Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ist - znów szwankuje.. |
IST - ZNÓW SZWANKUJE.. TV NIEDZIAŁA..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ist - znów szwankuje.. |
Internet z IST działa coraz gorzej! Czy w Łomży istnieje jakaś możliwość podłączenia szybszego internetu za podobną cenę (59 zł)?
|
|
O kurka wodna, W iintrolanie to samo ostatnio, ze internet podupadł makabrycznie. Chciałem przejsc do ist, ale widac nie ma co Łomża w internetowej czarnej dziurze
|
|
IST swoje czasy świetności ma już za sobą. Internet chodzi coraz wolniej !
|
|
A ja wam powiem ze Introlan zwiekszyl lacza od dzisiaj http://router.introlan.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=50
|
|
użytkowników ist przybywa i dlatego zwalnia
|
|
hehe hehe ;D
|
|
tv niedługo będze wszedzie, związne to jes z większą modernizacją sieci, w nie których rejonach już działa TV, a internet też działa dobrze nie narzekajcie, ale nie długo słyszłem ma być jeszce lepiej (taki prezent na gwiazdkę szykują :)) a introlan i tak oferuje łącza niesymetryczne, także ciężko mówic o konkurencji. Przerabiałem juz wszytskich dostawców przez kilka lat i jedynie IST jest w stanie zaoferować cos naprawdę konkretnego i co z tego że inni reklamują i 20 MB jak to tylko w reklamie, a serwisach u innych dostawców to juz nie wspomne, bo ich nie ma, jedynie w IST jest serwis na poziomie, ale kazdy ma prawo to swojego zdania i może zacząc pzrerabiać to co ja pare lat temu.
|
|
to przez snieg wnioski nasuwaja sie same
|
|
INTROLAN zwiększył prędkości. 10mega/2mega - za 50zł Porównując 10mega za 59 zł w IST , do 10mega za 50zł w INTROLANIE to wniosek jest prosty.
|
|
Ja korzystam z Introlanu , internet chodzi bardzo dobrze. A jak zwiększyli prędkość do 15Mb , to nie ma bata najlepszy w Łomży.
|
|
@koliczak ale w IST masz łącze symetryczne i masz dodatkowo HUB LAN 100mb. Zresztą w IST jak i INTROLANie download jest DO 10mb.
|
|
Przeniosłem się z IST do firmy IntroLan i jest super ! Obsługa, profesjonalizm, szybkość- najwyższa półka ! Gorąco Polecam ! -
|
|
Ja miałem internet z IST i teraz mam z Introlanu. Moim zdaniem Introlan jest na 1 miejscu pod względem cen, obsługi i jakości usług. Nie zamierzam zmieniać dostawcy internetu. ;] Teraz jeszcze zwiększyli prędkość co pomaga w szybszym ściąganiu. Oby tak dalej! Naprawdę gorąco polecam! Warto mieć kilka złotych więcej w kieszeni i korzystać z lepszego internetu. ;D
|
|
|
Korzystam z usług zarówno Ist jak i Introlanu. Nie znam się na rodzaju łącz. Nie wiem które jest symetryczne a które nie. Korzystam z neta chyba jak każdy czyli: ściągam dane z internetu, rozmawiam przez komunikatory, przeglądam strony itp. Mam za tę samą cenę internet w obu firmach. Obsługa jest na tym samym przystępnym poziomie. Co do łącza Introlan jest lepszy. Wszystko lepiej na nim chodzi. Za tyle samo o wiele szybciej. szeroki usmiech
|
|
|
Klincz idź do pracodawcy i mu to powtórz. Może dostaniesz premię :))
|
|
premie juz mam :) tylko nie wiem co mam powtórzyć, bo masz wynik z speedtest.net czy to jest ten mój pracodawca? Na tej stronce są rózne statystki dotyczące ISP w Łomży i z całym szacunkiem, ale w żadnej z nich nie ma firmy, w której pracujesz (pracujecie :), a temat internetu tez był wałkowany na tym forum, ale to tak trudno poszukać ? Dobranoc.
|
|
Nie wklejaj takich bzdurnych testow... na takie testery w siedzibie IST daje sie najwiekszy priorytet i zawsze bedzie pokazywalo u klientow "max" łącza... Pozniej kolejkowanie itd... jesli tam pracujesz to dobrze wiesz o czym mowie i nie bede sie tutaj rozpisywal. Poprostu nie pisz ludziom tutaj takich bzdur bo dobrze wiesz ze takie testery sa niewiarygodne. A internet faktycznie ostatnimi czasy podupadl w IST ale pewnie dla tego ze przybywa klientow i moze czas dokupic lacza a nie probowac mydlic oczy.
|
|
|
ja też przeniosłem się z IST do IntroLanu, jestem strasznie zadowolony ! IntroLan najlepszy w mieście ! Dzięki wielkie ! Oby tak dalej !
|
|
Tak z ciekawości, wrzuccie speedtesta z Introlanu. Interesuje mnie ping i upload. ________ Malachit
|
|
|
|
|
przejscie z introlanu do IST to byla najwieksza glupota jaka w zyciu zrobilam, za ta sama cene w ITL mialam 2 razy szybsze lacze, wiem jedni nugdy juz wiecej IST
|
|
Więc dlaczego żaden użytkownik sieci Introlan nie chce wkleić speedtest.net lub jakikolwiek inny ?! Głównie chodzi mi o ping i upload. ________ Malachit
|
|
|
annex a jakis wynik z godzin popoludniowo-wieczornych? bo o 7 rano to wszystko zap......a ;)
|
|
|
|
Twoj wynik byl chyba z 22:44 nie z 21 ;) Czy Vectra nie ma wyzszych transferow w nocy? :)
|
|
Ma ale od godziny 1wszj w nocy.
|
|
A do 12tej w dzień prędkość jest podwajana
|
|
potwierdzam,
|
|
Ale ping kiepskawy... ________ Malachit
|
|
Do Autora postu: "Nie" z czasownikami piszemy osobno.
|
|
|
Lubię swego dostawcę internetu :-))))) Czy to jest jakieś zboczenie ? :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Jeśli dotrwam do północy, to wkleję jeszcze raz, podobno jest do 3 dych ale muszę sprawdzić. Wesołych świąt - spidtestneci :-))))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Dotrwałem :-)) Zaraz robię test ... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
|
|
Muszę przyznać rację, że przez ostatni tydzień internet w IST strasznie padł aż zmotywowałem się do odwiedzenia firmy. Informacja jaką usłyszałem jakoś mnie usatysfakcjonowała tym bardziej, że problem faktycznie zniknął w poniedziałek. IST zwiększyła po niedzieli transfer w pakietach i teraz ma ponad 20-30mb/s co zresztą widać już na testach :) Za 35zł chyba całkiem nieźle wypada u mnie?
|
|
Pierre_Dolain Ja mam lepszy upload hehe. Ma się znajomości.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |