Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BLM!! |
Proszę dobrowolnie się przyznać kto przemieszcza się w naszym mieście na takich rejestracjach oraz donosić o takim zdarzeniu, wtedy łatwiej będzie eliminować takich figurantów z naszego pięknego miasta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BLM!! |
Zasadnicze pytanie o co chodzi ci "mistrzu" ?
|
|
Tempmy głupote na forum i w mieście!
|
|
hahahahaha :P dobre:P mój sąsiad:P:D kasujemy go? hahha B)
|
|
chodzi o to, że jest tępym głupkiem jak i AntyBLM, nudzi mu się i nie wie co ze sobą zrobić to wypisuje jeden z drugim takie durnoty na forum. Mieszczuchy się znalazły - tylko szkoda że 70% mieszczuchów Łomży pochodzą z wiosek, ale cóż piórka urosły!!! Zapamiętaj jeden z drugim nr rejestracji nie świadczy o tym jakim jesteśmy kierowcą. Przynajmniej te BLMmy używają kierunkowskazów, i nie bujają się jak "łomżyniacy", szpan bez kierunkowskazów.
|
|
Mój post z innego podobnego tematu wkleję tutaj: W Zakopanem widziałem nie dawno obok siebie dwie fajne furki jedna na BL, a druga na BLM :-) Jak widać bez względu na literki obaj przejechali całą Polskę autem i najprawdopodobniej żyją ;-) Zastanawia mnie ile osób wypowiadających się w tym temacie "zapuściło" się swoim autem dalej, niż do Białegostoku ;-)
|
|
każdy ma kogoś z wiohy w rodzinie albo bendzie miał sto% prawda
|
|
Masakra ...
|
|
ja ja ja ! jeżdżę z tab. BLM
|
|
Jeszcze chwila a okarze sie że BLM-y są odpowiedzialne za nieodsnieżone ulice, o wyborze Prezydenta nie wspomnę ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
haha oj obroccie w zart:P co sie tak napinacie:) polowa ludzi z lomzy tez ma blm hah:D B)
|
|
chorzy ludzie a miał być kolekcjoner............
|
|
czepiacie się a spójrzcie ja sami jeździcie parkujecie i w ogóle
|
|
BLe nie umieją jeździć,takie moje spostrzeżenie. Na letnich oponach was mieszczuchów teraz spokojnie objadę. Choć takowych nie mam,bo stać mnie na zimowe.
|
|
BLe nie umieją w ogole jeździć, ciągna się tylko co niedziela pod kościół i spowrotem pod blok! BLMy przynajmniej mają kawałek drogi do domu... Jeżeli spytacie się kto w białymstoku jest najgorszym kierowcą to zawsze powiedzą ze BL, nic jakos o BLM nie slyszlaem
|
|
co wy dauny macie do ludzi ze wsi? zazdrościcie im czy co? niestac was na takie auta co oni mają i to wam wchodzi na ambicje. bl są gorsi od blm. i niepiszcie więcej na forum o BLM bo to w dupe nielezie. nara buraki bossss
|
|
odświeżam
|
|
imbecyl
|
|
mistrz123 Ty cioto zafajdana łykałes biały kleik jak cie w pace posuwało czterech kolesiów, a teraz udajesz mądrale, masz psyche zrytą i nic dziwnego że wypisujesz na tym forum same dyrdymały. Przypomnij sobie jak siedziałes w pokoju bez klamek i jechałes przez 3 miechy na psychotropach. Leczenie nie pomoglo cioto wiec spowrotem na oddział wracaj. Hehee... na forum ukrywasz sie ale wszyscy dookola wiedza co z ciebie za frajersto !!! Własnie chrachnołem tobie w gebe wieprzu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |