Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Labradory |
Sprzedam 8-tygodniowe labradory. Zainteresowanych prosze o kontakt na e-mail patryk0133@op.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Labradory |
nię chcę zakładać kolejnego tematu, więc tak przy okazji wtrącę swoje: Sprzedam 8-tygodniową suczkę rasy bokser. Jest odrobaczona, zaszczepiona, posiada książeczkę zdrowia. Bardzo pojętna. Muszę pilnie sprzedać, ponieważ drugi mój pies zupełnie jej nie akceptuje.. zainteresowanych proszę o kontakt, mój mail to ewe.msc@wp.pl _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Ludzie, po co komu na zimę pies? ledwo z autami wyrabiacie.
|
|
a co, psa się tylko na lato kupuje? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
ty, no raczej. zakopie ci się ten szczeniak w gorach sniegu xD
|
|
Boksery szybko rosną, już teraz sobie całkiem nieźle radzi :P _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
labradorki są mniejsze. grubsze, ale niższe. :P
|
|
Ja chcąc mieć psa nie patrzyłabym na porę roku :P _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
każdy doświadczony hodowca, nie pseudohodowca, zaleci ci przygarnięcie szczenięcia wiosną lub latem. wtedy też się rodzi najwięcej miotów. czemu? bo łatwiej się małemu psiaczkowi przystosować do środowiska. mam hodowlę shih-tzu rodowodowych, więc wiem, o czym mowie.
|
|
Wcale nie twierdze, ze nie masz racji, ale skoro szczeniaki już sie urodziły, to przeciez nie wepchnę ich spowrotem do srodka :) coś z nimi zrobić trzeba.. a szczeniak tak czy inaczej bedzie musiał sie przystosować, bez wzgledu na to czy bedzie jeszcze u mnie, czy u nowego właściciela. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
ale zmieniając mu dom w taką porę roku i narażając go na nowy stres - nie jest to dobre. chociaż z miesiąc go jeszcze potrzymaj bo 8 tyg. to maleństwo.
|
|
Owszem mam taki zamiar, ale właściciela nowego chcę znaleźć już teraz, ponieważ rzadko udaje się to tak z dnia na dzień. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
No to zwracam honor, skoro tak.
|
|
Naprawde nie ma chętnych? :P _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
to mieszanka
|
|
tak, wedlowska.. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |