Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kobiety ,na co zwracają uwagę ? |
... , w dzisiejszych czasach ? temat o chłopach już jest teraz na kobiety :
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kobiety ,na co zwracają uwagę ? |
zawsze na to samo
|
|
na Inteligencje oraz na to żeby miał jakieś zainteresowania;)
|
|
na zachowanie... czy nie kreci do 10 na raz
|
|
Inteligencja, zachowanie, kultura, zeby mial poczucie humoru i mozna bylo pogadac, a i zeby zadbany byl i mial to COS :P
|
|
Szacunek dla kobiety i nie tylko dla niej, nie bez znaczenia sa pasje... :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
tajemniczy
|
|
przekomarzak, patetyczny glupiec filozof
|
|
Przede wszystkim musi być sobą,nie udawać kogoś innego.
|
|
Na fanty, zegarek, kluczyk z dobrym logo, dobry but i t p
|
|
|
żeby był z Prusa 8
|
|
na pałę
|
|
niestety kobiety zwracają uwagę na przede wszystkim wygląd faceta. cala reszta jest na drugim miejscu. tym samym strzelają sobie w kolano.. a raczej powinno być strzelamy, bo lepsza od tych kobiet nie jestem
|
|
szanelka ie powiedzialabym.... moj byly latal za mna bardzo dlugo zanim zaczelam z nim byc, brzydki byl, ale fajny xd ale i tak mnie zdradzil po dlugim okresie czasu.. na to nie ma reguly
|
|
Ech poprostu facet musi mieć te "coś"
|
|
tak, kasę
|
|
Oczywiście, że nie ma reguły ale z mojego skromnego punktu widzenia prawda jest taka, że każda dziewczyna chciałaby mieć przystojnego, czarującego faceta i głównie za takimi ciasteczkami oglądamy się na ulicy i nie powiesz mi, że nie. Mało która dziewczyna obejrzy się za przeciętnej urody grubaskiem, który w rzeczywistości po bliższym poznaniu może okazać się zajebistym w każdym znaczeniu tego słowa facetem i partnerem, bijąc tym samym na głowę przystojniaczka,na którego widok ślini się sporo kobiet. W tym przypadku upodobniamy się trochę do facetów, gdyż tak samo jak oni jesteśmy wzrokowcami. co do zdrady, to w ogóle nie komentuję bo nie o tym tu rozprawiamy :)
|
|
hm:P - na dupke:D:PP musi byc zgrabna nie zaduza a nie wielka i opięta na spodniach haha, -wzrost, oczy, dłonie, buty (musza byc czyste!!:P), styl ubierania , perfumy ladne, musi dbac o siebie, higiene itp. - poczucie humoru, poczucie humoru, musi byc imprezowy ale nie bardziej niz ja, nieprzewidywalny, spontaniczny, szalony, wariat,:D, i musi chodzic ze mna na spacery wieczorkiemmm, dzielic sie ze mna swoimi przezyciami, troskami, chwilami szczescia mmmm chodzic na rurki z kremem i wz:P na plaze wieczorkiem, na piwo przed blokiem:P ahhaha albo gdzies gdziekolwiek, musi szanowac mnie, moich znajomych, musi dbac o siebie ale nie przesadnie, ze bedzie pedancikiem:P no i ojej musi mnie zaakceptowac i kohac taką jaka jestem a nie jaką chciałby zebym byla.. qwa ponioslo mnie sory:P B)
|
|
takie jaja to tylko w pierwszej miłości bejbe
|
|
:(((((( wierze w to ze kiedys znajdzie sie ktos normalny:)))))))) B)
|
|
leć w kosmos
|
|
lecisz ze mną? B)
|
|
za dużo ważę :) nie uniesie mnie i mam chorobę lokomocyjną
|
|
o ;/ to nic choroba nie przeszkadza:) zaakceptuje to ze bedziesz zygał jak kto, mimo wszystko leć ze mną haha:P swiruje:D spac czesiu a nie po forum buszujesz:] B)
|
|
oby dawal sie doic jak krowa ... przeciez kazda to wie ... po co nam facet elokwetny z poczuciem humoru z ktorym co weekend zamiast w yamie bedziemy ogladaly filmu na komputerze bleee
|
|
hah.. przez takie jak ty psujesz reputaje takim jak My.. jak sie nie ma pieniedzy, ambicji, szacunku do wlasnej osoby i honoru to sie wlasnie w ten sposób postepuje. zycze szczescia madziu. ja wolalabym siedziec z kims wartosciowym przed tv i ogladac reklamy niz bawic sie w yam z kupą q**stwa przy diho. :) B)
|
|
madzulka1991 jak sama umiesz sobie zapewnic zycie, ktore cie ustatysfakcjonuje to nie musisz doic z faceta. chyba ze jestes wytlukiem bez pracy, po jakiejs polowie zawodowki to faktycznie ze musisz szukac takiego, ktory ci kupi wszystko bo groszem nie smierdzisz.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=zKxt6QhTwXw&feature=player_embedded#!
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=aintg3ybKpY B)
|
|
beda budowac u nas galerie w2iec madzia bedzie miala pole do popisu:) nowy telefon itp haahhahah B)
|
|
Kobiety na co zwracają Uwagę ??Na długość Grubość i Technikę :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |