Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spyware |
Jak skutecznie i szybko pozbyć się spyware z kompa ????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spyware |
"Spyware doctor" może być skuteczny. Nie pamiętam skąd go sciągnąłem.
|
|
Polecam program Lavasoft Ad-Aware (w wersji 5.83). Można go ściągnąć stąd: ftp://x86:strefa@ftp.x86.pl/tools/secure/Ad-aware5.62/aaw583.exe Pozdrawiam
|
|
ja mam program z microsofta AntiSpyware i jest bosski
|
|
>>Jest bosski - jak jego czŁon ...<< ![]()
|
|
Podobnie jak MrS polecam Lavasoft Ad-Aware: skuteczny i prosty w obsłudze. Pozdrawiam, Shai Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
Adminie: czemu usunąłeś mojego linka? Program jest freeware!!!!!!!! Pozdrawiam
|
|
hej! próbowałam skorzystać z poleconych przez was programów, ale one skanowały tylko kompa w poszukiwaniu wirusów, a nie usuwały ich. Żeby je usunąć, trzeba było zapłacić... :(( skąd wziąść darmowy prpgram??? jeszcze nie udało mi się znależć takieg z góry dziękiuję za pomoc! pozdrawiam :)
|
|
Ten jest darmowy SpyBoot Search & Destroy. http://www.wandea.org.pl/spybot.html A na drugi raz zastąp czymś IE (np. Firefoxem, Operą) i outlooka expresa (np. Thunderbirdem) zanim znowu zaczniesz po stronach z xxx chodzić ;-)
|
|
O zgrozo! Ad-Aware nigdy nie był płatny!!! Zaznaczasz wszystkie możliwe opcje po lewej stronie i dajesz START. Po zakończeniu skanowania zaznaczasz wszystkie jego wyniki i dajesz "NEXT". I po wszystkim... PS: Rozróżnij czy szukasz oprogramowania do usunięcia spyware/adware czy wirusów. Pozdrawiam
|
|
ups.... rzeczywiscie ten program jest darmowy ale jest male ale on nie znalazł wszystkich świństw, jakie rozpanoszyły się w moim kompie :(( na pewno chodzi mi o spyware dzięki za zainteresowanie :)))
|
|
Szukaj na: www.mks.com.pl Pozdrowienia. Ps. Mam płytę z programem antywirusowym mks_vir Kompletna ochrona antywirusowa komputera 2005.
|
|
Ja mam do dyspozycji: - Norton System Works 2005 - Norton Internet Security 2005 Jeśli komuś potrzebne, proszę dać znać. Pozdrawiam
|
|
A ja mam chyba najlepszy sposób. Wchodze do dos'a i wpisuje format c: :) I czysci to wszystko:P
|
|
format C:/ a tak poważnie to SpyBot Ad-Aware Mks 2005 i w razie dialerów itp Dialer Killer!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |