Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"zaginal"piesek |
witam serdecznie pod sklepem "justa" na poludniu -"""zaginal-zostal zabrany-uciekl""""" czarny pies rasy spaniel prosze o wszelkie info jezeli ktos cos widzial albo wie z gory dziekuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "zaginal"piesek |
odpowiedzialni ludzie nie zostawiają psów przywiązanych pod sklepem...
|
|
Gdzie masz dziecko polskie litery?
|
|
Widziałam takiego psa w tamtym miejscu, ale był z właścicielką.
|
|
niestety to nie ten-naszego dalej szukamy.dzieki.
|
|
jak znajdziecie to napiszcie. wspołczuje. jak sie wabił i maila podajcie wrazie czego B)
|
|
psy nie chlają
|
|
wczoraj ktos na smyczy chodzil z takim psem w okolicy rycerskiej (nowe bloki). wcześniej nie widziałem takiego a przyjeżdzam tam czesto. zawsze warto sprawdzic.
|
|
Takich spanieli jest sporo, więc to pewnie nie był ten, bo zbyt daleko. Widziałem jednak takiego wczoraj koło strzelnicy, był sam. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
tak na rycerskiej sa jeszcze 2,3 takie czarne spaniele-my tez jestesmy z tych okolic.nasz jest taki kudlaty,nazywa sie Toffi.a maila podalem-jest jak klikniesz na "bubel". dzieki wszystkim za info.
|
|
to jest bez sensu. zrob zdjecie i podaj numer telefonu. nawet jesli widzialabym Twojego psa czy ktokolwiek inny to nie kazdy go przygarnie, a zanim odpiszesz na maila.. wspolczuje.. jak go gdzies zlapie to dam znac:) hehe:) nie smuc sie B)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |