Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
blizna |
Jak mozna usunac blizne z ciala tak, aby stala sie ona kompletnie nie widoczna?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: blizna |
chirurgicznie .. nie wiem czy będzie kompletnie ale będzie lepiej.
|
|
zaraz zaczną ci doradzać szczebiotki i inne gady
|
|
moze ktos mial podobna sytuacje i sobie z nia jakos poradzil?
|
|
Zaklej plastrem :)
|
|
a jaka to blizna?
|
|
możesz spróbować maści jakiejś. Nie wiem tylko na ile są skuteczne. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a gdzie masz blizne? i po czym?
|
|
Jeśli to nie jest blizna po głębokiej ranie można poprawić jej wygląd używając maści contratubex lub kremu z masy perłowej No-scar, ewentualnie maść robioną na wazelinie z kwasem salicylowym, ale nie oszukujmy się cudów nie ma:/
|
|
Jaka to blizna? głęboka? szeroka? Po cięciu nożem?
|
|
o będzie ciężko usunąć.Proponuje no-scar ale nie licz na cud. akapulko12
|
|
Nie contratubex tylko contractubex, maść jest bardzo skuteczna ale trzeba dużo cierpliwości w jej stosowaniu, przy dłuższym stosowaniu daje dobre efekty, jest jeszcze tańszy odpowiednik cepan ale brzydko pachnie cebulą
|
|
uyzwam tej masci contratubex, juy od 3 tygodni ale nie ma efekktwo;/ Asia nie moge powiedziec gdzie...;) ale jest widoczna;/
|
|
hehehe :) do lekarza ić coś Ci da:D:) a jak nie to sie do niej przyzwyczaj :D ludzie majom wieksze problemy. miej wyjeb**e:D bedzie dobrzE:D hyhy co tam u Ciebie:D B)
|
|
Po trzech tygodniach stosowania to napewno nie zobaczysz efektów, moja znajoma stosowała regularnie przez okres około roku, po tym czasie blizna wyraźnie zrobiła się płytsza i jaśniejsza, różnica jest naprawdę duża ale cudów niestety nie ma, bo nadal ją widać. Przy dłuższym stosowaniu jest bardzo skuteczna z tego co wiem to nawet na rozstępy, jedyny minus to chyba cena, bo w aptece tubka 50g kosztuje około 65 zł, trzeba więc trochę zainwestować
|
|
ja sie do niej nie musze przyzwyczajac, tylko inni, ktorzy na nia patrza;) u mnie w porzadku, a co tam u Ciebie przyszla Kosmetolożko?;P
|
|
oj tam ja mam w dupie co ktos o mnie mysli jak wygladam itp i ty tez miej:P . tez mam wady jak kazdy i nie przejmuje sie tym D: a u mnie nudyyyyy;] szkola jak szkola troche zaliczen mam hyhy:P ogarniam jakos:D a w zyciu szczerze mowiac to nic specjanego sie nie dzieje:D niahhhhhh B)
|
|
studia to matura co pol roku i studniowka co tydzien:) ja tam nie narzekam na brak zajecia;)
|
|
pudrem tylko
|
|
a da sie usunac laserowo albo jakos podobnie, tak aby slad byl znikomy?
|
|
|
oczywiscie ze sie da usunac.zamknij oczy i blizna zniknie. bardziej radykalne rozwiazanie usuwajace blizne brzmi: wydlub sobie oczy i juz nigdy jej nie zobaczysz. blizny sa ozdoba prawdziwego mezczyzny. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
to chyba bedzie kilka zabiegow zalezy jaka ta blizna jest itp.. w białym jest dobry lekarz jak chcesz to dam ci namiary. :) B)
|
|
mozesz podac. moze sie przydac;)
|
|
Asia, a Ty korzystalas z uslug tego lekarza?
|
|
nie ale moje kolerzanki tak i slyszalam same pozytywne komentarze, mam z nim zajecia, facet jest ogarniety sympatyczny bardzo fajny i widac ze sie zna na rzeczy. namiary napisze wieczorem bo kolezanka nie odbiera kom wiec cierpliwosci:) hyhy B)
|
|
moze podaj mi jego nazwisko? sam do niego dotre na uczelni;) a kolezanek spytaj, gdzie mialy blizny i jak bardzo pomogl. dzieki;) masz u mnie piwo:)
|
|
nazwisko podaj mi na m@ila:)
|
|
niczyporuk:P B)
|
|
pytalas kolezanek o to gdzie mialy blizny i w jakim stopniu udalo sie je usunac?
|
|
te blizny po tatulazu, bo tak o nich ?opowiadasz cos niesamowitego, niewiarygodne,
|
|
jakie ja mialam blizny po wrzodach na kolanach jak jezdzilam na lyzwach po sniegu, chyba jeszcze mam pozostaly skurczybyki
|
|
a kto utilal do snu jak kolana bolaly? babcia i dziadek, a tak
|
|
Wiem, ze mialas przykre dziecinstwo, nikt sie nie chcial z Toba bawic i Ci tak zostalo. Sama do siebie piszesz i myslisz, ze przyjaciol znajdziesz. Won z tego tematu, szukam pomocy a nie idiotow;/
|
|
mialam sasiadow WOLINSKICH zlodzieje, z nimi bawilam sie na ulicy Bocznej
|
|
wolinska miala z 8 czy 9 dzieci , brudne takie i jadly chleb z cukrem bo nie mialy co innego
|
|
z drugiej strony byli milaszewscy i jeszcze sa
|
|
i co smiejesz sie z nich z tego powodu? Szczerbata Kur*o
|
|
jedna ich corka po szla do za konu, ale chyba z niego wyszla nie wiem
|
|
nie wypelnia mnie radosc zycia , ze misie powodzi
|
|
wole blizne niz kiepskie zycie
|
|
szczebiota...żal
|
|
nie wiem czy to kiedys zrozumiesz i juz nie staraj sie zrozumiec
|
|
szczerbatka won stad, czekam na powazne wiadomosci, ktore moga pomoc a nie na bezrobotna szmate, ktora potrafi tylko spamowac na forum. Won do roboty
|
|
co ty pie dolisz? ja ka robote, a ty bys pracowal pol roku za nic, za pochwale od ksiedza ,albo za dobre slowo?przelicz sobie troche , ile razy no ile razy ?ile razy ? i wiesz mi tam gdzie pracuje piora mnie codziennie, i jeszcze ty ze spamami, to ty won
|
|
wez mnie nie wku rwiaj i won stad.
|
|
haahah :P Layer co sie tak denerwujesz:) ja trzeba grzecznie poprosic i nie bedzie:) szczebiotka ogarnij temacik i nie denerwuj mnie kolegi :):D co tam u was:D zobaczcie jaka pogoda zajebistaaaa:D niah :DD:D::D:D:D::D:D:D:D:D B)
|
|
rozmawialas z kolezankami?:) Asiu bylas wczoraj na imprezie na domowce na ks. Janusza?;) dzis nawet cieplo:) czas jakis kulig zorganizowac:D
|
|
nie rozmawialam z glowy wylecialo mi :D:)sorry:P a wczoraj bylam w zdzisiu na chwile i w unikacie :D:) pogoda wyjebana w kosmos. uwielbiam jak sloneczko tak swieci. ojej zyc az sie chce:P hehe:):D B)
|
|
no to na co Ty czekasz?;P pogoda piekna, wszyscy do Urn a potem na piwo;)
|
|
nie pijeeee:P:D:) a co dzis jakies glosowanie jest B)
|
|
jest:) wlasnie ide glosowac;P ja w sumei tez nie pije bo mam antybiotyk:/ dzis kierowca;)
|
|
pierwsze slysze ze jakies glosowanie jest.. hah hu* tam :) B)
|
|
moze ty bys mi sie wkoncu pokazał ? jak ty wygladasz;> hehehe moze sie znamy:D:P B)
|
|
dzis II tura wyborow prezydenckich;) mysle, ze z widoku to sie znamy;) to Ty mi sie pokaz;>
|
|
ehehe ale jak :D dawaj maila:D B)
|
|
mam w profilu;)
|
|
a wyslalam Ci cos:P B)
|
|
sprawdz poczte;)
|
|
o to czkeaj:P masz fb? B)
|
|
mam;P ale nie z tego m@ila wiec tak mnie nie znajdziesz;)
|
|
nie to nie oto chodzi to sprawdz teraz poczte:P B)
|
|
powoli kazda blizna zagoic sie moze, to chyba ze po wodce , te beda sie diablic
|
|
mi sie juz wszystko zagoilo, chcialbym tylko aby nie bylo jej widac az tak..;;/
|