Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypadek |
na krzyzowkach na swiatlach piepszneli sie bus i osobowka. syfu narobili na ulicy, widzieliscie?:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypadek |
Takich kolizji jest co nie miara i jesli nie ma rannych to po co robic wielkie hallo, ech...
|
|
ALE SIĘ NAROBIŁO O Boshe stara społeczniaro a możemy prosić o więcej szczegółowych Informacji ??
|
|
jechali bus i osobówka i się pieprznęli, na jedynych krzyżówkach ze światłami w mieście... ..."choćbyś nie wim jak się starał, nie zrobisz z chłopa Cezara"...
|
|
masz dobrego luka hehe lepiej eska puść na mam talent a nie świrujesz patrzały w okienku
|
|
jakie wy cioty jestescie ja pierdole... przejezdzalam obok..
|
|
na mam talent jakaś małolata wygrała .!!!!
|
|
No, muszę powiedzieć że nieźle nabrudzili- też przejeżdzałem obok
|
|
Warto dodać, że walnęli się na bezkolizyjnych :P ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Też przejeżdżałem obok,w sumie dość poważny wypadek,tylko dziwi mnie że akurat w takim miejscu gdzie nie powinno się to zdarzyć,w końcu po coś jest te skrzyżowanie bezkolizyjne.
|
|
Warto dodać, że walnęli się na bezkolizyjnych :P <maciek_z_klanu> _________________________________________________________
|
|
drzewko_szczescia napisał(a): > Warto dodać, że walnęli się na bezkolizyjnych :P Jak kto na czerwonym jedzie to i swiatła bezkolizyjne nie pomoga.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=z5m8LvK_3Eo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |