Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co to za wożonko?! się pytam |
Dziś widziałem jak dwa auta na BL wożą się po mojej Piątnicy. Mówię sobie kurde tak nie może być żeby jakieś dwa gamonie z zespołem dauna z tej wiochy robili cyrki w tak kulturalnej mieścinie. Od razu wsiadłem w swoją furę i pokazałem gościom jak się jeździ,objechałem ich z dwa razy i kazałem zjeżdżać za most swoimi daewoo. Przerażeni dźwiękiem mojej mocarnej jednostki napędowej wiali tak szybko aż w końcu jeden zgubił tylne koło a drugiemu odpadł końcowy tłumik. Fanty leżą u mnie w garażu,moja zdobycz,trofeum. Ostrzegam!! Żebym więcej czegoś takiego nie widział,inaczej zaryzykuje zniszczeniem mojego zderzaka i obije samochód specjalnie żeby łomżyniak miał problem przez pół roku z naprawą auta zarabiając u prywaciarza 1000zł. To na tyle, pozdrówki!! aha,jeszcze jedno: Pamiętajcie.Tępić tych z BL,za dużo krzyczą i sobie pozwalają, jak by byli stolicą Polski. A najzabawniejsze jest to jak taki łomżyniak wykrzykuje na forum że mu popiołem z fajek maskę ufajdał,jakby to był problem umyć,przetrzeć szmatką, choć wiadomo że teraz mamy taką porę roku że niestety i tak z zewnątrz auto czyste nie będzie. Żałosne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co to za wożonko?! się pytam |
Ja bym cię objechał 5 razy moim Maserati na łomżyńskich blachach i jeszcze zdążyłbym strzelić cię kiepem w pysk zanim ty byś w ogóle odpalił tego swojego rzęcha.
|
|
Do Wyprany mózg,gacie czy jak ci tam, żeby twoja matka nie obudziła cię rano do szkoły,to byś więcej ze swojego snu napisał. br1
|
|
br1 jak bendziesz jutro w siedzibie 4 lomza to uwazaj na schodach zebys sie poslizgnol bo se zemba mozesz wybic
|
|
muwisz ze objechales drzewo lanosy swoim passatem b3 kturym wozisz pustaki w prefbecie ?
|
|
"Żałosne." Znakomite podsumowanie twojej wypowiedzi. Lekarz by powiedział, że to skłonność do fantazji.
|
|
to pewnie był mistrzu i szymonek :)
|
|
michalina. To już są pogróżki pod moim adresem. Pisz więcej. br1
|
|
Jaki szybki odzew zbulwersowanych łomżyniaków :D :D Ojj koledzy zróbcie z sobą jakiś porządek,po co ktoś ma się z was śmiać. mistrz123 ja bym cię objechał 10 razy swoją taczką z dętką łataną co roku, jakoś wielce się tym nie szczycę a w temacie nie mówiłem akurat o tobie,no ale wyszło szydło z worka. br1 żeby twoja matka nie podstawiała ci papu pod nos to dzień w dzień chodziłbyś nienajedzony,mama odeszła z pustym talerzem,poszedłeś do pokoju odpaliłeś kompa z przed 15 lat z windows98 i mi się tu wymądrzasz. jasiu pustak to z ciebie dobry,trzeba uważać bo się rozkruszy.
|
|
AFMF fantazja to drugie imię twojej kobiety, kłamała że cię kocha.
|
|
Teksty rodem z podstawówki:) Nie odpisujcie szczeniakowi :)
|
|
nic nadzwyczajnego ja ostatnio BL-a furmanką objechałem także nie masz powodów do dumy koziol0
|
|
widzę że leszcze chcą nas ignorować bardzo się zdenerwowali tylko jak jadą po nas to jest OKI koziol0
|
|
wyprane gacie Musisz poznać prawdę. Przewróciłem się na schodach i wtedy jakiś kundel mnie minął jak leżałem. To on jest twoim ojcem. br1
|
|
taaa schowali łby w piasek, strusie z kulawą nogą. koziol01 ja BL-a objechałem swoją kosiarką z napędem na dwa tylne koła,takich przykładów posiadam dużo także nie mów że nie mam powodów do dumy ;D. najlepsze to było przedwczoraj jak wyruszyłem w trasę swoją tajwańską hulajnogą na kauczukowych oponach,wyprzedzałem BL-a na podwójnej ciągłej,zrównałem się z nim i odbiłem sterem w prawo w jego stronę żeby sprowokować go do zjechania do rowu ale zjechał do boku,zatrzymał się,wsadził głowę między nogi i czekał aż odjadę. No żałosne,naprawdę taki wstyd.
|
|
wyprane gacie ile twój ojciec musiał napchać matce śniegu w pi.... że wylazł taki bałwan jak ty
|
|
"po" ty z mną nie dyskutuj tylko weź odpal swojego tico i schowaj go do garażu aż do wiosny,przyjdzie duży podmuch wiatru wraz z śnieżycą to wywieje te maleństwo na oponach szerokości mojego palca u ręki w pole albo w drzewo i zawiśnie na gałęzi.
|
|
po twój pewnie gasił pożar w twojej kołysce i przypie.... Ci łopatą i efekt widzimy koziol0
|
|
mistrz123 nie spinaj się tak bo ci się ortalion spruje.. Wyprane_gacie to pewnie mistrz123 jechał ze swoja rodzina na zakupy do biedronki golfem III albo e36 a tak swoja droga radziłbym mu już przygotowywać do egzaminu gimnazjalnego a nie siedzieć tu i wypisywać głupoty. No ale cóż dzisiejsze łomżyńskie dzieci są w ogolę pomyłkami..
|
|
po pierwsze nie mam tico a nawet gdyby to co,żal ci dupę ściska,że musisz PKS-em do miasta dojeżdżać , a po drugie to szkoda mi czasu na dyskusję z takim bałwanem
|
|
koziol01pewnie twój nick to jak się domyślam po wypowiedzich wynik testu na inteligencję
|
|
burak to jest cham a cham to jest istota nieodgadniona JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
cham ,baba,i ufo to trzy istoty nie zbadane
|
|
brawo jesteś geniuszem twoje IQ jest ponadprzeciętne biorąc pod uwagę BL koziol0
|
|
"po" nie,żal mi dupy nie ściska a dyskutować z mną nie musisz, tak w ogóle to nawet nie dałem ci takiego pozwolenia na gadkę z mną. Znowu łomżyniacy za dużo sobie pozwalają,ehhh co za burżuazja.
|
|
Masakra ...
|
|
wyprane gacie pisze się ''ze mną'' a nie z mną jak się dowie pani od jęz. polskiego to będzie pałka
|
|
pałką to ty już dostałeś przecież wyjaśniłem Ci pochodzenie Twojego IQ koziol0
|
|
a wy chanysy smierdzicie tylkko gnojem od tej roli je***** ty
|
|
pałkę to możesz mi obciągnąc po wrunkiem że najpierw umyjesz zęby smierdzielu
|
|
HANYSY
|
|
Żeby nie ta rola to byś nie miał co jeść głupi ośle,byś marudził matce że pusto w lodówce.
|
|
Wyprane gacie jestes kozak! h0jowe forum
|
|
Wyprane_gacie pochwal się jakiego masz rzęcha, zakładam że wozisz tą brudną dupę jakimś audi 80 ala wiejski tuning albo golf III przez koleszków bity na jezioranach , już sam wydech mojego mesiaka by twojego trupa wywiał z drogi, i nie bądz taki cwaniaczek, pewnie jeszcze starzy ci dali hajs na tego grechota którego kupiles od kolegi zapewne
|
|
bede sie woził tam z ekipa ile mi sie bedzie chcialo, ale zapewne jak nas zobaczysz to zamkniesz okna szczelnie :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Jakby mnie zobaczył to by wyleciał saltem przez szybę. Dzisiaj zrobiłem dobry uczynek i wybiłem kamienień szybę jakiemuś zaparkowanemu BLM-owi. Ciekawe co on na to jak zobaczy :)
|
|
a ja jak spotkam na osiedlu blmowca to od razu popielniczką w zęby :)
|
|
Chamstwo trzeba z salonów wyganiać jak nie potrafią się zachować!
|
|
łomża piękna okolica, żeby nie kó.. , byłaby stolica. mistrz123, szymonek i inni pseudo mieszczuchy to sie was tyczy, więc wooon z forum, wy kobyły zmechacone!!! bossss
|
|
Najlepsze cyrki BL-e robią w Białym,jeja...żenada. Fakt Łomża łatwe miasto w poruszaniu się autem ale jak już zajadą do większego miasta chłopaki się od razu gubią.
|
|
gacie gaciami , buraki burakami a prawda w dupcię szczypię http://www.youtube.com/watch?v=EBWAgWVvUAA JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
Wyprane gacie jestes kozak h0jowe forum
|
|
h0j będę skromny,nie jestem.
|
|
Odświeżam temat. Panowie Bl-e i BLM-y w najbliższym czasie zostanie zorganizowane starcie, bój pomiędzy właśnie tymi rejestracjami,miastowymi i wieśniakami. Wszelkie narzędzia typu siekiera,młoty,łańcuchy,pałki i itp wskazane. Mamy nadzieję że aktywność osób będzie liczna. Czas i miejsce zostaną ustalone,na pewno podam,kwestia kilku dni. Dzięki za uwagę. Pozdro!!
|
|
Tylko debil może wymyślić takie głupoty.
|
|
Aha bym zapomniał. Przewidujemy także atrakcje. Dwa świniaki będą bite,kiełbaskę uwędzimy,co do tego będę jeszcze ustalał z wiejskim kołem świniobijców. Pokazy driftu i upalania gumy,w końcu trzeba pokazać mieszczuchom jak się jeździ. Zawita do nas zespół "Młode tłoki",wykonają dla nas swoje hity z najnowszego albumu "Wiśta wio". Na samym końcu wszyscy podamy sobie ręce i w zgodzie opuścimy teren a od następnego dnia kiedy BL będzie przejeżdżał koło BLM-a i odwrotnie będziecie sobie machać na powitanie wraz z szczerym uśmiechem. W przypadku jakiś problemów na drodze będziecie sobie nawzajem pomagać. Ja osobiście wstąpię do wydziału komunikacji w Łomży z prośbą o połączenie tych dwóch rejestracji na BML choć na razie to kwestia uzgodnienia co do nazwy,wszelkie pomysły mile widziane.
|
|
annex jak ci się nie podoba to nie musisz w tym uczestniczyć,bucu jeden. Idź się fochać gdzie indziej wiecznie nie zadowolony z życia człowieku.
|
|
Z tego co piszesz chłopie to sam jesteś niezadowolony ze wszystkiego, bo ci przejechali dawoo koło nosa. A żeś ich objechał, że zapewne byli w szoku normalnie (posrali się ze strachu). A tak wogle się zastanawiam gdzie w tej wiosce można kogoś objechać, przecież tam najdłuższa ulica ma pewnie z 500 metrów.
|
|
beelemy wy patrze nigdy nie zmądrzejecie. codziennie widze jakieś chore, smieszne sytuacje na drodze w jakich bierzecie udzial
|
|
Idź annex spać bo niszczysz kawał. W ogóle to nawet nie zrozumiałeś przekazu całego tego tematu. Z wami to coś robić,jak się wkur.... to nie będzie imprezy.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=bU9TNi-gvyk&playnext=1&list=PLAE9D58C1580DF869&index=7 za takie atrakcje to my podziekujemy
|
|
No widzisz,wieśniak zadriftuje nawet koniem z furmanką,pojedzie wszystkim i na wszystkim a wy nie umiecie poruszać się tylko samochodem :D
|
|
e, dziewczynki.. wypad na chata (czyt. czata)!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |