Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FAJKA WODNA |
Witam gdzie w łomży można kupic cybuch,węgielki i melase(tytoń)? Z gory dzieki za odpowiedz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FAJKA WODNA |
FAJKĘ to ty możesz zrobić
|
|
obok starego rynku w sex shop Pozdro 600
|
|
Soulmate. Kopernika 25. Po prawej stronie za zakładem fryzjerskim jak się wjeżdża od Legionów. __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
fajkowo.pl - wszystko tam znajdziesz - przez internet i możesz kupić osobiscie w Białymstoku. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Zapraszam do sklepu przy dawnym smartszopie kolo ekonoma jak sie w gore idzie nie pamietam nazyw tego sklepu ale mają wszysatko a melas takich nawet nie widzialem na allegro prosto z indi chlopaki sprowadzają ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
Najlepsze faje z Egiptu.Polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |