czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Burak za kierownicą

Jak zostać burakiem za kierownicą:
/BLM-y mają to we krwi/

1.Ruszaj ze świateł dopiero wtedy, gdy zielone świeci się już kilka sekund.

2.Ochlap pieszego.

3.Zajmij komuś przed nosem miejsce na parkingu.

4.Przyspieszaj w czasie gdy ktoś cię wyprzedza.

5.Ruszaj zanim jeszcze wszyscy piesi opuszcza przejście.

6.Słuchaj muzyki na maxa przy otwartych szybach.

7.Zawsze mrugaj długimi lub używaj klaksonu wobec kierowców których chcesz wyprzedzić.

8.Uprawiaj slalom po wszystkich pasach.

9.Jadąc w nocy wyłączaj długie dopiero wtedy, gdy masz całkowita pewność, ze oślepiłeś już nadjeżdżającego.

10.Jedz z łokciem wystawionym za szybę.

11.Wjeżdżaj samochodem w najgłębsze zakamarki lasu.

12.Ruszaj z piskiem opon.

13.Gdy zamówisz hamburgera w McDrive, jedz go zawsze na parkingu w samochodzie.

14.Zadbaj o to, żeby w twoim samochodzie był maksymalny syf.

15.Udowodnij ze twój samochód potrafi zabrać więcej niż 5 osób.

16.Pokazuj innym obraźliwe gesty przez szybę.

17.Czekając przed zamkniętym szlabanem wyjdź na papierosa.

18.Szanuj żarówki - włączaj kierunkowskaz dopiero gdy skręcasz.

19.Wjedź na skrzyżowanie w taki sposób, żeby po zmianie świateł zatkać inny kierunek ruchu.

20.Parkuj tak, żeby inni nie mogli wyjechać.

21.Hamuj z piskiem opon zatrzymując się na stacjach benzynowych albo koło przydrożnych barów.

22.Nie daj się wyprzedzić innym - to przecież hańba i dyshonor.

23.Zadbaj o to, żeby bez przerwy włączał ci się alarm. Zwłaszcza wtedy, gdy nie będziesz mógł go usłyszeć.

24.W czasie jazdy wyrzucaj niedopałki przez uchylona szybę.

25.Gdy na parkingu potracisz inny samochód, uciekaj czym prędzej.

26.Naklej na samochód kilka kolorowych kleksów.

27.Wsiadając do cudzego, dobrego samochodu wołaj innych kumpli na przejażdżkę.

28.Pamiętaj, ze najlepszy kierowca to najszybszy kierowca.

29.Zainstaluj sobie klakson - melodyjkę.

30.Powieś na lusterku kartonowy zapaszek.

31.Jadąc w dłuższa trasę miej zawsze wyładowana komórkę.

32.Nigdy nie tankuj do pełna.

33.Jedz w taki sposób, żeby wszyscy pasażerowie byli przez cala drogę zaabsorbowani tylko twoja jazda.

34.Gdy usłyszysz za sobą sygnał karetki pogotowia, pozwól na to, żeby wyła bezpośrednio za tobą.

35.Podświetl sobie podwozie i tablice kolorowym neonem.

36.Jeśli myjnia sterowana jest z zewnątrz, spróbuj czy po wrzuceniu karty uda ci się dobiec i wsiąść do samochodu.

37.Nie pozwól włączyć się do ruchu innym.

38.Nigdy nie ostrzegaj innych przed grożącym im radarem.

39.Załóż sportowe alufelgi w limuzynie.

40.Traktuj jazdę na trasie jako "Need for Speed" na żywo.

41.Kup samochód o dużej pojemności silnika i narzekaj ze dużo pali.

42.Kup samochód o malej pojemności silnika i narzekaj ze nie ma przyspieszenia.

43.Zatrzaśnij kluczyki w samochodzie. Najlepiej gdzieś na trasie.

44.Wyprzedzając rowerzystę nie włączaj kierunkowskazu.

45.Jeździj w czapce, berecie lub kapeluszu.

46.Zajmuj lewy pas na 3 km przed skrętem w lewo.

47.Jadąc na trasie, zatrzymuj się wielokrotnie i wyprzedzaj potem te same samochody.

48.Zapamiętaj, że wszystkiemu winne są głupie przepisy, fatalne drogi, zbyt duża liczba samochodów i korki. Ty sam jesteś zawsze bez winy.

49.Myj samochód raz na miesiąc, albo i rzadziej.

50.Na stacji benzynowej, stawaj z niewłaściwej strony dystrybutora i ciągnij wąż dookoła samochodu.

51.Zamontuj dodatkowe głośniki pod maską - będzie Cię lepiej słychać.

52.Powieś CD na lusterku.

53.Załóż pokrowiec z misia na kierownicę.

54.Rozmawiaj przez komórkę w mieście kiedy i gdzie się tylko da.

55.Nigdy nie zapinaj pasów.

56.Zamontuj melodyjkę Lambada kiedy jedziesz na wstecznym.

57.Przy kolejce na CPN po zatankowaniu paliwa połaź jeszcze trochę po sklepie.

58.Nie zdejmuj folii z siedzeń po kupieniu samochodu.

59.Dłub w nosie w oczekiwaniu na zielone światło.

60.Wyprzedzaj pod górę.

JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Burak za kierownicą

sfietnie to ujoles .

znam JEDNEGO BLM-a z kupisk ktory sie tak zachowuje.....:D

W takim razie muszę iść do starostwa po tablice do mojego auta

Masakra ...

chyba ojciec niedawno podłączył ci internet bo wyskakujesz z takimi hiciorami idz na dwór kolegów poszukaj a nie nadajesz na kilku kontach i sam sobie odpisujesz baranie

A to ciekawe :P
Eee a jak się zachowują Łomżyniaki w większym mieście??
Jakieś propozycje?

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

nie oceniajcie kogos po tym jaka ma rejestracje bo gorsze wiochy roba ci co maja BL niz BLM

Sam jesteś burak, większość co napisałeś pewnie sam praktykujesz podczas jazdy. Myślisz że ludzie z miasta są lepsi od ludzi ze wsi. Jeżeli tak uważasz to jesteś bardzo ograniczony umysłowo a twoje IQ jest bardzo niskie. Są ludzie i młoty a ty chyba należysz do tych drugich.

tak dla pogodzenia- usiłowałem kiedys wjechać do schroniska młodzieżowego, które znajduje się w XIX wiecznej twierdzy.Wjazd przez bramę o szer. ok 2m.Była godzina ok 23 w bramie zaparkowały dwa samochody- patrzę a tu znajoma rejestracja BLM, a tuż przed nią kto? no kto? BL ! Panowie zawitali do dyskoteki i zaparkowali jak najbliżej.

czub :)

Ludzie ze wsi nie znają podstawowej kultury

ktoś tu chyba ma problem!!!

Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...

szymonek a może ty porostu zazdrościsz ze nie jeden BLM ma lepszą fure od Ciebie

SZYMONEK, MAM PROPOZYCJĘ, JEŻELI ZOBACZYSZ OSOBĘ, KTÓRA:

1.Rusza ze świateł dopiero wtedy, gdy zielone świeci się już kilka sekund.

2.Chlapie pieszego.

3.Zajmuje komuś przed nosem miejsce na parkingu.

4.Przyspiesza w czasie gdy ktoś cię wyprzedza.

5.Rusza zanim jeszcze wszyscy piesi opuszcza przejście.

6.Słucha muzyki na maxa przy otwartych szybach.
.....

itp.itd i jezdzi z tablicami zaczynającymi się na BLM, a nie BL:

Po prostu podejdz do samochodu i powiedz, że jest BURAKIEM ze wsi.

onaa23 właśnie.Ludzka zazdrość nie zna granic.
Lepiej płakać na forum niż wziąć tyłek w swoje ręce i w końcu zarobić na te lepsze auto.

oj szymonek zal mi ciebie teskniles za mjastem az wkacu sie przeprowadziles chyba nikt inny by na to niewpadl tylko taki burak jak ty potrzebny ci dobry psychiatra pomysl otym

"wieśniactwo to stan umysłu-nie pochodzenia"zapamiętajcie sobie szymonki. anty BLM i głupie Jasie.

onaa23 Gdyby nie dopłaty unijne to BLM-y dalej by jeździły starymi polonezami albo co najwyżej audi 80. Zamiast inwestować te pieniądze w rozwalające się drewniane stodoły to luksusowe samochody sobie kupują i myślą, że pozjadali wszystkie rozumy. Nie wszyscy BLM jeżdżą jak pokraki, ale niestety przeważająca większość robi doskonałą reklamę wam wszystkim. Np. w miejscu gdzie zmieściłyby się prawidłowo zaparkowane dwa samochody bardzo często stoi BLM na skos jak Pan. Parkowanie jak u siebie na podwórku przed domem. Linie i pasy was nie obowiązują. Jedna wielka porażka. Jak już wybieracie się to "niasta" to zachowujcie się wg zasad ruchu drogowego i dobrych obyczajów, a nikt nie będzie się do was czepiał. pozdrawiam

sadzisz ze kazdy BLM bieze doplate z uni zenada widac ze kazdy z was ma mleko pod nosem kazdy jeden taryfiasz placi skladke w krusie ciekawe dlaczego zreszta oczym z wami BL-okersami dyskutowac dostali lejce i uwazaja sie za super kierowcow zal mi was szczeniaki

hunter pewnie sam śmigasz na BLM-ie i teraz ci łyso!

pewnie ze smigam a lyso to ci jes

onnn Gdyby nie 1000 zł u prywaciarza to BL-E dalej by jezdziły ticami, lanosami, astrami albo co najwyżej spróchniałymi hondami civic. Zamiast inwestować odłożone 150zł na rok w kołchozy zwane blokami to oryginalne skarpetki sobie kupują i cieszą 4 litery.

Nie jestem przeciwko nikomu z miasta, bo sam w Łomży mieszkałem. Tylko zobaczcie jak to jest w "drugą stronę
". Teksty np. onnn i innych mu podobnych są głupie, denne i przepełnione zazdrością, trudno uwieżyć, że w tak kulturalnym mieście uchowało się takie prostactwo.

rambo777 dokładnie jest jak piszesz.Nie dawno napisałem ,że jest praca to żadnego zainteresowania nie było.Kolega z miasteczka 30km od Łomży z uśmiechem na twarzy poleciał złożyć cv.
Zarabiają po 1000zł bo dają się dymać.Pamiętajcie na przyszłość ,żaden pracodawca sam z siebie podwyżki wam nie da.Trzeba się upomnić,wykazać i uciekać gdy jest źle w pracy.Większość woli zostać i się dawać dymać przy czym wypisują jak im źle na forum.

Tu nie chodzi markę samochodu ani o to kto ile zarabia... tu chodzi o kulturę której wam brakuje, zachować się wśród ludzi nie umiecie. Swoim zachowaniem prezentujecie maniery rodem ze średniowiecza... samowolka na drodze, jeździ całą szerokością drogi, parkuje tam gdzie jest zakaz albo stawia swoje auto tak, że nikt inny już nie przejedzie ani nie wjedzie jest po prostu kimś... a kultury i zrozumienia innych uczestników ruchu drogowego jak nie było tak i nie ma...

tak zauwasz ze normalny czlowiek zdrowy na umysle by niewypisywal takich bredni tylko chorzy ludzie raczej dziecinada ktura zamjast wziac sie za cos porzytecznego to robi sam z siebie posmiewisko jaki to on jest kierowca i lomzyniak itp.ZAL

Wystarczy wychylić mordke gdzieś dalej i widać ,że to jest wszędzie czy to w Polsce czy za granicą.No ,ale najgłośniej krzyczą wzorowi kierowcy.

PRAWDA BOLI

jak Ty byś był zdrowy na umyśle to zamiast:

"zauwasz" napisałbyś "zauważ"
"zamjast" - "zamiast"
"porzytecznego" - "pożytecznego"

i wiele innych...

do szkoły dzieciaku!!!

no właśnie boli i uwiera prawdzeczka o was

szymonek a Ci dalej Qrwa żal tego golfa co w Ostrołęce na giełdzie jakieś biedne ze wsi kupili bo Cie przelicytowali o 10zł.

koziol0

burak to jest cham a cham to jest istota nieodgadniona

pisze tak jak mi sie podoba nie jestem polonista i nie jestem w tym dobry umysl nic nie ma do tego wyszukujesz czyichs bledow spujsz na swoje niema ludzi idealnych

szymonek miernoto powtarzasz się dyskusja a Tobą robi się nudna myślałem że na więcej Cię stać , no cóż to tylko podstawówka

koziol0

Jak już coś piszesz to pisz tak, żeby pokazać, że wiesz co piszesz. Jak nie jesteś polonistą to od tego są słowniki ortograficzne. Chcesz kogoś pouczać, a nawet wysłowić się po Polsku nie umiesz, słownik ciężko Ci otworzyć.
Do krytyki to pierwszy! Jeszcze raz do szkoły!

"...spujsz..."

hehe

pozdrawiam wszystkich, a baranom nie znającym ortografii polecam jakąś zaoczną szkołę...

stare to jak świat, nie błysnąłeś, jesteś xerem xera z xera

http://www.mart.republika.pl/humor/burak.htm

teraz widać jakie xero zero z niego

koziol0

Nie rozumiem takich ludzi jak Ty. CO masz do ludzi ze wsi? Czemu Twoim zdaniem są grosi? Pewnie Twoi rodzice bądź dzaidkowie wywyodzą się ze wsi i co ? Sam masz wiejskie korzenie, a się z ludzi wyśmiewasz. A tak dla jasności ze wsi nie jestem, żeby nie było, że tak zawzięcie bronie. Ale patrząć na Twój post Łomży też bym miastem...

Umiesz liczyć? Licz na siebie!

szymonek ty taki głópi sam z siebie czy ktoś ci za to płaci? jesteś debil i idiota. obdertus chodnikowy!!!

bossss

Burak za kierownicą?? Bardzo często takich spotykam na drodze i mają różne tablice BLM, BL itd. Wielu z was grubo się myli i nie ma najmniejszego pojęcia o tym co pisze... Chcesz zmieniać świat to zacznij od siebie, pomyśl jak ty zachowujesz się na drodze bo czytając niektóre posty to 'EGO' wielkie ciekawe tylko jak z umiejętnościami prowadzenia samochodu i kulturą ?? Najwięcej wypadków powodują młodzi kierowcy którzy myślą, że jak mają prawko ze 2 lata to już Kubica przy nich wysiada... I czuje, że takich kierowców na tym forum jest wielu hehe

to sie tyczy tez BLM BZA wszystkich wsi w okolicy =wpuść chama do miasta to tako wiochę odje** ze głową mała i potem wypadki ale on 40 lat prawko miał i nie miał wypadku nigdy aleeeeeeee człowieku ile wypadków ludzie maja przez twoją jazdę przez robienie korków zanim ty sie ruszysz i wogle lomza to taka wiocha sie robi parkingi "Biedronek""Kauflandow" itp. itd. BLM BZA BKL a juz o tych to nie wypowiem się

szymonek to twój któryś tam post na temat kierowców , wszyscy są zli i zle jeżdzą to dziwne a ty co powiesz o sobie ? masz BMW 3 i co dalej podtlenek LPG wydech od kanalizacji srednica 110 ? a i charczące nagłosnienie i wiesz jestem BL. jak zniesiesz krytykie ?

piszesz że burak to jest cham a cham to istota nieodgadniona . To ma głębie jak słowa "juto to dziś tylko jutro." czaisz idiotyzm ? A kierowcy MPK to BL i jak buraki zawsze z przodu

a co za różnica wiejszczuch czy miejszczuch?
i tak znajdzie się buradztwo i postawi car na 2 miejscach czy taki który wiezie się jak taczka gnoju albo zimny łokieć

i bl czasem tak wyskoczy jak wyjeżdzam z parkingu tyłem że ciary przechodzą.
i też ma wyjeb* bo to przecież wyjeżdzający ma uważać !!!
i wiezie się jak święta krowa środkiem nie zważając na nic ;/

czy z Unii czy nie ale każdy orze jak może i ma to co sobie wypracuje bardziej cwano czy też jak głupi osioł za marne 1 000 zł

Zmiany zacznij od siebie!!

http://www.youtube.com/watch?v=EBWAgWVvUAA

szymonek zal ciebie tylko szkoda twojej mamy ze tyle sniegu musiala zjesc zeby takiego balwana ulepic

kreatura90 - Idź do "Biedronki", połóż głowę na wadze i wciśnij przycisk "burak".

Burak za kierownicą to BLM za kierownicą

prawdziwy burak belemowski

bez słów

Samo życie i kto siedzi za kierownicą samochodu ?

Wiecej nie milych doswiadczen mam z kierowcami na BLM ale i na BLach tez trafiają sie buraczki :)

Oj! Widzę szymonek,że i do rumuńskich kierowców coś Cię "boli".
Nie sądzę jednak żebyś sam zrobił to zdjęcie,bo przecież swym skuterkiem byś tam nie dojechał.

szymonek jestem ciekawy czy zadnych z tych zeczy co napisales sam zawsze przestrzegasz//?? bo ja mimo ze mam BL czesto robie nie ktore ztych zeczy

szymonek przyznaje Ci rację.

...

Panna cie puściła kantem szymonek i teraz żal wylewasz na forum...czy BLM nie dał ci znać ze stoją z "suszarką" i zapłaciłeś słono... Takie głupoty piszesz ,że aż żal czytać,nudzisz się bardzo,mamusia j..bie w niemczech żebyś miał na neta,eurosieroto...a ty z zazdrości ze ze wsi młodzież jeździ lepszymi autami dostajesz białej gorączki i swoje żale wylewasz na forum. Nic to ci nie da! Oni mają eurodopłaty a ty eurosierota...takie życie,idz na spacer po tej osranej przez zarobaczone psy łomży i pooddychaj smrodem z oczyszczalni (co nas..łes to wąchaj) to lepiej ci bedzie mieszczuchu! Ja na wsi wychodząc z domu nie wdeptuję w psie k..py, a siedząc w ogrodzie wrony nie sr..ją mi na glowe jak w łomżyńskich parkach... Na Warmii i Mazurach mówia,ze Łomża to kurpie...a "kurp myśli do południa a od południa ni ch..ja"... NAstepnym razem jak pojadę do Łomzy to każdego BL ,który zrobi bład zj...ie i wyzwę od buraczanych kurpi...ha,ha,ha,ha,ha...i wysle do ciebie szymonek by się wypłakali!
Co do Biedronek i Kauflanda to gdyby ludzie ze wsi nie robili zakupów to Łomża by padła z głodu.Dziadkowie ze wsi was żywią,i z pracy za 1200 w biedronce żyjecie. Nie dziwi mnie ,ze mieszkańcy Białegostoku tak nie lubią łomżyniaków...bez dalszego komentarza...Dziwne też ze wszyscy nie wyjechali do Nowego Jorku...toż to wasz drugi albo pierwszy dom.Tam żydki rządza i tam wam dobrze!

Chyba coś ci się pomyliło idioto, bo to łomżyniacy nie lubią śledziów a nie na odwrót a tym, że wieśniaki mają dobre auta to mnie rozjebałeś hahahahah

Dobre

Do alwaro jesteś wieśniak i to na dodatek z Łomży

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org