sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie w Łomży dobry spec od RTV?

Mam problem z 2-letnim telewizorem. Ucieka głos. Był już u dwóch fachowców i nie naprawili. Pomogli doraznie , po jakimś czasie usterka wraca. Dajcie jakieś namiary. Może nie tylko w Łomży. Jest to Tv Tevion , z korporacji Mediona.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie w Łomży dobry spec od RTV?

dź do serwisu RTVi AGD...

autochton: proponuję serwis w uliczce odchodzącej od Krzywego Koła do Starego Rynku (w stronę STS'ów). Pan ma naprawdę ogromne pojęcie o telewizorach i monitorach.

Ostrzegam przed Uniserwisem na ul. Śniadeckiego.

Pozdrawiam

Polecam servis na ulicy sosnowej...

Poleciłbym Uniserwis na Śniadeckiego.

ja znam osobiście najlepszego w Łomży speca od takich spraw :]

a ja uważam że Uniservis na Śniadeckiego ma
świetnych fachowców i bardzo nowoczesny sprzęt
do naprawy, ale ceny usług zbyt wygórowane...

Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.

Ja polecil bym siebie bo każdy mowi ze ptys wszystko wie to czyli wiem w czym jest problem :P

Korzystałem z usług Pana Prostka ze Śniadeckiego (być może jest to Uniservis, niepamiętam) oraz z usług zakładu na Radzieckiej (koło Starego Rynku). Z obu nie do końca byłem zadowolony, ale tańszy jest ten na Radzieckiej, dlatego jak coś to idź tam. Nie wiem jak inne zakłady w Łomży tego typu, ale może warto by było spróbować właśnie gdzieś indziej.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

polecam Uniserwis na Śniadeckiego. Miałem tam w naprawie radiomagnetofon, monitor od kompa i telewizor. naprawa pierwsza klasa.

Może w naprawach pozagwarancyjnych są w miarę (biorą za to od cholery kasy, co widać zresztą na rogu Zdrojowej i Kierzkowej), ale jeśli chodzi o naprawy gwarancyjne i wymiany w ramach gwarancji to lekko mówiąc, są do niczego. Co do Uniserwisu, to polecam lekturę mojego tematu:

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=23774&t=23774

Na dodatek ta "miła" Pani, która swoim słodkim pierdzeniem próbuje ugłaskać klientów...

Pozdrawiam

MrS, nie krytykuj tak Uniserwisu. W Twoim temacie którego adres podajesz, nie wszystkie fakty zgadzają się z prawdą.

Pozdrowienia.

maciek: jeśli jakieś się nie zgadzają - proszę o konkrety. Napisałem tam bardzo szczegółowo i w 100% zgodnie z prawdą, jak Uniserwis załatwiał reklamację mojego monitora. Mam dziwne wrażenie, że tam pracujesz... Na szczęście mam całą dokumentację mojej reklamacji, więc zainteresowanym mogę przedstawić, jak w Uniserwisie dba się o klienta.

Pozdrawiam

Ja zbyt pochlebnych opinię o uniserwisie też nie słyszałem. A przykład MrS dobitnie świadczy o "profesjonaliźmie" fachowców tam pracujących...

MrS!
Znam te fakty z rozmowy z właścicielem Uniserwisu podczas naprawy mojego telewizora. Zabronił mnie o tym pisać, więc nie mogę podać faktów.
Usłyszałem je w czasie trwana Twojego tematu.

Pozdrowienia.

maciek: to bardzo ciekawe, jaką wersję przedstawił Ci Pan z Uniserwisu. Może spotkamy się jutro, przejdziemy tam i przeprowadzimy małą konfrontację? Chcesz obejrzeć dokumenty poświadczające opisywany przeze mnie przebieg mojej reklamacji? Pan z Uniserwisu ma tylko swoje słodkie pieprzenie, a ja mam dokumenty reklamacyjne i serwisowe, zarówno z jego serwisu, jak i z centrali LG w Warszawie, wszystkie z pieczątkami i podpisami + komplet maili z serwisami LG z całej Polski. Jak narazie jesteś gołosłowny. Podaj fakty, wszyscy chętnie się dowiemy. Ja w szczególności.

Pozdrawiam

PS: Jesteś dorosły i byle kto może Ci czegoś zabronić? Śmieszne.

Zabraniam Ci oddychać!

Pozdrawiam

haha ale bitwa ;D

ale i tak Uniserwis sux !

ja potwierdzam, że Uniserwis to nie serwis oddalem tam slychawki bezprzewodowe na gwarancji, czekalem 5 tygodni. ciekaw jestem czy czekał ktoś dlużej?

Chciałem podziękować Panu Prostkowi szefowi "Uniserwisu" za szybką i dobrą naprawę telewizora przywiezionego z Niemiec (przestrojenie, ustawienie). Działa bez zarzutu.

Pozdrowienia.

"(przestrojenie, ustawienie). Działa bez zarzutu."

No to rzeczywiście się nad tym napracował ;-)

maciek: biedaku, pewnie nie wiedziałeś, jak zaprogramować sobie programy z kablówki... To naprawdę smutne. Proponuję, żebyś w ramach wyrażenia swojej ogromnej wdzięczności wylizał dupsko wszystkim pracownikom "Uniserwisu". Może gratis przestroją i nastroją Ci jeszcze jakieś radyjko? Tylko nie mów, że nie masz radyjka z Niemiec!

PS: Dalej czekam na "fakty", dotyczące reklamacji mojego monitora. Tylko opowiedz wszystko dokładnie, żeby nie było żadnych niedomówień. I nie mów "że ktoś Ci zabronił mówić"... To żałosne i takie dziecinne.

Pozdrawiam

MrS!
Jak chcesz się dowiedziec, to odwiedź Pana Prostka, On ci wszystko wytłumaczy, chyba że próbowałeś ich oszukać to teraz wstydzisz się odwiedzić. Na oszustwie daleko nie zajedziesz. Gdzie ty człowieku się uchowałeś, trochę kultury i szacunku dla starszych młody człowieku. Jeżeli będziesz tak się odnosił do innych, całe życie będziesz miał problemy. Nie będę się zniżał do twego poziomu i kończę to żałosną dyskusję z Tobą. Nabierz trochę ogłady i kultury wtedy możemy pogadać.

Ps. Spadaj na szczaw.

maciek: jeśli chcesz to możemy iść razem i porozmawiać z Panem Prostkiem. Boisz się? To ja czuję się przez nich oszukany, dlatego też wysłałem oficjalną skargę do LG Electronics Polska z siedzibą w Warszawie. Zrozum w końcu człowieku, że mam cały zbiór dokumentów związanych z moją reklamacją, z których jasno wynika, kto zawinił. Ja nie próbowałem nikogo oszukać, po prostu dochodziłem swoich racji. Za 2200zł chyba mam prawo, czyż nie?

Jutro o 10:00 czekam na Ciebie pod Uniserwisem, wyjaśnimy sprawe raz na zawsze.

Pozdrawiam

PS: Uwagę to zwracaj swoim dzieciom, o ile takie posiadasz. Akurat w tym przypadku ja mam rację. Mam pełne prawo być niekulturalny i nie muszę mieć do Ciebie szacunku, bo jesteś dla mnie nikim. Radzę Ci się baczniej rozglądać na ulicy, bardzo nie lubię jak ktoś mnie bezpodstawnie o coś posądza.

Pozdrawiam

Zainteresowanym chętnie prześlę mailem dokładną rozpiskę terminową mojej reklamacji, wraz z potwierdzającymi ją dokumentami.

Pozdrawiam

Panie MrS, bardzo Pana przepraszam za to, że poczuł Pan się dotknięty moimi wypowiedziami na łamach forum.

Wyrazy szacunku.

:)

no, no, Panowie :)

Już od XIV w. tak jest w tym kraju, co który, to szlachcic i "mundry". Dlatego historyja dała nam w kość.
MrS uważa, że Unis. jest zły, a Maciek, że dobry - jest to powód do sprzeczki :)

tak, czy inaczej "Polacy są tak agresywni, a to dlatego, że nie ma słońca przez 8 miesięcy w roku" jak mawiał wieszcz. Chociaż dzisiaj słońce jest :)

ło chyba jakieś spotkanie było

fight ;D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org