Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klima |
Mam pytanko co do nabijania klimy w citroenie. Gdzie mogę to zrobić w łomży i jaki jest koszt takiej usługi ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klima |
dobrze sprececyzowane, koszt takiej uslugi, nie wiem kurka wodna, chcialabym pomoc , ale nie wiem
|
|
laten nabijałem freon za 100 zł dawna baza wzg-su a dokladnie u kacperca za myjka zaklad elektryki samochodowej
|
|
juz od dawna sie nie nabija freonu do klimy tylko ekologiczny argon, a nabic mozesz prawie w kazdym serwisie w Łomży , koszty sa podobne okolo 150 zl w tym jest sprawdzenie szzczelnosci i odgrzybianie
|
|
dziekuje...dobranoc napisał(a): > juz od dawna sie nie nabija freonu do klimy tylko ekologiczny > argon, a nabic mozesz prawie w kazdym serwisie w Łomży , > koszty sa podobne okolo 150 zl w tym jest sprawdzenie > szzczelnosci i odgrzybianie ladna stawka, jak ja mozna zarobic?
|
|
i w jaki dzien sie zglaszac?
|
|
ile razy w tygodniu, po ile godzin i ile razy w roku?
|
|
jak ma sie krotkie raczki co przyrosly przy du pie
|
|
Ok dziękuje bardzo za odpowiedzi myślałam że taka usługa kosztuje znacznie więcej a tu prosze 150 zł i sprawa załatwiona. Jeszcze raz dzięki.
|
|
moge pracowac za tyle , gdzie i kiedy, jezeli to ma byc 6 miesiecy bez wyplaty , to ja nie lece w kulki
|
|
6 miesiecy bez wyplaty, odwet
|
|
Mam pytanko co do nabijania klimy w citroenie. Gdzie mogę to zrobić w łomży i jaki jest koszt takiej usługi ??
|
|
szczym ryj :D
|
|
daj sobie spokój do wiosny ! klimatyzacja i tak Ci nie wystartuje więc nie będziesz wiedział nawet czy wszytko jest ok !
|
|
"szczebiotka" czy ktoś siebie pytał o zdanie?? Nie wypowiadaj się na tematy, które cię nie dotyczą. Są ludzie, krzesła i taborety !!!!!!!!!!
|
|
jak najbardziej, wyobraz sobie
|
|
na pewno drugie 6 miesiecy ^rzyda sie by klima dobrze dzialala
|
|
francuskie samochody sa bardzo slabe, z plastiku,nie da sie nimi sterowac, kierownica sama sie kreci n a rozne strony, puscisz ja a ona sie kreci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |