Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szczepienie psa |
Kilka dni temu nabyłam pieska rasy shitzu. Miał dopiero pierwsze szczepienie u hodowcy minal juz okres kwarantanny za kilka dni kolej na nastepne szczepienie. ktorego weterynarza polecacie i jakie sa koszty takiego szczepienia(parwowiroza, nosówka, zakaźne zapalenie wątroby, leptospiroza, kaszel psi)??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szczepienie psa |
Pan Leończak tylko i wyłącznie :)
|
|
Tylko i wylacznie to Oldziejewski na Wojska Polskiego, a zdecydowanie nie Ruminscy,ktorzy prawie by usmipili mojego pudelka. Kupilam pieska jak mial 2 miesiace mial wszystkie szczepionki, byl odrobaczony i nagle zaczelo cos sie z nim dziac, w ciagu tygodnia ruminska odrobaczala mi go 5 razy, bo bez badan okreslila, ze to robaki, czego absolutnie w kupie nie bylo. Oojechalam do Oldziejewskiego i tylko spojrzal na jego objawy i od razu diagnoza wirusowka jelitowa. Pies prawie mi zszedl ale jeden zastrzyk drugi i pies jak nowo nrodzony juz tego samego dnia. Szczepienia nie sa drogie ok 20zl a facet zna sie n swojej robocie w koncu praktyka wStanach nie poszla na marne ja jestem bardzo zadowolona
|
|
Każdy lekarz jest dobry któremu się uda, któremu nie uda się to będzie zły. Dlatego jedni chwalą jednego lekarza inni drugiego. Parę lat temu odrobaczałam szczeniaka u p. Ołdziejewskiego i psiak zapadł w śpiączkę :(
|
|
"Cztery Łapy" na Hipokratesa, ew. p. Leończak - również Hipokratesa.
|
|
moj pies sam sie szczepi i odrobacza.naucz tego swojego psa i z bani kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Tylko i wyłącznie Ruminscy Ja szczepia psa kompleksowo pakietem na wszsytkie choroby, Koszt jak sie nie myle to nie cale 40 zl. h0jowe forum
|
|
każdy pies inaczej reaguje na podane mu lekarstwa.. ;)
|
|
kolo 100 150 cos takiego :D leonczak na hipokratesA:)_
|
|
Pan Leończak. Nie wiem, jakie są koszty u niego za szczepionkę, bo z moim psem zaczęłam chodzić do pana Leończaka już po. W innym gabinecie w Łomży płaciłam za jedną 45 zł.
|
|
ja szczepilam mojego psa rok temu takze nie pamietam. to zalezy za co ale ogolnie dobry weterynarz polecam. do zalozycielki tematu: moze poprostu zadzwon i sie zapytaj 606964436 to numer gabinetu. B)
|
|
Ja chodze ze swoim pieskiem na Woj.polskiego już od 13 lat i mam bardzo dobre zdanie na temat tej lecznicy i pracujacych w niej lekarzy,polecam ********************* ********************* *********************
|
|
Cztery łapy na Hipokratesa ;)
|
|
Zaszczepić każdy weterynarz potrafi, inna bajka jak pies na szczepionkę zareaguje. Ja np chodzę do 4 Łap z ogoniastymi i jestem zadowolona.
|
|
na wojska polskiego psa mi zabili. ostrzegam nie chodzcie tam!!!!;/ B)
|
|
szczepienie raz w roku i przeglad rektalny , czy aby nie mial tasiemca?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |