czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pomysł na prezent pod choinkę?

Może ma ktoś jakiś pomysł na coś oryginalnego?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pomysł na prezent pod choinkę?

skarpety

Już był podobny temat z pomysłami na prezent Zawsze fajna pamiątka nie zależnie od wieku i płci ;)

zrób kubek ze swoją fotką :)

kosmetyki

Ja kupując prezenty stawiam i na praktyczność i na oryginalny wygląd. W te święta dla swojej mamie pod choinkę planuje dać ciekawy, stylowy czajnik elektryczny Savion. Siostrze kupię jakiś zestaw kosmetyków, a tacie jeszcze nie wiem. Najważniejsze, że jakieś pomysły już mam;).

ja wlasciwie dzis ide na zakupy, szfagierce chce kupis poduszeczke na fotel Kenzo,
hahaha nie wieicie co wybrala corka, ahahahaha, pokrece sie ze smiechu

A Szczebiotka się pokręciła za śmiechu i nie powiedziała, co chce jej córka :) Mnie na prezent interesowało by coś praktycznego, coś w stylu zmywarki albo odkurzacze piorące ...

A może by coś z rzeczy bardziej technologicznych, np.: jakieś mp3, albo odtwarzacz dvd, czy cyfrowa ramka do zdjęć? Takie prezenty są jednocześnie przyjemne i pożyteczne.

Mam do zaoferowania perfumy Vanilla Fields COTY, niegdyś bardzo popularne w Polsce dziś już niedostępne.

mail: kuna12349@wp.pl

"Dziwny jest ten świat"

zależy dla kogo i w jakiej cenie. Ogólnie wyznaję zasadę że dobry prezent to rzecz którą chciałoby się mieć ale szkoda na nią wydawać pieniądze samemu :)

ja np chciałbym dostać np zdalnie sterowany samochód, helikopter lub jakąś wiatróweczkę do zabawy :) jednak wszystko zależy od funduszy. ale jeśli brakuje funduszy to warto zrobić coś samemu

Dla kobiet. Cena do indywidualnego ustalenia. Ale łatwo można sprawdzić na allegro ile kosztują. Ja sprzedam taniej
POjemność 50 zł.

"Dziwny jest ten świat"

Szukaj na lond...

http://londonay.com/LM4949
http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529
http://MixReq.com?ref=1247262
www.abantonino.blog.onet.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org