piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
baj baj galeria Veneda !

jak widać nie pisane mieszkańcom miasta kupowanie w godziwych warunkach. Kolejny raz blokowana jest budowa galeri Veneda przez jakies miejscowe mieszczki u których sama myśl obecności tego obiektu powoduje powazne alergie i uszkodzenie słuchu. Drugiej galeri Narew mimo takiego zadecia miejscowego biznesu ani widu ani słychu i cos wróble ćwierkaja na dachu ,że będzie tak jak te amerykańskie Patrioty. Tak więc na wskutek interesu wąskiej grupy osób jestesmy skazani na takie poniżanie i zadupie. Swoją drogą może mi któs oblatany odpowie czy istnieje mozliwośc wytoczenia procesu cywilnego osobom które świadomie blokują budowę galerii Venda i żadanie od nch odszkodowania.

Nie napawa tez faktem ,ze pierwszy hamulcowy budowy tej galerii Pan Andrzej Grzymała został radnym , więc teraz ma większe mozliwości blokowania jej budowy.

Riposta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: baj baj galeria Veneda !

U nas to komuna dalej panuje w Zambrowie Tesco powstaje a my co

Ja to nie rozumiem tych ludzi którzy blokują budowę galerii VENEDA...
Powiem tak: LEPIEJ BLOKUJCIE BUDOWĘ KOŚCIOŁÓW... a nie galerii...
Galeria się przyda... Zawsze będzie można coś kupić...

Rzeczywiście, to żałosne, żeby jakieś dwie cipy tak szntażowały całe miasto! A swoją drogą władze miasta po raz kolejny nie popisały się przy naprawianiu poprzednich błędów. To wstyd! O swoje interesy umieli zadbać, bez błędów prawnych, mniejszej lub większej wagi. Dla wszystkich mieszkańców miasta - jakoś nie wychodzi. Mam nadzieję, że nowe władze szybko uporają się z tym koszmarem.

Sami jestesmy sobie winni - do władz wybieramy sobie drobnych ciułaczy to potem sa efekty. Swoją drogą czym sie zamują te panie ?

Makus

Żenada!!!!!!!!! I tak Łomża zachęca inwestorów!

Tu już nawet nie chodzi o rodzaj sklepu. Tu chodzi o to, że w Łomży się blokuje wszystko. 10 lat zacofania. Ktos z boku popatrzy, to się za głowę weźmie.

Bo najlepiej sprzedać ziemie na inwestycje a później blokować budowę tej inwestycji...
moim zdaniem ktoś chce "W ŁAPĘ" za pozwolenie na budowę,.

Mają prawo w sądach dochodzić swoich racji i to robią, wolny kraj. A że władze miasta były w swoich działaniach nieudolne to ich już nie ma...

Ja już od kilku lat ubrania kupuje w Białymstoku

11 lat razy wpływy z podatków =Gród i Bulwary.

oczywiście. Widzimy jak się wszystko odbywa na przykładzie "galerii widmo narew"

nic tylko spierda*** stąd :(

Pomysłowo.

Niech miasta idzie w zamiane z tym ECHO niech da działke na poboczu albo gdzieś co nie będzie problemów w budową ale za to wiekszą w zamian za to a tam niech se wyrównają i posadzą ziemniaki tylko niech wreście coś ruszy niech się coś dzieje bo tu naserio jeszcze 5-10 lat i nikt nie będzie mieszkać oprócz komuchów .

Jakby wszystko zrobili zgodnie z prawem to galeria dawno już by stała?Widocznie jest inaczej.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

coto za pizdy spoleczniaki jedne
mial byc hause reservd i HM !!!
mohery chco rzadzic

do puki nie postawią galerii kupujmy na allegro, albo w innych miastach i niech się komuchy sami dorabiają...

u nas tylko ceny zawyżone, co oni myślą że to warszawka ? niech się walą na cyce

a teraz najlepsze:
ECHO Investment ma już tego wszystkiego jak widać dość i podobno nie zamierza sfinamsować w tym roku lodowiska, a jak ostatnio 300pln na łyżwy wydałem.
Dziękuję po raz kolejny ustępującym władzom za wszystko co związane z rozwojem tego miasta.

bedzie w łape odpowiedno bedzie galeria na tym polega biznes a cena rosnie

zbojkotujmy tych [ich sklepiki]którzy wstrzymują budowę galerii. ja już od dawna nie kupuję w sklepie pana Andrzeja G. przy starym dworcu

no właśnie jak wyżej, czas się zarejestrować na allegro

Ja wam mówie. Warto jechać w kilka osób do Białegostkoku. Wyjdzie paliwko po 20zł o na wyprzedażach można kupić naprawde 100 zł a może i lepiej taniej.

z to dzialka sa wieczne problemy. Echo Investment powinna podac nasz urzad miasta do sadu, ile to lat mozna rozwiazywac problem z to dzialka? wpierw sie okazalo ze tam jakas droga jest!?!? te betonowe plyty. Jak urzednicy mogli sprzedac dzialke przez ktora w ich planach przebiega droga?

Teraz zle zlozyli wniosek bodajze o dofinansowanie, aby uzbroic dzialki na bawelnie. Jak moze byc ze urzednik zle wypelnia wniosek? MIASTO zle wypelnilo wniosek o dotacje unijne?

CZY TAM NIE MA ZADNYCH PROFESJONALISTOW? CZY WSZYSCY TYLKO PO ZNAJOMOSCI? nie wyobrazam sobie, jakby ktos tak swoja prace zawalal w firmie gdzie pracuje to by dostal kopa w dupe

bo oni tylko potrafią liczyć srebrniki

ja tez nie kupuje w sklepie Pana Andrzej G przy dworcu juz od dawna i nie zamierzam tam kupować.

Riposta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org