Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POwolne 4lomza !! |
Ostatnio jak wchodze na 4lomza i na forum tutejsze mam kŁopoty : wchodzi mi z 3 minuty i jak wysyŁam post to z 6 min czekam jak się zaŁaduje ? oco tu chodzi ?? poprostu powoli chodzi i sie zacina !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POwolne 4lomza !! |
jaki operator taka strona a wlasciwie taki serwer na ktorym umieszczono stonke a wlasciwie osoba :) pozdrowionka
|
|
Bo to napewno nie jest wina Vectry bo inne strony dziaŁają bardzo dobrze tylko te ... pierdóla
|
|
Mam te same problemy z 4lomza! Pozdrowienia.
|
|
Problemy z 4 lomza to już dla mnie nie nowość. U mnie internet też się wiesza przy tej stronie :/
|
|
A ja nie mam żadnych problemów i nigdy nie miałem... :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Fakt, zamuliło się troszkę :))) Pewnym tymczasowym rozwiązaniem mogłoby być usuwanie postów, które niczego nowego nie wnoszą do tematu. Mniej bajtów, mniej czekania... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
U mnie śmiga pięknie. Po prostu macie słabe łącza :-) Pozdrawiam
|
|
To niech Admin zacznie robić porządki na forum niech usunie takie beznadziejne tematy bez senu i tyle może coś to da .
|
|
U mnie tez wiesza, jak chce wejsc klikajac na "Forum Ogolne", wiec szybsza droga klikam na temat i pozniej spis tematow - nie wiadomo czemu, ale działa szybciej:)
|
|
Problem też w tym, że to forum nie posiada nawet stronicowania. Niektóre topiki mają ponad 100 postów i są wyświetlane bez podziału na strony, co owocuje długim czasem ładowania się strony... Ale głównym problemem jest serwer. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
A może to my zajeździliśmy te forum i dlatego ledwie zipie biedactwo...:))
|
|
ja obstawiam, ze problemem sa reklamy i statystyki, serwer przy ladowaniu strony poprostu wymienia dane z innymi serwerami niz 4lomza - a jak one sa obciazone to wychodza opoznienia. R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Mądrego to i dobrze posłuchać :] Mechanizator musi być ;)
|
|
Największy problem jest z uploadem, a reklamy i staty akurat tutaj nie mają znaczenia. Profilaktycznie jednak usunąłbym wszystkie reklamy :D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
heh...stronka chodzi jak ślimak, chociaz sa wyjatki, czasem dostaje cudowne przyspieszenia i jest wtedy oka, ale to naprawde żadko sie tak dzieje, a szkoda..bo chyba kazdy nie lubi jak mu sie stona ładuje w nieskończoność a jeszcze potem zawiesza..heh [[ Smoczyca już nie 16cie a 17ście! ]]
|
|
Ja tam nie narzekam specjalnie, ale.... Uwaga! Próba prędkości! wiiiuuuuuuuuu Ps. jeśli post objawi sie o 9.14 to u mnie śmiga :D Allinka
|
|
chodzi nawet z wyprzedzeniem!! Allinka
|
|
A umnie z powolnieniem jeśli post nie pojawi się o 14:22 to coś nie tak bo do 14:22 jest minuta .
|
|
Łomża przysiada :p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |