Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DHL Łomża |
Witam czekam na przesyłkę która ma być dostarczona przez tą firmę czytałem opinie o tej firmie oddział Łomża (TYLKO NEGATYWNE) i mam pytanie czy coś się zmieniło na lepsze?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DHL Łomża |
ja tam na czas zawsze wsyzstkie przesyłki dostaję jak DHL przywozi tzn z reguły jest to dzień po informacji ze sklepu że przesyłka została nadana (chociażby teraz - zakupy w środę, dzisiaj kurier paczkę dowiózł)
|
|
poczekaj, Wii. jeszcze cie Poczta Polska respektu do prywatnych kurierów nauczy...
|
|
dhl jest jak najbardziej w porządku gorzej z siódemką
|
|
a ja ci radzę pilnować przesyłki nie wiem ilu kurierów ma ta firma , ale jeden taki chudy blondyn jest jakiś dziwny - zawsze ma problemy z dotarciem po / z przesyłką (podczas gdy inni np DPD nigdy takich nie mają, pomimo że niektórzy dojeżdzają z B-stoku, Ostrołęki) - korzystam w firmie kilka razy w tygodniu z przesyłek i już przestałem zamawiać DHL tylko raz przywiózł mi rozwaloną paczkę (w innych mi się to nie zdarzyło).
|
|
nie. ja tez czekalam na paczke. nie bylo mnie w domu wiec typ zostawil numer a jak do niego zadzwonilam zeby sie umowic na odbior to sapał mi do telefonu sadzil krótkie i długie a potem stękał.. nie wnikam co robil ale byl totalnym idiotą. jak widze kierowce zóltego busa z napisem dhl uwazam go wiec za potencjalnego idiote. tyle w tym temacie. firma do bani, a paczki pewnie sie niedoczekasz. B)
|
|
Jest w Łomży jakiś punkt żeby można było wysłać przesyłkę DHL ?
|
|
nie polecam i to całkiem poważnie. Miałem do czynienia i szkoda zdrowia i nerwów Harpon
|
|
marcinpol: http://lmgtfy.com/?q=dhl+lomza -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |