosztuje. Ewentualnie dobra siłownia to Relax jak się uczysz to masz zniżkę i płacisz 50 zł tylko. Poza zniżką 65, ale polecam bo sam tam chodzę.
|
|
karnet na miesiąc w siłowni EWA 80zł
|
|
najlepiej dla kobiety, to żeby szybko schudnąć to we diuku, albo jakiej biebrzy czy kisielnicy, mało jesz, dużo ćwiczysz, przyjemne z pożytecznym
|
|
Siłownia tylko dla kobiet znajduje się na ul.Kazańskiej w pawilonie nad sklepem MiniMax. Czynna jest chyba od południa do godziny 21. Karnet to chyba 80 zł/miesiąc - obejmuje zajęcia na sprzęcie aerobowym (rowerki, bieżnie, wiosła) + blok ćwiczeń na matach (taki quasi aerobik). Kameralnie, spokojnie. Chodziłam tam przed wakacjami, bardzo mi się podobało, polecam z czystym sumieniem :)
|
|
a już od września chodzę ewy ,schudłam 8kg ,chwale sobie bo sprzętu tu co niemiara ,na nic nie trzeba czekać,teraz zapisałam sie na trampoliny to jest zabawa jak wracam do domu to czuje ,że jest mnie o kilka ilo mniej ,czysto i sami poważni ludzie tu chodzą jak na łomże to bajka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |