Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I tak numer 1... |
Dawno nie słyszałem takiego głosu bez playback'u Jak to możliwe, że przegrał a 100 tyś za drugie miejsce dali nie jemu, tylko jakiejś instruktorce fitness? na jakiej podstawie? bo chyba nie po ilości sms. 42 ml wyświetleń i bez komentarza... http://www.youtube.com/watch?v=G5E7DmrhsqI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I tak numer 1... |
jest zajebisty:)))))))))
|
|
No cóż o gustach się nie dyskutuje. Poniżej komentarz widza, zaznaczam, że wg. mnie nie bez racji: Nie moge juz sluchac dyszenia tego przereklamowanego frajera. Ma chyba jakas chorobe płuc. Dziewczyny na jego widok zachowuja sie jak pier...niete gowniary i leja w gacie. Gdyby na prawde kochal muzyke, ktora spiewa to nie poszedlby to tego popieprzonego programu. Wygralby a za miesiac wyszlaby plyta w ktorej spiewa o jajecznicy w wersji reage, lub ostatnia plyte Chylinskiej rowniez w reage. Media go zeżrą, przeżują a za miesiac wy wszystkie wyplujecie go z obrzydzeniem, ze sie sprzedal. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
A ja jestem na tak !!! :-)) choć w zasadzie też nie słucham takiej muzyki :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
LegendarnyObywatel ty masz chyba zajebiste kompleksy, że cytujesz jakichś frajerów bez słuchu, bo co **** cię boli że laski na niego lecą i ma nietuzinkowy głos typowa postawa nieudaczników życiowych - krytykować, krytykować, zjebać, źle, wszystko słabe, lipa, a kim ty wogóle ***** jesteś pajacu?
|
|
Gdyby na prawde kochal muzyke, ktora spiewa to nie poszedlby to tego popieprzonego programu. To ma być produkt na sprzedaż dreziki zostana a teksty i muza firma fonograficzna mu wciśnie.Chylinska to komercja sprzedala sie za kase.Ilu polskich wykonawcow jest promowanych z zagranico.Dodie sie kaska urwie będzie spiewala z Behemodem.
|
|
Hm, ja tylko przytoczyłem inny punkt widzenia. A co do kompleksów to raczej twoja wypowiedź znamionuje jakieś przypadłości. Być może wynika to z faktu, że musiałeś dziś wstać o 5 rano, lub masz jakieś dolegliwości jelitowe - stąd ten ton i napastliwość w stosunku do mnie. Polecam dobrą herbatę, krótki spacer, wizytę w jakiejś instytucji kultury lub uczestnictwo w nabożeństwie. Mamy pierwszą niedzielę Adwentu, więc czas na rozmowę z Bogiem. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Ja tak w nawiązaniu do tych "42 ml wyświetleń" nie wiem co to jest ml ale zakładam, że chodziło o mln = milion 4 193 232 (nie) = 42 miliony wyświetleń :)
|
|
4.2
|
|
jakas mloda siksa wygrala o matko ale przykro toc to kurde IDOL sie zrobil a nie MAM TALENT matko ludzie hahaha cala Polska spiewa niech ta mloda zaspiewa cos normalnego a nie same ponure piosenki Niemena i te inne .... zal
|
|
LegendarnyObywatel to nie jest napasc na Ciebie tylko fakty jaki jest rynek fonograficzny w polsce.Byl bum na disco polo na hip hopa czy tam rapu a teraz na co?
|
|
alwaro masz racje to co media nam wciskają to badziewie tv muzyczna nastawiona na maolatów bo kaske musza zbić a na mlodych najszybciej. 10 lat lat za zachodem jesteśmy posluchac można na BBC - Radio 1 annie mac bbc dobrej muzy choć widzialem powoli puszcza viva Pendulum Noisia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |