poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kulig

Witam. Czy ktoś zna osoby , które organizują kulig w Łomży i okolicach ?
Jeżeli tak to proszę o jakieś namiary , telefon itp. Z góry dzięki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kulig

Z tego co się orientuję to na pewno organizują go w Olszynach i Giełczynie (w gospodarstwach agroturystycznych) i nie wiem czy w Kisielnicy w stadninie nie organizują, numerów niestety nie mam.

Kołakowski o Czerniawskim

Kliknij link pod zdjęciem

Prywatne nagranie
!!!

W CZARNOCINIE JEST STADNINA KONI TAM COS SLYSZALAM ZE KTOS OGARNIA :) MUSISZ POJECHAC I SIE ZAPYTASZ.
0028 1233 7877 0000 0992 21 to moj numer konta za informacje 5 zł
tytule wpisz: dobra rada:) pozdrawiam

w Olszynach robią kuligi ale moim zdaniem marnie im to wychodzi :\
ten ich wóz nie ma nic z saniami wspólnego a konie ledwo ciągną sanie, na które właściciel potrafi 15-20 osób zapakować a ścisk tłumaczy że cieplej będzie. jakbyś jednak chciał się przekonać to numer 604 15 20 65
a tutaj ich strona http://www.bielka.pl/

tfuuu miało być nie w Olszynach a w GIEŁCZYNIE
miałam napisać że jestem ciekawa czy w Olszynach nie robią bo dużo dobrego o tych dziecięcych spotkaniach słyszałam

podobnie w olszynach pojechaliśmy na umówioną godzinę a tu lipa kazali czekać 1,5 h aż wróci 1 grupa małe te sanie i jeszcze doczepiają te zwykłe dla dzieci z tyłu ale nikt nie chce tam siedzieć godzinę.porażka

nie pamietam miejscowosci ale w malym plocku skreca sie na msciwuje i okolo 5 km mają trzy zaprzegi fajne kuligi z pochdniami ognisko i cos na zab w zaleznosci co klient sobie zarzyczy tel.506 115 150 polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org