Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
amadeus vs baranowski-belfort |
jak w temacie proszę o opinie, którą salę wybrać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: amadeus vs baranowski-belfort |
Nie wiem jak po remoncie ma sie hotel Baranowski, ale jakby bylo to przed to Amadeus zdecydowanie...
|
|
W Amadeusie byłam ostatnio na 2 weselach- obydwa świetne pod względem obsługi, jedzenie b.dobre, dużo przystawek. Fakt,że dość drogo, ale myślę,że warto. Klimat sali cudowny. W Baranowskim pytałam o organizację wesela i w sumie nie otrzymałam konkretnych odpowiedzi. Wiem od znajomych :),że coś tam ,,na wódce" kręcili. Niestety sama nie byłam więc nie mogę stwiedzić czy to prawda. Co do Amadeusa to jest rewelacyjny.
|
|
w tej chwili to juz Belfor a nie Baranowski
|
|
amadeus cudowny :) :) ;)
|
|
jak mogli krecic na wodce jak wodke kupujesz sama?
|
|
A ja niestety ale mam złe wspomnienia z Amadeusza dania mięsne były wstrętne niesmaczne z przerośniętego knura . Sałatki i przystawki kwaśne... wszystkie na jeden smak niezależnie od ich rodzaju jedyny plus to wystrój sali i latem to klimatyzacja i obsługa . Chyba Rezerwacje ponad roczne utwierdziło właścicieli, że nie muszą aż tak się starać o smak i jakość dań i nie było to tylko moje odczucie po tej imprezie. Wesele na którym byłem było w okresie wakacji, więc chyba ,że teraz coś się zmieniło.
|
|
Byłem dwa lata temu na weselu w Amadeusie wszystko pięknie, ale jedzenie nie zachwycało... Myślałem, że może coś się w tym temacie zmieniło. Okazuje się, że Amadeus będzie za mały choć ta sala kusi wystrojem. Może moglibyście polecić jakąś fajną salę z dobrym jedzeniem na 200 osób?
|
|
Karczma pod Topolami w Konopkach Młodych. Duża sala (pomieści nawet do 400 osób, bardzo dobre jedzenie i duże porcje. Byłam tam już na dwóch weselach
|
|
Karczma pod Topolami polecam, bo naprawde jedzenie bardzo dobre i w ogole, ew. Jedrusiowa Zagrode...
|
|
Jeżeli chodzi o Amadeus to wystrój ladny i na duży plus, ale jeżeli chodzi o jedzenie to bardzo kiepskie, porcje małe, większość przystawek było w galarecie(ale każdy indywidualnie wybiera sobie menu) moja znajoma, która jest często bywalczynią wesel i innych tego rodzaju imprez twierdzi, iż cześć jedzenie jest odgrzewane w mikrofali, najważniejsze na weselu jest dobre jedzonko i fajny zespół, wystrój to chyba drugorzędna sprawa, bo głodny Polak to zły:-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |