Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do dziewczyn! |
Maly apel do dziewczyn !Uwazajcie na ogloszenia jezeli podajecie jakiekolwiek ze szukacie pracy.Nie odbierajcie numerow prywatnych od gosci ze niby maja dla was oferte pracy .Po lomzy jezdzi oszust ktory podaje sie za kogos kim nie jest ..niby poszukuje dziewczyn do prowadzenia ankiet ,nie dajcie sie nabrac ! On chce czegos innego w zamian! Nie umawiajcie sie z kims kto dzwoni z prywatnego ,a tym bardziej sie nie przedstawia!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do dziewczyn! |
Powinna się tym zająć policja
|
|
jak masz ten numer to podaj, się wysteruje cwela
|
|
Pisze przecież że człowiek dzwoni z zastrzeżonego numeru (czytaj prywatny)
|
|
nie mam tego numeru bo to byl prywatny i juz sie pewnie nie odezwie bo sie domyslil ze wyczulam ze cos nie tak i sie zmyl
|
|
hee miałam podobną sytuacje jakiś rok temu.. niby faktury wypełniać ;] _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
hmm czas dać ogłoszenie :D
|
|
dzięki za ostrzeżenie:)
|
|
Ja mialam tak samo ...... Umowil sie ze mna pod stokrotka mowil ze jako sekretarka....a chcial po hotelach jezdzic cwel!!!! nie chcial wejsc do stokrotki ale pow ze jak nie to trudno.....bo on chcial w samochodzie gadac.... Wyzwalam go w sklepie i uciekl....... wiecej go nie spotkalam twierdzil ze nie byl z lomzy.... A teraz pisze jakis typ podaje sie za KAROLA...tez drugi idota!!!! ze chce na sex spotkanie sie umowic za 200 zl. kilka razy go postraszylam ale to nic nie daje....... nawet go wysmialam od parszywcow itp....ale widocznie takich ludzi nie zmieni.... WIEC DZIEWCZYNY UWARZAJCIE!!!!!!!!!! nie chodzcie same na spotkania .......... umawiajcie sie w miejscach publiczych sklepy itp:)
|
|
no miałam taką sytuację rok temu niby roznoszenie ulotek a tak naprawde to dorabianie w inny sposób :/ cweel!
|
|
Ej dziewczyny a co wy takie jak ten pies ogrodnika, przecież gościu chciał zapłacić!
|
|
Mi tamten pow ze jest wykladowca w WSA niby i ze chce jechac do hotelu bo do przeprowadzania ankiet jest mu badanie potrzebne to juz wiadome bylo ze zboczeniec i ze za to badanie dostane prace i bede miala wtyki jakbym tam chciala na studia to juz perfidne bylo. Trzeba uwazac na takich burakow bo moze sie trafic ze jeszcze uprowadzi lub cos gorszego zrobi
|
|
a jeśli co niektóre spotkały się z Was z tym typem "pracodawcy" to możecie opisać jak wyglądał może to jeden i ten sam :P
|
|
wygladał jak zbychu z forum hehehehHEHEHEHaHEH
|
|
następnym razem zapamiętajcie facjatę, numer rejestracyjny itp. i pochwalcie się
|
|
nigdy sama z domu nie wychodze, wiec to mi nie grozi
|
|
dziekuje za ostrzezenie
|
|
I pomyśleć ile kobiet w trudnej sytuacji materialnej prawdopodobnie zgodziło się na takie warunki...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |