sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
eurowizja

czy nie sadzicie ze zamiast ivana & delfina wieksze szanse by miala np VERBA? lub ktos inny? piszcie swoje uwagi. pozdrawiam. dziekuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: eurowizja

Wieksze szanse by mieli :GreenJolly, Ascetoholix, Duże Pe, Mezo, Owal, Pięć Dwa Dębiec ( Razom nas bahato ) niż jakieś Delfiny co już wypadli z konkursu za nieudany koncert aaa<buuuuuuuuuuu...>

red na pewno masz racje, lol2

Red (lub +polak+, śLeDcZy - nie wiem już jak mam do Ciebie mówić):
Ty napewno miałbyś największe szanse. Kolega cycek poinformował mnie, że płyta Twojego zespołu ("Remiza Super Boys 2005") rozchodzi się jak świeże bułeczki... Ile dostałeś za okładkę? Podobno dzięki Twojej twojej twarzy chłopaki odnieśli taki sukces... Przecież mogliście jechać na Eurowizję... Z Twoim ChIp-Ch0p0wYm talentem napewno przeszli byście do finału.

Pozdrawiam

Ups!
Przepraszam za literówkę, napisałem "Remiza Super Boys" a powinno być "Remiza Super Bojs". Członków zespołu serdecznie przepraszam.

Pozdrawiam

no hip-hop mial by szanse Red tylko ze niektrorzy uwazaja te to zadna muzyka. proponuje takim ludziom posluchania kilku kawałkow a dopiero pozniej mowic o tej muzyce

ehehe...eurowizja..ivan i delfin mogliby dostać sie do finału z tą druga nutką , czrne oczka, bo żywiołowa bardzie jest, ale ogólnie by źle..heh, a co to do wypowiedzi , ze mogliby wygrac hiphop'owcy..heh...oni nie wystartowali w polskich elimanacjach, wiec ....
Ej, o com biega z tym remiza bojs? heh :>

[[ Smoczyca już nie 16cie a 17ście! ]]

Jaki wykonawca takie miejsce , kompromitacja! Chcecie to go słuchajcie , mnie aż odrzuca gdy słyszę co ten pseudogwizdor wyśpiewuje. Potencjalny kandydat na wykonawcę do Jeziorka.

Mam pytanko co za debil wyslal tego rumuna na ta eurowizje??? ZERO talentu do spiewania smiech mnie ogarnia gdy przypomne sobie jakze wysportowana klate IVANA Przyjechal rumcajs do polski i ja reprezentuje ciekawe jakim prawem??

Ja się uśmiałem troche przynajmniej, tylko mina mi zrzadła gdy pomyślałem, że ten pajac reprezyntuje Polske.

Agent22: jak to kto? moda na pedałów przyszła z zachodu! ;-)

Osobiście, na Eurowizję, wysłałbym Kazika Staszewskiego lub Pawła Kukiza. Może czołowego miejsca by nie zajęli (ludzie dzisiaj nie lubią inteligentnych piosenek, bo nie myślą) ale przynajmniej nie było by się czego wstydzić... Ivan, tak dalej, PEDALE.

Pozdrawiam

Jak to oglądałam to myślałam sobie : "Jaki wstyd!" Ludzie, czy my Polacy naprawde pogłupieliśmy, przecież z całym szacunkiem mamy naszych własnych polskich Cyganów nie musieliśmy wysyłać tego który pochodzi z Syberii jak chcieliśmy żeby repezentował nas w Euowizjii ktoś o cygańskich korzeniach. I byłoby napewno lepiej bo przynajmniej to ktoś od nas, a nie facet który nawet nie ma obwatelstwa polskiego, zgroza....

tez tak mysle ze on nie powinien reprezentowac nas na eurowizji. polske powinien reprezentowac polak a nie rumun. hehe w jeziorku by go nie chcieli <lol2> :P. pozdrawiam

...a może Willas, Krawczyk, abo cos w tym stylu??

Allinka

takiego fatalnego wykonania piosenki już dawno nie widziałem, zresztą słowa i reszta w piosence też było do d...., 3/4 piosenki to laj laj laj... to było co najmniej nieludzkie. Nie wiem na co liczyli ci co go wybierali, może na przychylność zachodnioeuropejskich pedałów. Osoby odpowiedzialne za to powinny ponieść jakąś karę, może chłosta? :D

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

Hmmm śliczna ta okładka...heh a szczególnie nutki...zajebiste napewno...tylko wiesz MrS startowali do eurowizji jednak niestety nie zaśpiewali...niesądzisz?heh...Polska została zwyczajnie skompromitowana...

niech meze i te inne gówna uciekają :]

A ja tam obstawialbym Indos Bravos z piosenka Tak To Tak
albo Mleko - kto dogoni psa :P

jestem pelen podziwu dla pewnych osob. n/c . its very intresting :P pozdro mokotow i goclaw :)

Żaden porządny wykonawca nie jedzie na Eurowizję. Patrząc na poziom tych piosenek wszystkich na tym festiwalu, to jest on żenujący. Te ambitniejsze leca gdzieś na dół, szanse an Eurowizji z polskich wykonawców miałaby tylko Doda, taka jest prawda. Spójrzmy na tą Elenę z Grecji, która wygrała. Nic wielkiego nie zaprezentowała, choć nie było źle. A w ogóle to o wszystkim decydują względy polityczne. Białoruś-Rosja 12 pkt. Grecja-Cypr 12 pkt. Cypr-Grecja 12 pkt. POLSKA-UKRAINA 12 pkt. A że Polski nikt w szerokim świecie nie ceni, toteż nikt się nie kwapił, żeby oddać swój cenny głos na naszych reprezentantów. I tyle :)
Co do hip-hopu to chyba nie jest to najlepszy wybór na taki konkurs. Z wykonawców hip-hopowych byli tylko Greenjolly i wysokiego miejsca to oni nie zajęli. Z taką muzą to byśmy niżej zjechali niż Ivan z kapelą.
Trzeba patrzeć obiektywnie, to co się spodoba ludziom z Europy-czyli albo ładna laska albo chwytna melodyjka. Jury z Polski wybrało to drugie, bo melodyjka w "Czarnej dziewczynie" chwytna to jest, ale się niestety nie udało. Może za rok.
Ja osobiście zagłosowałam na Serbię i Czarnogórę i Danię. Na kogo Wy głosowaliście?

"Don't eat yellow snow"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org