Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam silowni prosze o opinie? |
Szukam dobrej silowni w Lomzy prosze o opinie ktore sa dobre a z ktorych nie warto korzystac ? silacz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam silowni prosze o opinie? |
inter karnet 80 zł jezeli sie nic nie zmienilo , mila atmosfera , trenet , sporo sprzetu
|
|
Tylko nie intercosmetic litości, sporo juz jest wątków na temat siłowni. Szukanie nie boli
|
|
choc na Prusa poodśnierzaj to odrazu muły ci urosno ! bez karnetu czy innej biletowy
|
|
tylko nie silownia EWA tragedia kazdy kto byl to ucieka marna ma opinie i warunki , tam nic nie mozna ogolnie nie polecam silacz
|
|
Ja polecam inter, chodzę od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Karnet 80 zł, czysto, miła atmosfera, bardzo obeznany, sympatyczny instruktor, jedyny minus, że w soboty czynna do 15 (w tyg. do 21).
|
|
może i sympatyczny jest ten instruktor w inter ale dla znajomych ogolnie innych ma gdzies chodzilam i jak o cos sie spytalam to z przymusu odp jakby pracowal tam za kare Nie polecam Hm silownia Ewa tez chodzilam ale tam sa slabe warunki ciasno
|
|
Baecelona, a wlasnie mi i kolezance instruktor z INTER powiedzial, co i jak, pomogl dobrac cwiczenia ne te partie ciala, ktore chcialysmy, czasem nawet pogadal, ze sie obijamy, ale i zagadal, itp.
|
|
RELAX - karnet na trzy miesiące 150 pln, miesięczny 65 pln
|
|
w poszukiwaniu siłowni w Łomży ??? jeśli masz na myśli coś w rodzaju klubu sportowego!? gdzie można pocwiczyc w miłej atmoswerze... gdzie nikt nie sapie i nie wyje !!! bo prubuje podnieśc sztangę ... tylko klub ewa wypełnia standardy na takie miasto jak Łomża
|
|
na jakiej ulicy , przejde sie i poogladam fajnych facetow
|
|
no co piszcie piszcie !!!!!!!!! silacz
|
|
pewnie straszny z Ciebie siłacz skoro wolisz siedzieć i czytać głupoty które tu wypisują niż sam się przejść i zobaczyć.. ja polecam siłownię relax na dmowskiego..
|
|
Czy w Relaxie jest instruktor?
|
|
kup ode mnie berecie
|
|
najlepszy fitness,to tylko siłownia ewa sprzetu co niemiara pierwszy raz ćwiczyłam na takim sprzęcie ,warunki super miejsca duże szatnie ,czysto ipachnąco napewno nie od potu ,i brak osiłków a to duży plus
|
|
EWA JEST DO BANI TO JUZ WIEM BYLEM TO MASAKRA silacz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |