poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kasztelan wiski opinie

jak jedzenie, sala na filmie jak się prezentuje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kasztelan wiski opinie

OJJJJJOOOOOjOOOO. I co jeszcze można opisać? Jesteś zainteresowany to jedź i sprawdź. Droga do Wizny 2 strony max 20 zł odrzutowcem, film sam sobie nagrasz to wynosi 0.00PLN. No to nie dziaduj za 20 zyli.A na poważnie to wszystko jest ok. Pytanie jak się na filmie prezentuje-pytający do lekarza!!!!! zależy kto kamerę trzyma. chcesz dzwoń 602814085 wiadomości z pierwszej ręki

karturo

karturo chodzi mi o opinie np. gości weselnych, wesela na próbę sobie nie zorganizuję dlatego pytam na forum chyba od tego ono jest?

Sala jest super - jedzenie bardzo smaczne, talerze wymieniane bardzo często.

Jeżeli chodzi o sam wystrój - sala jest cała w drewnie co wygląda bardzo klimatycznie.

Bardzo polecam

poszukaj w starych tematach było tego w pyte

byłam tam, ale nie na weselu, sala ma zaj*** klimat. to nie to co łomżyńska korona;)
podwórko mało, choć równie bogate. wesele w sezonie letnim chyba najlepiej nie trzeba będzie jeżdzić na sesje zdjęciową.
żebym bliżej mieszkała sama chciałabym tam wesele
jadłam tam tylko ciasta,ale nie wiem czy robią sami czy nie. pyszne były.
a co do dań zielonego pojęcia nie mam.

Światło słabe, muza strasznie dudni, do kamery mikrofon z redukcją szumów,ubiory obslugi super,kameralnośc lux,na zewnątrz fajne aranżacje zabytków

gdzie zbyszek kalinowski zaraz was zjebie ze sie nie znacie kaze siedziec w domu i obierac buraki. zbyszek menelu zacznij sie produkowac czekamy z nie cierpliwosia

stan oplakany

jako tako chujowato:P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org