Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy/kiedy 4lomza 'spi' ? |
Pytanko do administratora: Czy i kiedy macie jakis 'down time' tej strony? Jesli tak, to w jakich godzinach, jak dlugo to trwa, jaki to effect na nas, uzytkownikow, itd? Mysle, ze na pewno tak - chocby 'for updates, back-ups', itd. Pytam, bo wczoraj w nocy (u Was ok 0300 rano) chcialem wcisnac kilka postow, i chociaz pozwolono mi je 'skonstruowac', kiedy ncisnalem: 'Wyslij' -poszly one chyba w jakis 'big bit bucket in the sky', jak to sie tu mowi ... i to nawet bez zadnego ostrzezenia. Przydaloby sie wlasnie takie ostrzezenie, moze cos w rodzjau : 'Remanent strony' - jak to pamietam kiedys robilo sie w sklepach. Z gory dzieki. wychu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy/kiedy 4lomza 'spi' ? |
:[
|
|
chyba o 24 tak jak przeważnie każda stronka.
|
|
W nocy to stronik prawie wcale nie chodzą grzybek
|
|
no wlasnie prawie zadna stronka po 24 nie dzuiala są wyjatki :P
|
|
Ptysiu91 i Grzybek91 macie jakiekolwiek pojęcie o czym piszczecie ?? Bo coś mi się nie wydaje....
|
|
Grzybek=Ptysiu i tak sobie rozmawiają. Fajnie jest pkonwersować z inteligentną osobą.
|
|
Internet nigdy nie śpi. Pozdrawiam
|
|
fajnie nie śpi ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi 4lomza nie działała przez 2 dni od 24 Lutego do teraz jak wchodziłem na 4lomza to było data i informacje z dnia 24 lutego co to ma byc za szajs ?
|
|
Autor: Wychu Mrs, Oczywiscie, zdaje sobie sprawe, ze Internet jako taki nigy nie spi i dziala na zasadach 7x24. Jednak, zaleznie od specyficznych wymagan poszczegolnych systemow czy 'applications', takze wiem, ze ta ciaglosc dzialania w praktyce czesto jest nieosiagalna, no i nieraz jestesmy zmuszeni do chociaz nawet malych przerw, np. kiedy zmienia sie systemy, jakoby taki z 'primary' na 'back-up', czasami aby wykonac tzw 'batch cycle', czy po prostu na moment, aby 'odswierzyc' niektore dane na danej stronie. Nie chcac robic tu wielkiego halasu, chcialem po prostu zasiegnac troche wiadomosci na ten temat. Takze z gory przepraszam za wciskanie tu niektorych takich 'nie naszych' wyrazen, a szczegolnie w tych technicznych sprawach, bo nadal, jak widzisz, borykam sie z nimi w Naszym jezyku. Pozdrawiam, wychu PS. Nadal nie mam pojecia dlaczego w tych poznych godzinach nocnych nie moglem wyslac nowych postow mimo tego, ze strona, przynajmniej tak dla oka, ciagle dzialala. Do Ptysia (zartobliwie) - Jesli jestes jednym z tych administratorow, to wszystko juz zaczyna byc jasne, albo ... 'as clear as mud' po tutejszemu ... :) Pozdro
|
|
3:12 - 4lomza nie spi... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Mowisz? I to za pierwszym razem? Czyzby to jakas dyskryminacja, do jasnej cho..rki? ...:) Night, night (dobrej nocki), wychu PS. Jednak w moim przypadku to juz druga proba wyslanina tego postu, niestety.
|
|
4 lomza. napewno nie spi tylko resetuja raz na jakiś czas serwer ale czasami są kopoty z dostaniem sie na 4lomza przez cały dzień.
|
|
jak to jest ???
|
|
posta o 2,30 pisalem i jest na forum
|
|
m1ch4lina jakie ty chłamy wyciągasz z 2005 roku... sufit coś u ciebie nie tak !!!
|
|
sprawa dalej nie rozwionzana pozostaje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |