Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
narty |
gdzie można kupić narty męskie ......lub może ktoś ma na sprzedanie rozmiar 42 ,,,,pozdrawiam kris
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: narty |
na jakie szlaki? na zielony , niebieski czy czerwony szlak?
|
|
zielony ...... kris
|
|
Nie ma nart o rozmiarze 42, moze chodzi o rozmiar buta? A dlugosc nart dobiera sie do wzrostu, wagi i uniejetnosci narciarza - dla kazdego indywidualnie
|
|
na allegro
|
|
w wypożyczalni kaset video nad stokrotka popytaj wiem że czasami są fajne narty w dobrych cenach, sam tam pierwsze narty kupiłem.
|
|
dzięki ,,,,,dzięki doba podpowiedz,,,,, kris
|
|
byłem ma dobry wybór.............polecam.... kris
|
|
słuchaj ziom jak już kolega wyżej nie ma nart o rozmiarze 42, jest tylko but bo jak kupujesz wiązania(częsta są razem z nartami) to tam sobie regulujesz, wiec z jednej pary może korzystać 2 osoby tylko potrzebne sa 2 pary butów bo można dopasować szerokość wiązań do Buta. A co do kupna nart to najlepiej na Allegro, możesz też w białym zobaczyć np w Auchan, bo jak zaczynasz to możesz jakieś słabsze po bo co ci Elana czy Atomica,ale np może też ci sie trawić Elan za 400zl nowe tylko ze katalog 2007/08. Wg mnie to sie opłaca jak na początek.Pozdrawiam
|
|
Tak jak już wcześniej pisali na pewno masz na myśli rozmiar buta, bo rozmiarów nart tak się raczej nie podaje. Ja też zastanawiam się nad wyborem nart, bo sezon się zaczyna, a ja nie wytrzymam zimy bez jazdy na nartach:). Zastanawiam się nad wyborem pomiędzy firmami Atomic i Salomon i o kupnie przez dobrenarty.pl, gdzie z tego co słyszałam obsługa potrafi bardzo dobrze doradzić.
|
|
kombinezon tez jest wazny, i zeby nie przesiakal po stopionym sniegu
|
|
dla specjalistow zimowych spacerow
|
|
zeby nie zapadac sie w dziury, ile sily nalezy wlozyc by wydostac noge ze sniegu jezeli wpadnie po kolano?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |