Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla h0j |
¯-:¦:-________◊_________-:¦:-_ *◊*◊*DZIEŃ*«♥»*DOBRY*◊*◊* ¯-:¦:-¯¯¯¯¯¯¯¯¯◊¯¯¯¯¯¯¯¯¯-:¦:-¯ ___ ░██████░_ ░██████░ __░██▓░░▓██__██▓░░▓██░ _░██▓░░░░▓███▓░░░░▓██░ _░██▓░░░░░░█░░░░░░▓██░ __ ░██▓░░░░░░░░░░░▓██░ ____░██▓███░░░███▓██░ __ ░██▓░░▓██░██▓░░▓██░ _░██▓░░░░▓███▓░░░░▓██░ _░██▓░░░░░▓█▓░░░░░▓██░ __ ░██▓░░░░░░░░░░░▓██░ ____░██▓░░░░░░██░▓██░ ______ ░██▓░░░░██▓██░ ________██_██▓░███▌▐█ ______ ███ __██▓███▌██▌ ______ ███ __██▓███▌██▌ ______███______████▐██▌ _____████_____████▐███ _____████___████▐████▐██ ____██████████▐████▐███ ___██████████▐████▐███▌ __███████████████▐███▌ █▐██████████████▐███ █▐████████████████ ███ ██▐██████████████ ███ ███▐████████████ ███▌ ████▐█████████████▌ █████▐███████████ ██████▐█████████ ███████ ██████ *°•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•MIŁEGO•ڰۣڿ♥ڰ° ڰۣڿ♥ڰۣڿ..DNIA..ŻYCZĘڰۣڿ♥ڰ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla h0j |
kochanie moje oczy twoje! Ciagle po nocach mi sie snia! :***** Co robic na obiad dzis dla misia? h0jowe forum
|
|
a ruchacie się też przez internet ? wirtualne grzmoty ?
|
|
jak nie boli glowka h0jowe forum
|
|
Czesio a siano zwiezione ? Krowy napojone ? Koryta świńskie wyczyszczone ? To do młyna po plewy za........laj !!!!!!!!!!!!
|
|
moja miła :) _________§_ ________§§§_ _______§§§§§_ ______§§§§§§ _____§§§§§§§_§§§§§§§ §§___§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§_§§_§§§§§§§§_§_§§§§ §§§§§§_§§§§§§_§_§§§§§§§§_§ _§§§_§§§§§§§§§_§§§§§§§§§_§§ ___§§§§§§§§§§§§§§§_§§§§_§§§§ ___§§§§§§§_§§§_§§_____§§§§§§ ___§§§§§§_§§§§§§___§§§§§§§§§ ___§§§§§§§_§§§§§§§§§§§§§§§§§ ___§§§§§§§_§§§§§§§§§§__§_§§ ____§§§§§§§§_____§§§§§§§§ _____§§§_§§§§§§§§§§§ ____§§§__§§§§§§§§§§§§ ___§§§____§§§§§§§§§§§§ __§§§______§§§§§§§§§§§ __§§§_________§§§§§§§ ___§§§_________§§§§ ____§§§_________§§ _____ §§§ ________§§§ ___________§§§ ______________§§§ ________________§§§ ________§§§§§_____§§§ ______§§§__§§§_____§§§ ______§§§__________§§§ _______§§§_________§§§ ________§§§_______§§§ __________§§§§§§§§§ _____(♥✿♥)-Dziękuje ____(♥✿♥)-Za Wczoraj __ (♥✿♥)-Dziękuje _ (♥✿♥)-Za Dzisiaj _ (♥✿♥)-Dziękuję __(♥✿♥)-Za Jutro __ (♥✿♥)-Dziękuję ____(♥✿♥)-Że pamiętasz ______(♥✿♥)- ŻE JESTEŚ ________(♥✿♥)-BUZIACZKI
|
|
biedroneczko moja miła na obiadek ciebie schrupię :):) _______xxxx_________xxxx ______xxxxxxxx _____xxxxxxxx ____ xxxxxxxxxx ____xxxxxxxxxx ___ xxxxxxxxxxxxx _xxxxxxxxxxxx ___ xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxx ___ xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx ____ xxxxx**LOVCIAM CIĘ**xxxx _____ xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx ______ xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx _________ xxxxxxxxxxxxxxx ___________ xxxx xxxxxxxx _____________ xxxxxxxxx ______________ xxxxxx _______________ xxxx _______________xxx ______________xx _____________x ___________x ________B ______U _____Z ___I ___A ____C ______Z ________K _________I
|
|
pedaly i pederasty WON Y FORUMA !!!!!!!!!!!!!
|
|
michalina nie ciskaj się tylko dołącz, we troję będzie weselej i przyjemniej :):):):):)
|
|
Wypad z baru. Ja sie z nikim moim menem nie dziele Wypierdalaj Michalina h0jowe forum
|
|
ludzie nie odzywać się do DZIECI NEOSTRADY I TROLLI ..!!!!!!!!!
|
|
Prawie jak W kamiennym kur.wa kręgu....brazylijska jeba..a parodia serialu.napewno znajdzie zainteresowanie wsród niektórych forumowiczów...Polecam z całego serca wysiadlem przy 124odcinku.Ale jestem stary jak bulka z biedronki moze to dlatego... A dla was kochasie w nagrode talon na zakup szpongów do panczenictwa rozmiar XXXL sztuk 2....pozdrawiam i CDN.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
wymieńcie się telefonami a nie na forum się mizdrzycie..;) no ale tak anonimowo odważniej co nie..? :) przez telef gadka by się nie kleiła :D a na forum - proszę bardzo jacy wylewni...
|
|
h0j !!!!!!!!!! pąpuj pazico pewnie masz z 12 lat a sie zachowujesz jakbys miała z dwadziescia !
|
|
..a mi się wydaję że ma ze 40-50 a zachowuje sie jak 18-tka ...:))
|
|
Won mendy z tematu!! Żal za dupy ściska? Rozluźnijcie poślady to i wam się coś skapnie!!!
|
|
lecz się forumowy kasanowo nic innego nie umiesz tylko kopiuj wklej jakieś tam hu.je móje..? z całego forum wybrałeś se narzeconą o wdzięcznej nazwie : h0j... ;D to rzeczywiście godne pozazdroszczenia..
|
|
dziwki, wino i pianino
|
|
Tempa pało Nawet nie potrafisz rozszyfrować nicku. H0j moja miła gdzie jesteś ?
|
|
Uważaj ziomek ... bo ta głupia ***** cie zdradzi...
|
|
nie potrafię rozszyfrować nicku..? bez rozszyfrowywania od razu rzuca się w oczy ;D chyba ze jest inaczej więc olśnij tu co nie których :))
|
|
.. a z resztą, co mnie to obchodzi, róbta co chceta..ja swoich problemów mam od h0ja...:|
|
|
ktos cos jestem ale boje sie ich, oni niszcza nasza milosc h0jowe forum
|
|
Jesteś moim marzeniem, czasem też utrapieniem. Często miewam wrażenie, że jesteś moim cieniem. Bo gdziekolwiek nie pójdę, bo gdziekolwiek nie spojrzę, widzę Ciebie, tylko Ciebie.
|
|
Ja cię obronię moja miła :-*. Znam ciosy karate które ćwiczyłem w piwnicy z bratem :-D
|
|
h0jostwo
|
|
hahahahahahahahhaha h0j to pedał wiem otym z pewnego źródła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Istne szaleństwo! tylko rozmowa z Bogiem cię uleczy1 http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
W nocy w okolicach 2:05 zgubiłem gdzieś szkło kontaktowe, dla uczciwego znalazcy nagroda ! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |